Vi s-a intimplat?

on

Episodul 3

Cu riscul de a va plictisi, am sa va povestesc astazi despre ce v-am promis episodul trecut: Target-ul nefericitei!

In general, cam tot ce misca… In special, oamenii fericiti! Orice zimbet, orice stare de bine, orice implinire, orice, dar absolut orice poate aduce vreo urma de zimbet pe chipul celor din jurul ei o face sa intre in sevraj. Daca mai esti si femeie (si sa te fereasca Sfintul sa mai fii si implinita pe plan profesional si familial) ajungi victima sigura.

Nu sint naiva! Sint constienta ca exista oameni care sufera de fiece farima de bine a celor din jurul lor. Intr-o masura mai mica sau mai mare ne lovim in fiecare zi de ei.

Scopul meu nu a fost acela de a scoate in evidenta un caz unic. Am vrut doar sa va impartasesc dintr-o experienta pe care citiva oameni obisnuiti sint nevoiti sa o traiasca zilnic la locul de munca.

Cind am inceput sa scriu despre acest subiect aveam impresia ca o sa umplu pagini… M-am inselat! Acum cred ca i-am dat deja o  importanta mai mare decit i se cuvine…

Pe lumea asta sint atitia oameni cu adevarat interesanti, oameni care chiar au ce spune celor din jurul lor! Sint persoane despre care merita intr-adevar sa povestesti.

Sfirsit!

P.S.:Joy este un blog optimist care are drept scop sa descreteasca fruntile celor care il acceseaza… Povestile care vor urma vor fi despre oameni interesanti, optimisti, inteligenti, cu simtul umorului.

Pe curind,

Joy

Anunțuri

Un comentariu Adăugă-le pe ale tale

  1. elena spune:

    o astfel de „creatura” nu merita sa fie bagata in seama …trebuie sa o faci sa para invizibila …iar asta o sa o doara mai mult decat orice …pt ca tot ce isi doreste de fapt este sa iasa in evidenta …nu conteaza cum… si daca ii mai si razi in fata , sa ii arati ca nu iti provoaca decat dezgust si mila ..poti sa spui ca esti aproape razbunat 😉 …dar oricum viata a avut grija sa ne razbune cu varf si indesat .. hi hi hi

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s