Din categoria “ţepe”

on

http://lorylex.files.wordpress.com/2009/05/teapa-de-la-justitie.jpg

O cunoştinţă (proastă) de-a mea, cu ceva carte şi o funcţie relativ călduţă, frustrat de drumul anevoios pe care trebuia să-l parcurgă pentru a ajunge în top (omul se crede cel mai bun, deşi viaţa i-a demonstart de nenumărate ori contrariul!), s-a hotărît, prin primăvară, să intre în politică şi să pupe-n fund un partid (în picaj liber acum, ghici ciupercă care-i?) în speranţa că, nu peste mult timp, aştia or să-i ofere pe tavă jobul visat.

Din nefericire (pentru cunoştinţa mea, din fericire pentru mulţi alţii), în trend este, se pare, la ora actuală, oferirea funcţiilor cheie din instituţiile publice unor tehnocraţi (chiar dacă cu susţinere politică „pe la spate”)… Adică, cam (am făcut vreo cacofonie???) ce era omul pînă mai acum vreo jumătate de an… Că era curat ca lacrima pe partea asta, vă jur! 🙂

Aşa că personajul, din prea multă inteligenţă (doar e cel mai… deştept din curtea scolii), pentru a-şi atinge scopul, a demonstrat încă o dată că ştie să ia cele mai bune decizii. Sînt ironică, v-aţi prins, nu?

Un mesaj pentru el (infantil, dar totuşi…): „Ce bine îmi pare că ai luat ţeapă!!!”

Joy

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s