Material boys in a material world…

on

Nu este noul hit al  Madonnei. Este real world!

Oportunismul nu are sex. Facem atita caz de femeile care se cupleaza cu barbati nepotriviti doar pentru ca acestia au posibilitatea sa le ofere o viata lipsita de griji.

Despre barbatii care fac acelasi lucru de ce nu vorbeste nimeni?

Intr-o vreme barbatul era obligat sa-si intretina femeia, iar aceasta avea datoria sa se ocupe de treburile casei  si de cresterea si educatia copiilor.

Acum, cind lumea inca blameaza feminismul si dorinta femeii de a deveni egala barbatului in chestiuni care aveau, pina nu demult, legatura doar cu sexul tare, criticam,  in aceiasi masura, si femeile care nu fac altceva decit ce-au facut si predecesoarele lor: aleg barbati capabili sa le ofere un trai bun.

Hai sa  vorbim si despre barbatii intretinuti!

Despre relatiile in care el e pustan, iar ea are  virsta a doua (stiti, cind il ia ca sa-l creasca!), despre cazurile in care ea are tot  ce-si doreste, iar el vine cu miinile in buzunare (da’ are…potential baiatul, nu?)…

O sa spuneti ca, daca cei doi sint fericiti, restul nu conteaza.  Perfect de acord! Dar chiar sint fericiti? Sau este doar o iluzie de fericire?

Sau…  Nu stiu!

M-am intors! 

Joy

Anunțuri

2 comentarii Adăugă-le pe ale tale

  1. oana spune:

    nu Joy,vezi tu,daca barbatul are voie sa se comporte intr-un anume fel si are anumite libertati pe care i le acorda societatea asta ipocrita in care traim,nu inseamna automat ca si femeia are aceleasi drepturi;ea nu si-a depasit inca atributiile de gospodina si accesoriu in ochii majoritatii care se vrea open-minded aici la noi.

    Apreciază

  2. joy spune:

    Dar cu orgoliul masculin cum ramine?

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s