Dacă credeţi că puteţi să învăţaţi ceva din asta…

on

Partea a doua

S-a făcut opt seara şi EL a sunat-o. Cu toate că ştia că a rănit-o, EA îl iubea (îl mai iubeşte încă!) şi a vorbit frumos cu EL. Şi-au povestit o grămadă de lucruri, îi venea să rîdă şi să plîngă în acelaşi timp… Le venea aşa de uşor să stea de vorbă. Asta a fost, însă, şi unul din avantajele lor, cînd EA credea că ei doi formează o pereche: comunicarea. Puteau să-şi spună orice fără teamă (cîţi oameni mai vorbesc astăzi?).

Încă de la început EL i-a spus EI că are un defect: este sincer! Nu-l credea,  nimeni nu este complet sincer şi atunci s-a decis să-i demonstreze şi acest lucru, pe lîngă ceea ce vroia să-l facă să înţeleagă atunci cînd a intrat în jocul ăsta, şi anume că aleargă după iluzii cînd, de fapt, are lîngă EL ceea ce caută.

Au vorbit aproape trei ore. Despre viaţa de zi cu zi, despre copilărie, despre oameni… Nu o mai lungesc. La final, EA i-a spus că nu a fost sinceră în totalitate cu EL şi că nu vrea să-l rănească, n-a vrut asta niciodată. A vrut doar să-l facă să înţeleagă că fericirea nu ţi-o dă o fabrică de iluzii, aşa cum este Internetul, ci cei din jur pe care, din păcate, îi ignorăm sau neglijăm, atunci cînd îi avem, şi regretăm că nu mai sînt lîngă noi, atunci cînd îi pierdem. Sweetfiregirl era doar un personaj fabricat, aşa cum sînt majoritatea pe Net. I-a spus că se va gîndi dacă dimineaţă îi va spune cum o cheamă.

Dimineaţa s-au salutat şi EL a întrebat-o iar cum se numeşte. Nu i-a zis. I-a scris, în schimb, o explicaţie sinceră, din inimă, că scopul EI a fost să-l facă să înţeleagă ceea ce v-am scris eu mai sus.

Ştie că a procedat urît dîndu-se drept o altă persoană, dar altfel EL nu ar fi ascultat-o. Si EA n-a vrut să vorbească doar ca să nu tacă, deoarece fără demonstraţie orgoliul lui de mascul nu i-ar fi dat dreptate, ar fi contrazis-o vehement.

Şi nici cu EL nu vrea să fie, dacă asta nu-l face fericit. Pentru EA fericirea LUI a fost mereu importantă şi, oricum, încă de la prima lor întîlnire i-a spus că merită un om mult mai bun decît e EA.

Cîndva îi va dezvălui că EA a fost Sweetfiregirl, dacă va crede de cuviinţă că e cazul. Dacă nu, speră că şi-a învăţat lecţiile şi că următoaerei femei pe care o va primi în viaţa lui îi va da o şansă.

Nu îi judecaţi prea aspru pe niciunul dintre ei, poate că le este sortit să fie împreună, dar le trebuie timp ca să îşi dea seama. 🙂

Sfîrşit

Joy

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s