Teo Trandafir

Am vrut sa intitulez  articolul „Pro Teo Trandafir”, dar  m-am gindit ca o sa se interpreteze. Nu vreau sa vorbesc despre cazul Pro Tv/Teo Trandafir sau despre ceea ce se  mai discuta prin media in ultima vreme referitor la „esecul” Romantica si cochetarea ei cu alte televiziuni.

Vreau sa aduc in discutie comentariile pe care unii oameni de presa, de la care ai o oarecare pretentie, le fac in ultima vreme.

Azi am auzit la un post de radio (nu-i dau numele pentru ca personal nu cred ca mai merita sa-si vada numele scris nici macar pe un blog umil si fara mari pretentii cum este al  meu!) cum doi moderatori care se considera adevarati „formatori de opinie” o desfiintau, pur si simplu, pe Teo.

Plecind de la un interviu pe care aceasta l-a dat de curind si de la un articol postat pe blogul lui Tolontan, cei doi tineri domni au dat un adevarat „recital” de caterinca ieftina si de prost gust, umilind, pe nedrept, un om de televiziune deosebit, care ne-a aratat intotdeauna ca publicul telespectator (indiferent de rasa, religie sau sex) merita, in primul rind, respectat.

Tot ce vreau este sa le transmit  celor doi „baietasi” un mesaj:

1. Poate ca Teo a facut rating cu manele, dar, dragilor, si voi faceti rating tot cu subcultura.

2. Unii probabil dau pe spate la umorul vostru necenzurat, dar, in ultima vreme, ati devenit dependenti de prost-gust, mahalageala si cam tot ce gusta vulgul care contribuie la ratingul vostru.

3. Pe Teo nu am auzit-o facind greseli de exprimare (si emisiunea ei era  tot live ca si a voastra!), pe cind voi, aveti noroc ca va secondati si  astfel va scoateti unul pe celalalt. Singuri, cred ca ati fi fost un dezastru!

4. Faceti amindoi si televiziune. Insa unul dintre voi are succes gratie echipei in care a intrat, iar celalalt… pe ce canal ziceai ca ai emisiunea?

5. Cea din urma, dar nu ultima: v-a crescut audienta cind v-ati luat de Teo, nu-i asa?

Joy

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s