Să smulgem răul de la rădăcină!

De ce se face atâta caz dacă Băsescu a lovit sau nu un copil şi dacă imaginile care circulă în media şi pe Net sînt sau nu trucate? Gestul este unul incalificabil, e adevărat, şi de condamnat, totodată, indiferent cine ar fi autorul.

Dar hai să lăsăm la o parte acest moment şi să vedem cît de educat este primul om în stat:

– se urcă băut la volan şi sfidează nu doar legea, ci şi legea bunului simţ;

– jigneşte o femeie jurnalist etichetînd-o drept „ţigancă împuţită”;

– smulge cu forţa din mîna unei persoane un obiect care nu-i aparţine (momentul cu telefonul mobil).

Şi lista ar putea continua… sau sînt şi astea trucaje???

Cum zugrăvesc aceste fapte imaginea unui om?

Nu-mi place clica din spatele PSD-ului şi nu încerc să îmbunătăţesc imaginea acestui partid în vreun fel. De altfel, Vanghelie a fost primul politician taxat pe blogul meu.

Dar hai să fim serioşi! Nu v-aţi săturat de ipostaza de victimă a lui Băsescu şi de lacrimile de crocodil cu care ne-a obişnuit prin campanii? Mie una mi se face scîrbă…

Şi pînă la urmă, dacă ai de ales între două rele, unul care a prins deja rădăcini şi unul care a fost smuls o dată şi care, ştim sigur, că va prinde din nou rădăcini, de ce să nu le smulgem pe rînd, o dată la cinci ani, dacă tot nu sîntem în stare să schimbăm nimic??? Este ca în agricultura (unul din domeniile aflate în comă în România!): dacă vrei să ai recoltă, din cînd în cînd smulgi buruienile, chiar dacă stii că ele vor prinde din nou rădăcini.

joy

Anunțuri

2 comentarii Adăugă-le pe ale tale

  1. Dan spune:

    Gabriela, daca ai sti cat de mult suntem pe aceeasi lungime de unda, cel putin acum … Totusi, mi-ar veni foarte, foarte greu sa pun stampila pe Geoana, gandindu-ma ca in acel moment girez personaje gen Hrebenciuc, Oprisan, Nastase, Mitrea, Vanghelie si altii. SI nu e doar asta, ma gandesc cu teroare ca daca, ciolaniada psd + pnl continua, insasi libertatea de informare va fi pusa sub semnul intrebarii, la fel ca inainte de 2004. Vantu + Voiculescu + Patriciu + Sarbu, cam tot va fi in mainile lor. Sa vezi tu atunci embargou informational … still, pe Base nu-l mai votez, asa ca inca ezit daca sa-mi anulez sau nu votul (btw, n-am auzit sau vazut nicio statistica despre numarul voturilor anulate in primul tur :-S )

    Apreciază

  2. gabriella spune:

    Incearca http://www.votnul.ro. Mi l-a recomandat o colega 🙂

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s