Intre doua “lumi”

on

Prima este foarte frumoasa… Este tinara, naiva, plina de viata, buna si blinda, dar nervoasa si nesigura uneori, ascunsa si distanta citeodata, atrasa de partea negativa a vietii ca si cum relele ar hipnotiza-o. O iubesti pentru ca atunci cind te atasezi de ea (si e greu sa nu o faci!) simti, instinctiv, nevoia sa o protejezi, sa o aperi de ce este rau, sa o ajuti sa nu-si piarda frumusetea. Trezeste in tine instincte materne, sentimentul ca tu nu mai contezi, ca esti gata de orice sacrificiu pentru ea.

A doua este foarte sigura. Acolo ai sentimentul ca nimic nu te poate atinge, ca esti in deplina siguranta. Ce nu sti exact este cit timp poate dura acesta siguranta, pentru ca nu poti sa nu te gindesti ca este prea frumos ca sa fie real! Este o lume matura care a avut parte de multe, si bune si mai putin bune. O lume cu masti! Daca nu ai capacitatea sa o simti, nu te poti apropia de ea. Pentru ca nu iti da voie! Dar daca ai avut norocul sa fi acceptat si reusesti sa ii dai mastile jos,  poti sa fi sigur ca  traiesti asa cum n-ai crezut ca o sa o faci vreodata. Te indragostesti nebuneste si n-ai mai vrea sa pleci nicicind.

Iar tu, muritor de rind, ai fost „blestemat” de providenta sa te intersectezi cu amindoua. Si, ca si cum asta nu ar fi fost  suficient, mai esti pus si in situatia de a alege una dintre cele doua lumi.

Destinul te-a adus in fata unei rascruci si de alegerea pe care o faci acum depinde viata ta…

Cum sa o faci? Pe care sa o alegi? Sti foarte bine ca tot ce ti se intimpla acum este pentru ca, in  viata fiecaruia, vine o vreme cind maturitatea ii este pusa la incercare. Si asta este examenul suprem pe care trebuie sa-l dai!

Joy 

Reclame

4 comentarii Adăugă-le pe ale tale

 1. gabriella spune:

  Eu am ales… Mi-am facut curaj si am decis sa o aleg pe cea de-a doua… Asta e!

  Apreciază

 2. elena spune:

  mi-ai dat idei :))))) …si a iesit prima lume :)))

  Apreciază

 3. gabriella spune:

  Ma bate gindul sa bag intr-o palarie doua biletele pe care sa trec cele „doua lumi” si sa inchid ochii si sa trag un biletel… Ce-o fi, o fi!

  Apreciază

 4. elena spune:

  daaaaaaa…urasc situatia asta …bine zis „doua lumi”…daca alegi pe prima ..in mod sigur in timp o sa iti lipseasaca siguranta si intelegere celei de-a doua…iar daca o alegi pe adoua…o sa ajungi sa crezi ca toata inocenta si simplitatea celeilalte este exact ce iti lipseste …asa ca VIATA E DE TOT kAkATUL…mama lor de decizii!!!!!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.