DA, pentru legalizarea prostituţiei!

on

                                      https://i2.wp.com/lawblog.legalmatch.com/wp-content/uploads/2009/01/prostitute1-291x300.jpg

În România zilelor noastre, prostituţia are o dublă conotaţie.

Prima ar fi aceea de vînzare a serviciilor sexuale (sensul de bază). Prestată de „profesioniste” în ale amorului, nelegalizată încă în România, dar discutată intens.

Dar, în sens metaforic,  astăzi se discută mult mai des despre un alt tip de prostituţie: prostituţia pe … piaţa muncii. N-am ştiut ce denumire să-i dau. Este vorba de aşa numita prostituţie politică (atunci cînd dai „cu curu'” pe la toate partidele politice şi nu te iubeşti cu niciunul), prostituţia muzicală (aici e mai simplu, vezi cazul cîntăcioaselor/cîntăcioşilor de-o vară), prostituţia de la birou (cînd colegul/colega pozează în cel/a mai bun/ă prieten/ă şi pe la spate te sapă) etc.. Exemplele ar putea continua, vă las pe voi să le identificaţi singuri.

Toate aceste tipuri de prostituţie, sînt, după părerea mea, implementate (înrădăcinate) atît de adînc în inima şi în conştiinţa românului, încît am ajuns, nici mai mult nici mai puţin, decît un popor de curve.

Motiv pentru care, mă întreb, de ce să ne simţim oripilaţi de posibila legalizare a curvăsăriei din moment ce a devenit sport naţional? Mai ales dacă aduce bani la bugetul statului şi protejează sănătatea românului, fire iubitoare!

Joy

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s