Unde fugim de Bucuresti

on

Hotel

N-am mai scris nimic de vreo doua saptamini si-mi scade „ratingul” in Zelist. Nici macar poza cu Marean de la ultimul articol sau faptul ca Piticu mi-a comentat cindva pe blog nu ma mai ajuta 😉 .

Dar absenta mea a fost justificata!

Fara a ma fi molipsit de la madam Udrea care, ca sa citez un pseodojurnalist (parerea mea!), incearca „sa mute capitala Romaniei in Delta Dunarii”, am incercat si eu, alaturi de o mica echipa, sa aducem pe harta tarii noastre inca un obiectiv turistic.

Este vorba de Clubul Insieme Grand Resort, deschis in localitatea Pitaru, comuna Potlogi din judetul Dambovita. Pentru cei care nu stiu, Pitaru este locul natal al marelui pictor Nicolae Grigorescu, iar in cadrul Clubului se mai gaseste si azi un vechi conac boieresc construit de Filip Lens, de numele caruia se leaga si constructia Casei Vernescu.

Pe 15 mai aici a avut loc un dublu eveniment: celebrarea a 171 de ani de la nasterea pictorului si inaugurarea Clubului. Subsemnata a avut, la evenimentul cu pricina, „calitatea” de Event Manager (adica, mai pe romaneste, omul care se cocoseaza muncind inainte, in timpul si dupa eveniment).

Asa ca, de saracul meu blog nu prea am mai avut timp, in ultimele zile fiind ocupata sa scriu comunicate de presa, materiale pentru mapa jurnalistilor, plus sa fac alte o mie si una de lucruri.

Dar cite gagici se mai pot lauda ca mine ca au reusit sa-i aduca pe toti membrii Holograf intr-o camera de hotel? De povestit la nepoti, nu alta! 🙂 Hai, nu va ginditi la prostii, au cintat la deschiderea Clubului si, la sosire, printre altele, i-am dus sa vada si camerele hotelului de 3 stele de aici.

Doar doua vorbe vreau sa mai spun despre Clubul cu pricina: are la baza un concept unic in Romania si se afla la doar 45 de kilometri de Bucuresti, la o aruncatura de bat practic, deci este locul ideal atunci cind te-ai saturat de capitala si vrei sa evadezi undeva. Si va avea foarte curind doua lucruri deosebite: manej si salina artificiala. Pentru mai multe detalii despre ce poti sa gasesi acolo, intrati pe site-ul www.insiemegrandresort.ro. Nu v-am facut curiosi?

O sa pun poze la articol imediat ce scap de laptop si ma reintorc la computerul meu cu mouse 🙂 . Adica, de luni incolo.

Joy

2 comentarii Adăugă-le pe ale tale

  1. gabriella spune:

    Iti dau detaliile personal. Piciului tau ii oferim o plimbare pe ponei 🙂

    Apreciază

  2. micky spune:

    Foarte interesant! Dar cat costa? Cazare, mancare si ce inseamna ” loc de joaca pentru copii”? Exista topogane, casute, leagane? Sa-i fie si piciului pe plac, nu doar mie.

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.