Vi s-a intimplat?

on

EPISODUL 1.

Sa aveti la serviciu un/o coleg/a al carui/carei unic scop este sa-i sape pe ceilalti? Si asta nu pentru ca in felul asta ar reusi sa promoveze sau si-ar asigura stabilitatea jobului. Pur si simplu pentru ca duce o viata mizerabila, fara niciun fel de bucurie si sufera efectiv pentru orice mica clipa de fericire surprinsa pe chipul colegilor.

Sa va dau exemplu de la mine de la serviciu! Pentru cei care studiaza psihologia, psihiatria, orice incepe cu psiho… astept un raspuns profesionist si promit in schimb ca le pun la  dispozitie „material didactic” despre un exemplar rar. Garantez un studiu de real succes :)!

Subiectul: femeie.

Virsta: aproximativ 35.

Mod de viata: insipid, inodor si incolor…Dar aceste „proprietati” nu se manifesta ca la apa, care este vitala pentru oameni… Au efect nociv si omoara cheful de viata al tuturor celor cu care intra in contact.

Prima impresie pe care o lasa: ce tipa amabila!

A doua impresie: javra dracului!

A treia impresie: saraca, mi-e mila de ea! Trebuie sa fi tare nefericit sa duci o astfel de viata… Sa incerc sa o ajut, poate…

A patra impresie (si probabil ultima, cea care ramine pe veci intiparita in memoria, retina si constiinta celui cu care intra in contact!): Trebuie exterminata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Asemenea exemplare nu trebuie sa se reproduca!

Acum e prea  devreme sa-mi dati dreptate! La sfirsitul povestii (desi toate povestile de genul asta ajung sa se sfirseasca, ineviatbil, la Socola, Balaceanca, Gh. Marinescu & Co.) parerea voastra se va modifica radical!

Pentru astazi este suficienta prezentarea mea… Cei care o cunosc si care ajung sa citeasca aceste rinduri, astept sustinerea voastra!

Pentru restul… Daca v-am facut curiosi nu pierdeti continuarea din zilele urmatoare! Am sa vin cu exemple concrete pentru ca voi, cei care le cititi, sa va puteti face o parere exacta.

Si stiti care e scopul acestor rinduri? Acela de a va reaminti, atunci cind ajungeti intr-un punct in care simtiti ca nu mai puteti sa rezistati efectiv la serviciu, ca intotdeauna se poate si mai rau! Si ca raul pe care il cunosti este raul cel mai putin periculos… Iar, pe de alta parte, punem pariu ca o sa va placa povestea mea?

Va urma!

Joy

Anunțuri

3 comentarii Adăugă-le pe ale tale

 1. elena spune:

  ha ha ha cunosc personajul!!!! azi am vrut sa ii ard una in cap :))))

  Apreciază

 2. gabriella spune:

  Mai bine k nu ai facut-o! Asemenea personaje ajug sa se distruga cu propriul venin!

  Apreciază

 3. AfterD spune:

  H3 h3 … eu preferam sa supralicitez la capitolul nesimtire. Dupa ce ii convingi ca esti nebun te lasa in pace. 😉

  Joy: Cum sa faci pe nebunul ….cu nebunii? Ca te iau drept unul de-al lor…si nu mai scapi!!!!!!!!!! Stii ce e dureros? Ca li se da putere deviatilor….si atunci cind cei care au facut-o isi dau sema de greseala, raul e deja facut. Istoria are numeroase exemple in acest sens!  

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s