SI TU CONTEZI!

on

Se spune ca dragostea e oarba si ca, atunci cind iubesti, accepti multe.

Sint uneori momente cind parca nici nu existi in ochii persoanei iubite. Cind esti transparent/a… Cind nu ii pasa de sentimentele tale, de dorintele tale, de asteptarile tale. Dar iubesti… si, chiar daca ii obsevi comportamentul, te amagesti ca o sa fie si mai bine, ca e doar o toana de moment si ca nu o sa dureze. Mai ales daca nu a fost intotdeauna asa.

Iti spui ca poate tu esti de vina. Problemele zilnice te-au coplesit si nu mai esti la fel. Desi tu nu-ti dai seama… tu ii acorzi aceeasi atentie ca intotdeauna! Dar… cine stie?  Cauti sa-i vorbesti. In fond, sinteti doi oameni civilizati, iar eventualele probleme se rezolva doar prin comunicare.  Nici asa nu merge… nu reusesti  sa-i vorbesti. Te lovesti parca de un zid. Nu vede, nu aude. Totul in relatia voastra se blocheaza.Nu-i mai pasa de tine. Orice ai face nu are nicio importanta.

Partea urita acum incepe. Doare al dracului si te intrebi daca merita. Evident ca nu! Dar cind iubesti refuzi, intr-o prima faza, sa accepti asta. Insa  tot ce trebuie sa pricepi este ca SI TU CONTEZI! Sau, mai ales tu (chiar daca suna egoist)!

Nu merita sa suferi pentru nimeni. In fond, poate ca nici nu pierzi mare lucru. Nu spune o vorba ca tot raul spre bine! Stiu ca e greu. Esti ranit indiferent de cum ai privi situatia. Mai ales daca ai avut anumite asteptari si vezi cum totul se naruie intr-o clipa. Planuri, sperante, iluzii… Chiar daca te intrebi unde anume a inceput totul acum nu mai are rost. Cel mai indicat este sa uiti si sa mergi mai departe, convins/a fiind ca timpul vindeca toate ranile.

Si cel mai important: Zimbeste chiar si atunci cind esti trist/a. Nu se stie niciodata cine s-ar putea indragosti de zimbetul tau.

Joy

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s