Dacă credeţi că puteţi să învăţaţi ceva din asta…

on

Partea Întîi

Povestea asta este cît se poate de adevărată!

EL i-a spus EI că vrea să fie singur, că nu poate să fie cu nimeni (!) şi că, dacă vreodată se va hotărî să fie cu EA, o va căuta. Minciuni! Nu avea nici măcar curajul să-i spună în faţă că nu mai vrea o relaţie cu EA. Asta nu i-a spus decît după un timp, cînd relaţia lor evoluase şi cînd EA îl iubea mai mult decît orice pe lumea asta. Iar pentru că îl iubea i-a respectat dorinţa, a plecat cu inima făcută praf, ştiind că „vreodată” nu înseamnă altceva decît „niciodată”.  Asta se întîmpla de Ziua Femeii!

Dar lucrurile nu pot fi îngropate pur şi simplu. EA nu mai avea nimic de pierdut. S-a hotărît să afle ce anume a determinat schimbarea LUI. Pentru că în mod normal la o discuţie deschisă nu ar fi auzit decît aceleaşi cuvinte, „eu nu mai pot să iubesc, sînt nebun şi vreau să fiu singur”, s-a hotărît să-l abordeze sub un nume fals. A ajutat-o şi faptul că LUI îi plăcea să stea pe site-uri de „socializare”. Aşa că a luat numele de sweetfiregirl şi de aici n-a mai fost decît un pas.

Au intrat în vorbă foarte repede, deşi EA s-a gîndit îndelung cu ce mesaj îl va aborda. A abordat-o el, destul de politicos (era un domn, totuşi!) şi conversaţia a început să curgă de la sine.

Aşa a aflat că în lista fostelor LUI iubiri EA nu figura, nu era nominalizată nici măcar ca o aventură, deşi EA a fost cea care îl ajutase atunci cînd lumea întragă îi întorsese spatele. A aflat depre EL tot ce ştiuse şi înainte referitor la viaţa privată (deşi EL a fost cam lăudăros, trebuia să impresioneze, nu?), iar pînă la sfîrşitul primei conversaţii o invitase deja la un restaurant de ziua lui (care se apropia), la munte (unde urma să plece o săptămînă), dar se oferise să vină şi EL acolo unde îi spusese EA că ar locui (la Constanţa).   Au făcut schimb de numere de telefon (EA i-a dat un număr de Rds pe care nu-l folosise niciodată în relaţia cu EL) şi EL i-a promis că seara, la ora 8.00 o va suna.

Toate astea EL o făcea cu un id: sweetfiregirl!

A invitat id-ul chiar şi la EL acasă, acolo unde se născuse şi crescuse. Era prima oară cînd vorbeau dar, se pare că  nu conta: EL vroia să fie cu Sweetfiregirl!.

Sfîrşitul primei părţi.

Joy

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.