Mitul terapiei prin shopping!

Articol pentru barbatii de sacrificiu! 🙂

Desi sint femeie, mi-e greu sa inteleg de ce multe semene de-ale mele considera shopping-ul o terapie. Ma rog, nu atit actul in sine, cit umblatul din magazin in magazin si probatul hainelor o zi intreaga. Aici nu inteleg partea cu terapia!

Nu vreau sa spun ca nu-mi place sa-mi cumpar lucruri. Dar dupa o ora de imbracat si dezbracat pantaloni, fuste si bluze ma simt mai obosita ca dupa trei ore la sala de fitness. Desi este un lucru pozitiv pentru gagici, dat fiind numarul de calorii consumate in timpul „efortului” de imbracare/dezbracare, repet, nu inteleg de ce totusi este considerata asta o terapie?

Ca dupa ce cumperi in prostie, ajungi acasa si constati ca prin cont iti cam bate vintul si te apuca brusc depresia (sa fim seriosi, doar n-or trai toate femeile pe banii „sponsorilor”). Asta e terapie?

Ca daca n-ai antrenament a doua zi te trezesti cu o febra musculara de nici sa-ti mai pui chilotii pe tine nu mai poti. Asta te face sa ai un moral mai bun?

Iar cu cit probezi mai mult cu atit constati ca majoritatea hainelor care-ti plac sint prea mici. Nu-i asa ca asta te face sa te simti minunat?

Totusi, ca sa privesti shopping-ul ca pe o terapie, iti iei barbatul cu tine la cumparaturi si-l alergi o zi intreaga prin magazine, iar din cind in cind ii privesti fata: abia atunci ai sa vezi cum arata un om cu adevarat deprimat! 🙂

Ce alt motiv mai bun vrei ca sa-ti revina buna dispozitie?

Joy

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s