Vi s-a intimplat?

on

EPISODUL 2

Asa dupa cum v-am promis, continui povestea mea si vin cu exemple din „minunata” relatie a individei cu mediul inconjurator… Mediu din care, din nefericire pentru ea, fac si eu parte!

Exemplu: Conform proverbului: „Prostul pina nu-i fudul, parca nu e prost destul”, respectiva, desi lasa de dorit la gramatica limbii romane, cultura generala, bun simt, maniere, respect, pe scurt, cam la tot ce inglobeaza notiunea de „om”, are momente (neinspirate) cind te jigneste si te minimalizeaza de fata cu persoane straine. Spun neinspirate pentru ca, de cele mai multe ori, in astfel de momente isi da singura cu stingul in dreptul, lasind, fireste, exact impresia opusa!

Sa ma enervez pentru ca are un astfel de comportament? Sa-i atrag atentia? Sa o fac sa-si dea sema ca ea e cea care are de pierdut? Ce rost ar avea… Nu face decit sa-si sape groapa singura! Si o face cu atita profesionalism si indeminare, ca parca e si pacat sa o opresti!

Devine interesant? Pentru ca, daca raspunsul vostru este unul pozitiv, promit ca miine va voi povesti care este target-ul ei in ceea ce priveste indreptarea urii si veninului…

Iar daca si voi aveti astfel de „exemplare” prin jurul vostru, luati-va inima in dinti si vorbiti despre el (despre exemplar!)… Cind impartasesti celor din jurul tau experientele pe care le traiesti obtii o dubla satisfactie: pe de o parte traiesti senzatia de liniste pe care o ai dupa ce vorbesti de problemele tale, iar pe de alta parte cei care iti citesc povestea si care traiesc ceva asemanator pot sa-si dea seama ca nu sint singuri…

Promit sa va „ascult” si sa duc mai departe intimplarile pe care le traiti cu OAMENII DE LINGA VOI!

Va urma!

Joy

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s