NASA avertizeaza ca in 2012 lumea va fi maturata de o furtuna solara!

NASA a lansat o avertizare, cel putin ciudata, anuntand faptul ca in 2012 lumea va fi maturata de o furtuna solara.
Maya ramane o civilizatie misterioasa, aparuta din neant si cu o origine inca nedeslusita, la fel ca in cazul Sumerului, Indului sau Egiptului Antic. O civilizatie cu un calendar inexplicabil de asemanator cu cel al dacilor, cu date cosmice calculate pana la milioane de ani in trecut, deci avand cunostiinte astronomice extraordinar de avansate.
mayacalendarstone-w.jpg (448×450)
O dovada in acest sens este si calendarul, de o exactitate demna de secolul XX. Anul mayas avea 365,242129 zile, in conditiile in care actualele calcule dimensioneaza anul la 356,242198 zile. Pentru comparative, sa retinem un amanunt: calendarul Gregorian indica 365,2425 zile. Desi extraordinar de exact, calendarul mayas se opreste in 22 decembrie 2012 !
Aceasta data obsedeaza omenirea de cateva secole si i s-au cautat diverse explicatii, majoritatea de esenta religioasa, mai ales ca unele pasaje ofera argumente in acest sens.Vom vedea, insa, ca Sfarsitul Timpului nu este si Sfarsitul Lumii, cum gresit s-a inteles si transmis prin Biblie. Schimbarile care se asteapta in 2012 vor modifica total viata pe Terra si omenirea insasi.planets.jpg (513×649)
– Alexei Dimitrov, un cercetator rus, a constatat ca Luna isi fabrica atmosfera proprie, una alcatuita din compusi ai sodiului, care acum se intinde pe o suprafata de 6000 kmp.
– Atmosfera lui Marte creste rapid si se crede ca ar fi dus la defectarea lui Mars Observer, in 1997.
– Atmosfera Terrei este si ea in schimbare, in straturile superioare formandu-se un nou gaz, care nu exista pana acum iar activitatea vulcanica a crescut de 5 ori din 1875 incoace.
– Venus sufera o crestere vizibila a intensitatii luminoase.
– Campul magnetic al lui Jupiter s-a dublat iar intre planeta si unul dintre sateliti s-a format un tub de
radiatie ionizata.
– Uranus si Neptun au suferit recente inversari de poli, isi maresc campul magnetic si devin tot mai stralucitoare.
– Campul magnetic al Soarelui a crescut si el cu 230% din 1901
incoace.
1.jpg (400×322)
Academia Nationala de Stiinte din Siberia anunta ca aceste multiple schimbari din sistemul solar se datoreaza intrarii acestuia in Centura Fotonica, o zona cosmica cu o energie mult mai intensa. Aceasta energie este preluata de Soare si apoi raspandita in intreg sistemul solar. Centura Fotonica este formata din mai multe benzi fotonice care emana din centrul Galaxiei si sunt asociate cu spiralele Caii Lactee. Centrul Galaxiei se afla in Constelatia Pleiadelor, fiind marcat de steaua Alciona, Soarele central al Pleiadelor, aflat la 400 de ani lumina fata de noi.. Centura Fotonica incercuieste Constelatia Pleiadelor. Sistemul nostru solar trece prin aceasta Centura de doua ori in 25.920 ani, perioada considerata Anul Galactic (numit de antici Anul Mare), iar trecerea Centurii dureaza 2000 de ani. Se crede ca Soarele nostru a intrat deja in Centura, inca din 1998, si se estimeaza ca Terra va intra in 2012.
Intalnirea cu Centura Fotonica pare sa duca la transformarea omului profetita de Biblie, la o teribila experienta spirituala. Se presupune ca oamenii cu un comportament egoist si, deci, cu vibratii scazute in aura energetica nu vor supravietui radiatiei de inalta frecventa existenta in Centura Fotonica. Cu alte cuvinte, va avea loc o mare selectie naturala pe baza spirituala amintita.
Orice fiinta este alcatuita in primul rand din energie. Iar energia este informatie, si invers. Corpul material este doar invelisul altor corpuri energetice. Omul se incadreaza si el, fireste, in organizarea universala. „Animal cu (oaresce) ratiune”, fiinta umana a fost inzestrata cu capacitatea de a avea o paleta larga de trairi, sentimente si ganduri.. Dovada ca acestea sunt energii in stare pura ne este oferita de constatarile de-a lungul timpului si cercetarile stiintifice din ultimile doua secole. Trairile si sentimentele negative creeaza energia negativa, nefasta, iar gandurile se pot chiar si materializa, dupa cum s-a reusit in proiectul Montauk.
Ca orice energie, sentimentele, trairile si gandurile umane au o anumita vibratie.. O energie negativa nu poate avea, evident, decat o vibratie joasa, pe principiul universal al evolutiei. In Univers, nimic nu este intamplator iar totul este subordonat unui singur scop: perpetuarea si evolutia vietii. Materia insasi este inzestrata cu o inexplicabila capacitate de a crea viata! Exista legi universale chimice, fizice, astronomice si chiar juridice. Ele nu sunt insa stricte, pentru ca Universul nu este Armata Poporului, iar cuvantul de ordine este diversitatea.  Viata trebuie sa evolueze prin forte proprii, fara dirijari cazone, sa se confrunte cu cele mai dificile situatii. Cine invinge merita sa mearga mai departe. Chiar si razboaiele au rolul lor in programul universal. Nu sunt de dorit, in general, dar determina unitatea unei natii, planete sau chiar unei galaxii (?) si evolutia stiintifica, aducand o presiune si o urgentare sporita in acest sens… Tot ele, aduc un examen energetic major, o separare intre „baietii buni si baietii rai” – dupa gandirea simplista americana .
Fiindca totul este energie, nici Universul nu face exceptie de la regula. Asa cum el a fost creat prin explozia colosala a unui… atom, tot asa exista surse de energie pozitiva ce alimenteaza galaxiile iar de la acestea, prin sori, sistemele solare. Aceste energii sunt de frecventa foarte inalta, pentru a putea strabate distanele imense, pana la sorii captatori. Pe de alta parte, planetele, sistemele solare si galaxiile se afla intr-o continua miscare, parca pentru a beneficia toate de aceste izvoare de energie a evolutiei
Miscarea are insa si un reflux: catastrofismul… periodic. Nu intamplator, galatenii Ioan Farcas si Ilie Ghetu au devenit subiect pentru „Discovery” TV, teoria lor fiind cu adevarat revolutionara…. Conform acestora, la 180-200 milioane ani, Galaxia noastra sufera, permanent, transformari radicale iar sistemul solar de trei ori in acest interval… O data la 60-70 milioane de ani, modificarile de pe Terra sunt atat de radicale incat, spun cei doi, „pana si istoria nu poate fi considerata o observatie continua”. Toate aceste modificari sunt ciclice si… obligatorii si se datoreaza permanentei miscari a galaxiei si sistemului solar. Doar izvoarele de energie pozitiva par a avea o anumita stabilitate.
2012 pe Terra

Am tot mentionat ca trecerea prin Centura Fotonica duce la o schimbare radicala a vietii pe Terra.
Ce inseamna insa aceasta, concret? Centurile de siguranta, va rog!
univers-292x300.jpg (292×300) Centura Fotonica atat de imensa, incat trebuie strabatuta timp de 2000 ani, emite o intensa radiatie electromagnetica, atat in spectrul vizibil, cat si in cel invizibil, de inalta frecventa (inclusiv raze X).. Fotonii Centurii vor exercita o multipla si socanta influenta asupra materiei terestre. In primul rand, se va constata fluorescenta tuturor corpurilor, iar ca rezultat… nu va mai exista noapte timp de 2000 de ani!!! Corpurile vor emite o lumina fara temperatura si nu vor avea umbra. Intregul sistem solar isi va schimba structurile moleculare ale materiei, iar energia fotonica nu va mai da dureri de cap la NASA, va deveni sursa majora de energie libera si nepoluanta (gandita de Tesla). Planeta va suferi o scadere progresiva a densitatii si isi va schimba „bataia inimii”. Dupa ce a avut o valoare constanta timp de milenii, „rezonanta Schumann” a Terrei a inceput sa creasca, din 1980, de la 7,8 Hz, apoi sa se accelereze, ajungand la 12 Hz, nivelul de astazi.
Aceasta inseamna ca, data fiind cresterea frecventei vibratorii a Pamantului, cele 24 de ore de viata ale unei zile sunt… doar 16 ore reale! Deocamdata este inca bine si acceptabil, desi explica de ce nu mai avem suficient timp, suntem tot mai grabiti si mai obositi. Ce se va intampla in momentul intrarii in Centura Fotonica, in 2012 sau in alt an, este pur si simplu de neinchipuit : intreaga planeta, inclusiv omenirea, va trece intr-o alta dimensiune !
Inca neclar? Mai concret: 24 de ore vor fi… 0 ore efective, deci timpul terestru nu va mai exista ! ! ! Iar pentru ca o nenorocire nu vine niciodata singura, in acel „Punct Zero” se vor inversa si Polii Magnetici ai Pamantului. Vestea buna este, repet, ca Sfarsitul Timpului nu inseamna Sfarsitul Lumii.  Semn ca momentul este relativ aproape, intensitatea plasmei stralucitoare de la marginea sistemului solar a crescut recent de 10 ori. Prin intermediul Soarelui, planetele au primit si ele o energie sporita.
Mayasii ne retransmit si ei informatiile primite de la zei despre schimbarile ce vor urma:
– intregul sistem solar se va sincroniza cu Galaxia si intregul Univers, cu efecte benefice;
– vom depasi tehnologia actuala si ce cunoastem despre Timp si Spatiu;
– banii vor disparea ca necesitate;
– vom intra in Dimensiunea a 5-a;
– ADN-ul uman va fi reprogramat, ajungand la 12 spirale, de la 2 in prezent.Human-evolution.jpg (264×300)
In ce priveste fiinta umana, schimbarile vor fi deci, colosale in sens pozitiv. Insotite totusi de simptome neplacute (inca o veste buna – este semnul ca organismul se purifica):
– migrene, dureri de cap, oboseala, ameteala sau palpitatii;
– simptome specifice racelii (febra, transpiratie, dureri osoase etc.) ce nu pot fi tratate prin tratamente clasice;
– slabiciune musculara, respiratie greoaie, oboseala nejustificata;
– modificari in sistemul limfatic si imunitar, neliniste, depresii, stres si fascinatia trecutului.
In momentul intrarii in Centura Fotonica se va produce un amplu proces de rearmonizare, de recalibrare a frecventelor propriului corp uman cu cele de referinta din Univers, ducand la o crestere a celor umane. Este asa-numita „inaltare”, „ridicare la Cer”, despre care vorbesc si vechile scrieri. „Inaltarea” fiind brusca si puternica, cei cu vibratii joase, negative (rautate, egoism etc.) nu vor rezista transformarii. Frecventele genomului uman si ale ADN-ului sunt foarte inalte, vibratiile foarte fine. Sunt in fapt lumina, ceea ce explica vizibilitatea aurei la zei si sfinti.
Dr. Berrende Fox a constatat ca, de 20 de ani, oamenii au inceput sa se schimbe la nivel celular, iar unii chiar si-au dezvoltat noi lanturi in structura ADN-ului, fapt observat prin teste de sange.
Bine, bine, vor intreba oamenii de afaceri, si eu ce castig de aici?! Sa vedem daca le place:
– intuitia si capacitatile paranormale se dezvolta mai repede;
– folosirea unei parti mai mari din creier, peste 10-15% cat in prezent;
– toate bolile incurabile vor disparea, inclusiv SIDA si cancerul;
– se vor inmulti bioterapeutii si telepatii;
– corpul fizic va incepe sa se schimbe si probabil vom vedea (cei care scapa!) o aura de lumina ca sfintii de pe peretii bisericilor.
Ideea este ca 2012 este foarte aproape de noi si majoritatea vor ajunge cu siguranta sa vada daca aceasta profetie este reala sau falsa.

102 comentarii Adăugă-le pe ale tale

  1. Samuel spune:

    http://2blackjack1.wordpress.com/2012-3/nasa-afirma-ca-in-2012-nu-va-fi-apocalipsa/ apasati click si cititi numai vorbiti prostii aiurea si speriati lumea sper ca vam fost de folos !!

    Apreciază

  2. Samuel spune:

    mdea…Nasa a zis ca nu se va intamplat nimic!!

    Apreciază

  3. Cat veni vorba de furtuna solara . se refera ca nu va mai ploua foarte multi ani !!!
    Vor fi atatea de multe razboaie RUSO-AMERICAN , ancat va fi mai puternic decat an primul si al doilea razboi mondial!!
    ma refer ca vor fi radiati de la explozibil !!
    eu stiu astea de la tata ca a mai citit el carti si a auzit foarte multe despre anul 2012 !!
    numai ca din pacate tot cel mai bun om de stinta si cel mai bun prezicator care a spus astea a spus ca an anul 2020 America va fi sub ape !!
    mai ales ca vor veni si foarte multi Asiatici pe continentul Europa!!!

    Apreciază

    1. mario spune:

      deja sunt o gramada de asiatici in europa……..oare mai au loc?

      Apreciază

  4. Joy spune:

    Petru, sint blogger, nu jurnalist sa-mi iau informatia din minim doua surse. E o pagina personala. Multumesc pentru intelegere! 🙂

    http://www.hotnews.ro/stiri-mediu-5523135-video-2012-furtuna-solara-puternica-putea-afecta-grav-infrastructura-mondiala.htm

    Apreciază

  5. Pohoata_ Marius spune:

    in primu rand bolile nu au cum sa dispara ca mereu vor fi altele noi ,
    Si oameni se vor schimba fizic si mental ,
    pentru cei care nu cred pot sa rada pana la anu .
    pentru cei care cred sa caute mai multe informatii .
    era o biserica tocmai de pe timpul daciilor in care ere o imagine cum 4 arhangeli rotesc globul pamantesc invers iar Sfanta Maria era pe tron ( ea conducea ),
    si mai era una cu Isus Hristos cum tinea o sabie itre dinti ( vor fi razboaie).
    acuma multi specialisti din alte tari au venit an Romania sa afle mai multe date, si de ce arata aceasta imagine in Romania si nu an alte tari !!

    Pana atunci numai bine

    Apreciază

    1. Joy spune:

      Bun venit pe blog, Marius!

      Apreciază

      1. mario spune:

        sincer ……..cred ca este un super BLOG ……BRAVO

        Apreciază

      2. Multumesc !
        acuma eu graiesc doar de pe facebook !!! nu mai am cef sa mai fac atatea conturi !!
        Daca vrea cineva sa vorbeasca cu mine sunt la facebook ca am prea multe conturi casa mai fac anca unu !!
        Iar pagina este foarte faina mai ales ca informare !!

        Apreciază

  6. Petru spune:

    Ar fi fost util un link de pe nasa.gov, pentru a credibiliza informatiile din articol…

    Apreciază

    1. Joy spune:

      Petru, am explicat sursa „scriiturii” in primul meu comentariu.

      Petru, Dan, Dan Marinescu – Bun venit pe JOY!

      Apreciază

      1. Petru spune:

        Am inteles. Deci ai publicat o poveste primita pe mail. Ar fi trebuit sa mentionezi asta undeva, pentru ca sursa, desi nespecificata in text, pare a fi una credibila – NASA.

        Apreciază

  7. Florin spune:

    Este farà indoiala una dintre cele mai credibile teorii…..

    Apreciază

    1. Dan spune:

      Este foarte interesant subiectul discutat… Mie imi este frica doar de un singur lucru: Pe timpul lui Noe, el tot spunea ca va veni o ploaie mare…etc!!, dar nu-l credea nimeni ca se apropia un sfarsit / o judecata a omului, ceea ce s-a si intamplat! Imi este frica de copii, de batrani, de foarte multi bolnavi, de foarte multi oameni care nu stiu cum se vor putea salva din fata furiei lui Dumnezeu!
      Imi ramane un singur lucru de facut, acela de a ma ruga ca afectiunile sa nu fie adanci… si, evident, sa ajut pe cat pot!
      Pace voua!

      Apreciază

      1. mario spune:

        ai perfecta dreptate

        Apreciază

  8. Monica spune:

    Eu cred ca toate lucrurile astea sunt o mare vrajeala si sperie oamenii degeaba…eu zic ca ar fii mult mai bine ca oamenii sa mai citeasca Biblia…Sfarsitul lumii sau ma rog catastrofe sau ce or fii ele vor veni cand va vrea Dumnezeu nu cand spun mayasii sau astrologii sau oamenii de stiinta sau nasa. Nu scrie nicaieri in Biblie de asa ceva sau ca soarele va disparea 3 zile sau toate aberatiile care sunt pe internet.Dumnezeu a creat lumea asta cu un scop si tot cu un scop ii va aduce si sfarsitul.Doar El are puterea absoluta

    Apreciază

  9. Scarlett spune:

    Serios?! Am citit pe site ul official Nasa. ca in decembrie 2012 nu se va intampla nimic , decat va incepe alt solsitiu de iarna! De ce fabulati atat si bagati lumea in panica ? Mda,,,audienta ! 🙂

    Apreciază

  10. cata spune:

    Inainte de a vinde gogosi, te-ai interesat pe undeva? Tu crezi vre-o tampenie din ce ai scris?

    Apreciază

    1. Joy spune:

      Baietel, eu nu vind nimanui, nimic, iar tu, daca ai discernamint, poti sa decizi singur, pentru tine, daca o informatie este veridica sau nu … Sper ca nu te astepti sa-ti „spuna” un articol de pe net asta? Iti atrag atentia politicos ca Joy este un blog personal, deci imi rezerv dreptul de a posta ce cred eu de cuviinta, fara a face neaprat trimiteri la surse.. Chiar si asa, daca citeai cu atentie tot, gaseai in primul meu comentariu raspunsuri la intrebarile tale…Tonul asta impertinent in comentarii, precum al tau, ma deranjeaza nespus si denota lipsa de respect din partea celui care scrie.

      Apreciază

      1. Burcea Nicolae spune:

        am studiat destul de mult cartea apocalipsei si fenomenul centurii fotonice rezultand ca ar putea fi cv catusi de putin real….soarele este alimentat de centura fotonica mai mult decat este necesar si incercand sa elimine aceasta supraincarcare ar putea rezulta o explozie electromagnetica foarte puternica rezultand o extinctie dar nu a oamenilor si a aparaturilor electronice…desii in unele cazuri celebrul citat care spune “oamenii sunt energie” sunt total de acord pentru ca masa=energie si viceversa ar putea dauna si asta….luand in calcul teoria japonezilor cu energia chi sau aura inconjuratoare ar treb sa fim destul de avertizati …sar putea sa suferim anumite modificari ale organismului sau in cazul extrem…moartea…luand in calcul o supraincarcare cu energie…sa va fac un exemplu….1un cablu de electricitate (energia propagata)…2 un cui in pamant(persoana buna)…3 un al doilea cablu de electricitate(persoana negativa)..atingand 1 cu 2 energia este risipita…atingand 1 cu 3 energia rezulta un scurtcircuit…asta sar putea intampla ….persoanele cu energie negativa ar face o supraincarcare neurologica(nervii fiind controlati prin mici fragmente de electricitate) rezultand moarte iminenta……cum spune cartea apocalipsei „Vă spun că, în ziua judecăţii, oamenii vor da socoteală de orice cuvânt nefolositor, pe care-1 vor fi rostit”…iar in continuare un citat care ma facut sa realizez asta „Si am vazut un alt înger care zbura prin mijlocul cerului, cu o Evanghelie vesnica, pentru ca s-o vesteasca….” acest inger ar putea fi reprezentat de explozia soalara care ar crea un fel de vartej al aurorei boreale…daca va amintiti un cercde fo a fost filmat deasupra rusiei…acel cerc putea reprezenta primul inger…sau prima explozie solara…tot in acea zii zeci de aparaturi au fost defectate..poate chiar mii de aparuturi…acesta a fost argumentul meu referitor la anul 2012…sper sa intelegeti ce am vrutsa va tansmit…si sa vi se para interesant studiul meu

        Apreciază

  11. corina spune:

    sa ne autoeducam sa fim mai buni, mai umani! e un sfat bun de urmat!

    Apreciază

  12. Cristi spune:

    *** NASA a lansat o avertizare…
    Un link unde putem citi direct de la sursa (adica NASA) ne poti da?

    *** Alexei Dimitrov, un cercetator rus…
    Poti sa ne dai mai multe date despre acest „cercetator” rus. Niste lucrari publicate in reviste de specialitate un link catre descoperirile lui… Altfel toti suntem cercetatori.

    *** Venus sufera o crestere vizibila a intensitatii luminoase…
    WRONG. Printre pasiunile mele se numara astronomia. Petrec multe nopti privind la planete. Deci aici pot sa te contrazic.

    *** Academia Nationala de Stiinte din Siberia….
    Nu exista asa ceva. Exista Russian Academy of Sciences cu sedii regionale in:

    Buryat Science Centre
    Kazan Science Centre
    Pushchino Science Centre
    Samara Science Centre
    Saratov Science Centre
    Vladikavkaz Science Centre of RAN and Government of Northern Ossetia
    Dagestan Science Centre
    Kabardino-Balkarian Science Centre
    Karelian Science Centre
    Kola Science Centre
    Science Centre of RAN in Chernogolovka
    St. Petersburg Science Centre
    Ufa Science Centre
    Southern Science Centre
    Troitsk Science Centre
    Perm Science Centre

    *** Dupa ce a avut o valoare constanta timp de milenii, “rezonanta Schumann” a Terrei a inceput sa creasca, din 1980, de la 7,8 Hz, apoi sa se accelereze, ajungand la 12 Hz, nivelul de astazi.
    Ca sa inteleaga cititorii tai ce bull-shit zici aici iti citez urmatoarele:

    This global electromagnetic resonance phenomenon is named after physicist Winfried Otto Schumann who predicted it mathematically in 1952. Schumann resonances occur because the space between the surface of the Earth and the conductive ionosphere acts as a closed waveguide. The limited dimensions of the Earth cause this waveguide to act as a resonant cavity for electromagnetic waves in the ELF band. The cavity is naturally excited by electric currents in lightning. Schumann resonances are the principal background in the electromagnetic spectrum beginning at 3 Hz and extend to 60 Hz and appear as distinct peaks at extremely low frequencies (ELF) around 7.86, 14.3, 20.8, 27.3 and 33.8 Hz.
    Cine vrea sa stie ma multe: http://en.wikipedia.org/wiki/Schumann_resonances

    *** intensitatea plasmei stralucitoare de la marginea sistemului solar…
    CE?

    *** Dr. Berrende Fox
    Dom’ne, doctoru’ asta se ascunde bine de tot. Nu gasesc nimic despre el pe net. Parca nici n-ar exista. Poate i-o fi sters NASA identitatea :D. Sau l-au ascuns aia de la CIA.

    *** Ideea este ca 2012 este foarte aproape de noi si majoritatea vor ajunge cu siguranta sa vada daca aceasta profetie este reala sau falsa.

    Anu’ 2012 a venit, omu’ negru n-a sosit.

    Astept cu nerabdare ca toate aceste lucruri sa se intample in 2013. Apoi in 2014, 2015… pana la sfarsitul timpului.
    OOPS, sfarsitul cui?

    btw, stiti caco meta Elenin si-a schimbat traiectoria si se indreapta direct catre pamant? Mai precis o sa loveasca Europa. In Franta o sa loveasca. Undeva pe la sfarsitul anului asta (adica 2012). Poate o fi pe 21.12.2012?

    Apreciază

  13. Pingback: Scriptorium
  14. dorin spune:

    de ce a venit potopul? pentru ca lumea era foarte rea femeile s-au ancurcat cu dobitoacele nu le-a ajuns maciuca de la barbat asa si an prezent lumea e foartea rea a-ti ia pita din gura . poponari care mai de care nu mai zic lesbience fara numar de la 13 ani iar dumnezeu nu a vrut asa ceva .nici o lege data de el nu fost tinuta .si nu este asa ca nu avem la ce sa ne asteptam mai mult numai la rau sfarsitul va veni cand zice el.dar nimeni nu cred ca va fi mantuit pentru ca santem toti pacatosi.numai el decide nu noi si nici nasa.

    Apreciază

  15. dorin spune:

    au mai prezis profeti si astrologi ca sfarsitul vine an 2000 ei uite ca nu a fost asa. exista antradevar un dumnezeu daca nu ar fi nu ar vorbi o planeta antreaga despre el numai el poate sa stie cand va veni sfarsitul lumii cand se va satura de rautatea noastra un singur lucru este cert daca nu murim o ducem rau

    Apreciază

  16. ionut spune:

    Buna tuturor, va dau un sfat nu stiu daca esxista ce sa scris in articol dar sunt convins ca in viitor sigur se va intampla asta asa ca daca traiti pe pamant in armonie cu oamenii, plantele, animalele, cu parintii si sa fiti mai buni la suflet si milostivi cred ca atunci veti fi mantuiti, Dumnezeu Iisus exista si va veni pe pamant asa cum a venit prima data. Eu Cred in Dumnezeu Iisus Hristos !!! faceti si voi asta. Multumesc

    Apreciază

    1. Cristi spune:

      Daca chiar crezi in Dumnezeu Iisus Hristos atunci sigur stii ca Sfarsitul Lumii vine cand vrea el. Nu cand prezic astrologii. Si acel timp nu suntem noi in masura sa-l stim. Un veac e ca o clipa si o clipa e ca un veac.

      Apreciază

  17. bogdan spune:

    o insiruire de tampenii.

    Apreciază

    1. Joy spune:

      Postul de televiziune National Geographic a difuzat un film documentar impresionant referitor la profetiile civilizatiei Maya despre sfarsitul calendarului lor, din 21 decembrie 2012. Oamenii de stiinta au dezvaluit amanunte uimitoare privind vechiul orasul mayas Chichen Itza sau alinierea corpurilor ceresti.

      O descoperire neasteptata dezvaluie ca Terra a trecut printr-un eveniment catastrofal, pe care am putea fi sortiti sa-l retraim… Ar putea fi aceasta o baza stiintifica pentru data anticipata de astronomii mayasi acum mii de ani? se intreaba National Geographic.

      Un cercetator a plecat in cautarea misterului profetiilor civilizatiei Maya. Adam Maloof, geofizician la Universitatea Princeton, este fascinat de acestea. Faptul ca un calendar se termina si o civilizatie isi prezice propriul sfarsit, cu multe secole inainte, este ceva uimitor.

      Oare se pot implini profetiile Maya despre sfarsitul lumii? Pentru a afla mai multe despre profetiile maya, Maloof s-a deplasat in inima civilizatiei Maya, in Peninsula Yucatan din Mexic, la Berlin pentru a studia Codicele mayas si in Peru, la ghetarul Quelccaya pentru a vedea cum s-a schimbat clima, acum 5.200 de ani.

      http://www.ziare.com/magazin/inedit/national-geographic-se-adeveresc-profetiile-maya-despre-21-decembrie-2012-video-i-1145170

      Apreciază

  18. Catalin spune:

    De unde ati scos asta „NASA a lansat o avertizare, cel putin ciudata, anuntand faptul ca in 2012 lumea va fi maturata de o furtuna solara…”?
    Daca e adevarat si vreti sa fie credibil ceea ce scrieti pe-aici, postati si o parte din citatul original de la NASA (daca exista; am mari indoieli ca ar exista asa ceva) si precizati sursa (web, TV, ziar etc.) prin care a fost transmis un asemenea mesaj.

    Apreciază

    1. Joy spune:

      Am precizat sursa, in raspunsul meu la primul comentariu primit. As vrea sa intelegeti ca Joy nu este o pagina de stiri si nici nu apartine vreunui trust de presa. Este un blog personal, in cadrul caruia imi rezerv dreptul de a publica orice (in limitele bunului simt, evident), raminind la latitudinea fiecarui cititor sa aprecieze cit este adevar si cit pura fictiune… Bun venit pe blogul meu!

      Apreciază

  19. Mina spune:

    Da calendaru maias pina in 2012 nu trebue sa fie sfirsitul lumii ci sfirsitul unei etape si inceputul alteia (alfa si omega).Va rog iertatimi indrazneala multumesc

    Apreciază

    1. Joy spune:

      Multumesc pentru comentarii. Bun venit pe Joy!

      Apreciază

  20. Mina spune:

    Eu sunt cu o putere prea mica dar aceasta e doar opinia mea daca as avea o putere mai mare as pune toate artefactele la locul lor as interzice

    Apreciază

  21. Mina spune:

    Energia este diferita si ne respinge s-au se petrec intimplari ce duc la distrugere prin diverse si nu exista putere de aparare

    Apreciază

    1. Mina spune:

      Pentru multi ani informatii si contact cu acel tinut unde a trait popor faraonic. Nu acum ni se ingadue sa cunoastem si sa rascolim platim u bir prea mare

      Apreciază

  22. Mina spune:

    Moise este mesagerul din timpul faraonilor si a transmis prin poporul ce la urmat pina in zilele noastre.Tinutul cu toate secretele faraonice sint necunoscute

    Apreciază

  23. eu sunt handicapat da-ce interesat https://gabriellajoy.wordpress.com-pentru viitor nu stiu 2012?

    Apreciază

  24. Andrei spune:

    De vorba cu David
    Posted on 13 martie 2011

    Aryana: Ce s-a intamplat pe 1 martie, deoarece ai zis ca deja oamenii au ales?
    David: Atata a fost timpul. Oamenii au ales calea. 
    A: Si este una pozitiva?
    D: Toate caile sunt pozitive, deoarece duc catre ceva bun. Omenirea se va trezi si isi va revizui atitudinea.
    A: Dar or sa fie distrugeri, cataclisme?
    D: Sunt distrugeri, cataclisme, dar Pamantul se curata si asta este un lucru bun.
    A: Romania cum va fi?
    D: Frumoasa, ca si oamenii din ea.
    A: Sunt romanii oameni frumosi?
    D: Da.
    A: Eu nu vad asta! Eu vad ca oamenii sunt din ce in ce mai rai si mai distrugatori.
    D: Cei ce sunt asa vor pleca, dar romanii sunt buni.
    A: Ce putem face pentru a ajuta Terra?
    D: Acum nu putem face nimic, caci am facut pana acum. De acum inainte luam ceea ce trebuie.
    A: Ai spus ca trebuie sa ne conectam la vibratia Terrei. Cum putem face aceast lucru?
    D: Intelegand natura si Pamantul.
    A: Dar concret, cum?
    D: Vezi tu, Pamantul este viu si constient. El stie ce gandesti tu, eu,
    sau oricare alta fiinta. Noi suntem inconjurati de energie si tot ceeea
    ce simtim, gandim sau facem se transmite. Totul este forma-gand-energie.
    Adica ceea ce dai se duce si vine inapoi. Mai ales acum! noi
    materializam ceea ce dorim. Daca tie ti-e frica, vei primi din ce in ce
    mai multa frica, daca tu dai liniste, linistea te va invalui.
    A: Dar concret, ce trebuie sa facem?
    D: Sa fii pozitiva, sa ai incredere, sa fi optimista.
    A: Si asta imi va umple frigiderul?
    D: Daca asta iti doresti, asa se va imtampla.
    A: Adica, daca eu vreau bani de facturi si mancare, voi primi aceste lucruri?
    D: Da, caci tu iti faci programarea si energia va deveni manifesta.
    Adica daca tu ai incredere, incredere vei primi. Dar trebuie sa fi un om
    corect, caci matricea nu poate fi pacalita.
    A: Poti fi un pic mai exact?
    D: Vreau sa spun ca trebuie sa fii corecta in ceea ce faci. Nu poti face
    rau si sa ceri bine. Nu poti minti si sa vrei corectitudine, nu poti
    fura si sa vrei ca Matricea sa iti dea belsug. Totul este legat. Ce
    faci, ce spui si ce gandesti trebuie sa fie corect. Asa se poate face.
    A: Ai vazut cutremurul din Japonia, ce parere ai?
    D: Da. Trebuia sa fie si vor mai fi. Pamantul se scutura.
    A: Si la noi?
    D: La noi vor fi alte lucruri.
    A: Adica ce?
    D: De ce vrei sa stii numai raul si nu binele?
    A: Ca sa pot lua masuri!
    D: Pai tu ai luat masuri!
    A: Si stau bine sau trebuie sa ma mut?
    D: Daca trebuia sa te muti, te mutai…deci eu zic ca stai foarte bine.
    A: Dar multi zic ca trebuie sa ne mutam la munte.
    D: Poate cei ce zic trebuie sa se mute la munte! Fiecare sta unde
    trebuie sa stea si unde este bine pentru el. Si in afara de asta… eu nu
    stau la munte si nici nu trebuie!
    A: Trebuie sa mai scoatem inca o carte cu Inuaki?
    D: Da, dar nu acum.
    A: Unii cercetatori spun ca vor fi valuri uriase care vor matura tarmurile si vor distruge tot. Tu ce parere ai?
    D: Vor fi, dar nu ajung aici.
    A: Si soarele, ne va afecta?
    D: Da. Rau de tot. O sa fie din ce in ce mai rau. Oamenii vor inebunii. Atunci va trebui sa sti sa te aperi.
    A: Cum?
    D: Aghton imi spune ca tie ti-a venit ideea.
    A: Cusca Faraday?
    D: Aghton zice ca da. Ce e aia?
    A: O cusca din metal care creaza un camp, prin care nu poate intra nimic. Dar cat va trebui sa stam in ea?
    D: De trei ori cate 2 zile.
    A: Bine si dupa aia…asta inseamna ca nu o sa mai fie curent, utilitati, etc.
    D: Da. Si ce?
    A: Pai si cei ce stau la bloc, ce fac?
    D: Eu nu stiu. Fiecare sta unde vrea sa stea.
    A: Nu. Nu sunt de acord. Oamenii nu stiu ce sa faca de aia sunt debusolati.
    D: Ba stiu, dar nu tin cont. Sa faca ce simt si ce vor. De altfel tu
    crezi ca totul este intamplator? Totul este stabilit. Va fi ce trebuie
    sa fie si oamenii o vor lua iarasi de la inceput.
    A: Adica de la cal si caruta?
    D: Nu chiar. De la un alt inceput. Vezi tu, eu stiu ce va fi, dar nu e
    bine sa spun. Aghton zice ca nu e treaba mea. Oricum nu va fi usor si
    nici placut, in viziunea oamenilor. Iti spun doar tie, ca cei ce ne
    conduc au reusit sa ajunga aproape de planul lor si asta ajutati de
    oameni. De acum inainte numai Creatorul ne poate ajuta. Ceea ce va veni
    este spre ajutor si nu spre distrugere. Daca nu se intampla nimic atunci
    va fi rau pentru oameni. Asa ca mai bine sa fie distrugeri, dar sa
    iesim din vibratia lor. Mai mult nu pot sa iti zic, ca Aghton zice ca nu
    o sa pastrezi pentru tine.
    Noi nu trebuie sa aducem frica ci speranta. Oamenii stiu si ei ce va
    fi, dar tin cont doar cei ce trebuie si au un rol. Daca tot stai sa
    intrebi si nu faci nimic, atunci degeaba pierzi timpul.
    A: O sa fie foamete la nivel global, adica oamenii nu vor mai avea mancare?
    D: Eu vad mai mult lipsa de bani. Mancare va fi, dar scumpa. Daca vezi
    lucrurile asa, se poate spune ca oamenii vor fi infometati. Mai rau este
    ca se vor certa intre ei.
    A: Adica va fi razboi?
    D: Mai mult nemultumiri si cearta, la inceput, apoi poate razboi, dar asta depinde de oameni.
    A: Si noi ce masuri trebuie sa luam?
    D: Sa stii sa iti cultivi ceva. Asta e important. Si eu am rugat-o pe
    mama sa ma lase sa imi pun eu in gradina catreva rasaduri ale mele, de
    care sa ma ocup, ca sa invat.
    A: Atunci cand vor fi radiatii, e bine sa stam in pesteri?
    D: Nu stiu. Aghton zice ca e tot aia, ca radiatia ajunge de la soare
    pana in mijlocul Terrei. Dar va conta mult si vibratia ta personala.
    A: Si cum ne putem ridica vibratia?
    D: Fiind buni si pozitivi.
    A: Dar e greu sa fi pozitiv in aceste timpuri.
    D: E greu si sa conduci un camion si cu toate astea sunt oameni care o fac.
    A: Ce imi mai poti spune?
    D: Ca puteam merge pe un alt drum, poate mai fara pierderi, dar ca
    indiferent ce cale alegem, tot acolo ajungem. Dupa ce trec toate o sa
    fie bine, chiar foarte bine. Oamenii vor fi altfel, caci vor sti unde au
    gresit. Si lumea va fi plina de bunatate. Nu e greu! Mai e un pic. Sa
    stii ca exista un drum mult mai rau, dar din fericire nu suntem pe
    acela. Intr-un fel mare parte din oameni s-au salvat.
    A: Si cu toate astea vom avea 2-3 ani de greutati?
    D: Da.
    A: Care incep cand?
    D: Care au inceput acum, in martie.
    A: Adica in 2014 va fi ok?
    D: Cam asa.
    A: Si sigur nu avem cutremur mare in Romania?
    D: Eu nu pot spune asta. 

    cum mi-am facut cusca FARADAY
    explicatie: din cuptorul cu microunde nu ies microundele afara pentru ca este ecranat adica este o cutie metalica,in mod similar daca vei fi intr-o cutie de tabla etansa iar sursa de microunde va fi in afara ele nu vor putea patrunde in interior.Imagineaza-ti ca faci o camera cu rigips,atit tavanul cit si peretii,daca sub rigips mai adaugi si tabla zincata atunci vei obtine o camera ecranata dar si locuibila.betonul nu ecraneaza microundele chiar daca este armat, daca vrei sa-ti verifici presupunerile atunci reprodu la scara experimentul si introdu-l in cuptorul cu microunde ca sa vezi daca este multumitor ecranajul obtinut.deci mare atentie cutia trebuie sa fie etansa, sa nu aiba nici o fanta,de aceea trebuie pregatite atit pentru usi cit si pentru ferestre niste obloane capitonate cu tabla care la momentul potrivit trebuiesc montate.(perfect ar fi un beci ecranat rezista mai bine si la cutremur si la furtuni si la foc, iar daca afara vor fi temperaturi mari aici este racoare).Sa aveti casa la tara …cutremure…sa aveti provizii pe 2 ani pentru ca soarele va pirjoli tot>miere,polen,orez,cereale,fructe uscate,radacini>sfecla rosie,cartofi,morcov . zarzavaturi la sare,zacusca,conserve……sa aveti soba cu plita ,luminari, eventual o baterie de12 v si leduri…..deasemeni giditi-va la aerisire care trebuie sa asigure aerul 2 zile >daca ai un ventilator de calculator la 12v si bateria de masina acestea pot functiona si citeva saptamani continuu…in momentul cind are loc o eruptie solara dupa aproximativ 8 minute se va vedea o aurora boreala care in funtie de puterea ei va fi mai mult sau mai putin extinsa peste limitele ei firesti din jurul polilor Pamantului. se va anunta la stiri marimea ei.In 12ore pina in maxim 3 zile de la aparitia aurorei boreale extinse jetul de plasma expulzat de Soare ajunge la Pamant iar locul care va fi expus va fi pirjolit mai mult sau mai putin in functie de puterea eruptiei.Apoi ca urmare directa a eruptiei se vor activa vulcanii si faliile tectonice (din fumul-de aici pot proveni cele ”3 zile de noapte” anuntate in profetia de la Fatima ),cutremure…(gindeste-te ca in profetiile lui Sundar Singh este precizat in mod clar ca vor fi cutremure si pe suprafata tarii noastre scoarta va lua foc in unele locuri iar Bucurestiul va fi ulterior reconstruit si va avea doar o raza de 7km) …., valuri seismice…(daca nu stiai 40% din populatia globului traieste in zone de coasta…),iar daca oceanul va fierbe asa cum se spune in profetiile Fecioarei Maria cu siguranta vor fi si fenomene meteo extreme vinturi ,furtuni si ploi torentiale… Fenomenul va fi similar cu cel descris de biblie in cazul Sodomei si Gomorei si ca cel de pe vremea lui NOE asa este descris de ISUS in Evanghelia lui Ioan vol 6 (*de J. Lorber) . Cel putin curentul electric va fi afectat si va lipsi citiva ani….asta daca eruptiile vor fi mai mici .Pentru cei ce considera ca au drept la viata si animalele ginditi-va la o solutie si pentru ele.Mai este o problema >aerul ,din ceea ce scrie in 1focul ca sa poti respira aerul trebuie mai intai ars intr-o mica ‘cutie de combustie’(aprinderea se poate face simplu cu un aprinzator electric din comert care merge cu 2 baterii de 1,5v pe care-l poti lega la bateria de masina doar la bornele a 2 celule …) iar apoi eventual filtrat intr-un alt compartiment unde se poate face un filtru pt CO2 in felul urmator>prin umectarea mai multor straturi de material textil in NaOH dizolvat in apa (soda caustica este ieftina) si periodic schimbarea solutiei …NaOH+CO2 > Na2(CO2)3+H2O in felul acesta se extrage CO2 rezultat din ardere iar restul de oxigen intra cit de cit in doza mai mare. sau in camera respectiva sa fie intinse niste cearsafuri umezite periodic in solutia de NaOH. masca de gaze de armata nu retine gazul metan deoarece are molecula mica si trece prin filtru (poti intreba la Romcarbon SA Buzau sa vezi ca nu sunt bune pt gaz metan)
    aceste filtre ar putea fi folosite pentru o prefiltrare a pulberilor radioactive din aer…
    cand veti vedea aurora boreala stralucind deasupra voastra mai bine ganditi-va la ce mai puteti face caci de aflat iata ca ati aflat.
    Momentul declansarii acestor fenomene va fi in preajma datei calculate de Maiasi adica 22dec2012 odata cu intrarea in asa zisa centura fotonica care va aduce un important aport energetic prin bombardarea cu neutrini atat a Soarelui (din care cauza practic el va erupe violent…) cit si a planetelor.
    In 1850 America a fost lovita de o furtuna solara care a fost atit de mare incit noaptea se putea citi la lumina aurorelor boreale .Campul magnetic asociat acelei furtuni solare a fost de 260 mT ceea ce a dus la distrugerea telegrafului la acel moment.
    Magnetosfera Pamantului poate tine piept la o eruptie cu un cimp magnetic asociat de maxim 360mT, ceea ce depaseste aceasta valoare practic va trece de acest scut natural.
    CA SA NU MAI LUAM IN DISCUTIE CA MAGNETOSFERA ARE SERIOSE PERTUBATII IN ANUMITE ZONE CARE CHIAR SE EXTIND, lasand chiar mai jos de 360mT gadul de protectie,iar Soarele urmeaza sa intre in centura ceea ce va duce la explozii solare mult mai mari, iar daca eruptiile vor creste in intensitate cu doar o treime fata de cea care afost in 1850 (cand nu era in centura) se va depasi cu siguranta bariera naturala.
    Legatura intre furtunile solare si cutremure este urmatoarea > nucleul Pamantului este ca un mare magnet incapsulat intr-o sfera in interiorul careia el se roteste.Eruptia are un cimp magnetic care uneori este aproape la fel de mare ca al Pamantului.Deci practic are loc o interactiune intre 2 magneti.Este ca si cum ai lovi cu un ciocan intr-un clopot >se vor produce reverberatii (nucleul va fi usor zgaltait de lovitura magnetica exterioara care are o forta comparabila cu a sa ceea ce va duce inevitabil la activarea faliilor si deci la cutremure).
    Iar acum vă voi vorbi de cel de-al patrulea foc, prin care pământul, umanitatea şi întreaga creaţie vor fi purificate în momentul Întoarcerii Mele pe pământ. Acest foc va consta din tot felul de cataclisme naturale, care vor lovi mai ales marile şi magnificele oraşe construite de oameni pe pământ. În ele, orgoliul oamenilor va ajunge la apogeu, la fel ca şi corupţia, lipsa iubirii, justiţia falsă, puterea, autoritatea, indolenţa, dublate însă de o sărăcie extremă şi de tot felul de suferinţe generate de slăbiciunile celor puternici şi de vânarea continuă a plăcerilor terestre. În acele vremuri, oamenii vor crea maşini ingenioase, construite din fier, care vor folosi forţa focului şi a apei pentru a înlocui munca omului. Ele vor folosi puterea cărbunelui natural pentru a aprinde focul, iar oamenii vor săpa galerii adânci în măruntaiele pământului pentru a scoate acest combustibil.
    Când activităţile industriale generate de această putere a focului vor ajunge la apogeu, atmosfera pământului va fi saturată cu otrăvuri şi combustibili, iar când aceştia se vor aprinde, incendiile izbucnite vor distruge oraşe întregi, reducându-le la cenuşă. Această purificare va fi foarte eficientă! Ceea ce nu va reuşi să facă acest foc vor completa marile furtuni care vor izbucni. Desigur, această purificare nu va avea loc decât acolo unde este absolut necesară, căci nimic nu poate fi distrus în creaţia Mea fără a fi absolut necesar. În acest fel, atmosfera pământului va fi eliberată de vaporii toxici şi de spiritele malefice care trăiesc în ei, lucru care va avea o imensă influenţă benefică asupra celorlalte creaturi care vor trăi pe pământ. Starea de sănătate fizică a umanităţii se va îmbunătăţi dramatic, majoritatea bolilor vor dispărea, iar oamenii vor putea din nou să se bucure de o bătrâneţe liniştită şi senină.
    Când oamenii, astfel purificaţi, se vor scălda în lumina Mea, respectând în permanenţă Poruncile Iubirii, întreaga proprietate a pământului va fi distribuită în mod echitabil, astfel încât toţi să se poată împărtăşi în mod egal din ea şi nimeni să nu mai sufere vreodată de foame. Liderii comunităţilor îmi vor înţelege perfect Voinţa Divină şi vor veghea ca în ţinuturile lor să nu mai existe oameni nevoiaşi. Eu Însumi îi voi vizita din când în când pe oameni, întărindu-i şi alinându-i, ori de câte ori voi descoperi în ei o iubire sinceră şi profundă faţă de Mine. Desigur, această profeţie nu se va îndeplini decât într-un viitor destul de îndepărtat, dar este cert faptul că va fi împlinită, căci totul va trece, chiar şi acest pământ şi întregul univers vor dispărea cândva, dar cuvintele şi promisiunile Mele nu vor dispărea niciodată înainte de a fi împlinite până la ultima!
    Iar atunci când Fiul Omului se va întoarce, situaţia pe pământ va fi similară celei din timpul lui Noe. În acea vreme, oamenii se bucurau de mâncare şi de băutură, se căsătoreau şi făceau copii, dar totul a durat numai până când Noe şi-a construit arca şi când apele au invadat pământul, înecând totul în cale. La fel s-au petrecut lucrurile şi în vremea lui Lot. Oamenii care trăiau în Sodoma mâncau şi beau liniştiţi, îşi cultivau pământurile şi îşi vedeau de treabă, dar când Lot a părăsit oraşul, din cer a coborât un foc mare, care i-a ucis pe toţi.
    Puteti zambi cat de larg doriti insa in maxim un an si jumatate va veti reaminti toate acestea si bine ar fi sa le pregatiti macar sumar de pe acum.Niste provizii acolo nu strica nimanui mai ales ca anul acesta(2011) a fost un an agricol foarte bun iar totul este relativ mai accesibil.
    Daca vreti sa ma injurati ca v-am tulburat linistea cu paranoisme sau pentru a mai discuta unele lucruri ,acesta este telefonul meu>0749552170
    La partea cu aerisirea si gazul inca mai lucrez…

    …………… 2012 este foarte aproape de noi si majoritatea vor ajunge cu siguranta sa vada daca aceasta profetie este reala sau falsa.
    Centura fotonică Centura fotonică Acest fenomen a fost descoperit în 1962, deci cu mai mult de 40 ani în urmă. Cu toate acestea, informaţiile nu au fost făcute publice decât cu mult mai târziu, şi numai unui număr mic de oameni. Centura fotonică şi radiaţia aferentă au un impact mult mai mare decât ne-am putea imagina. Din punct de vedere ştiinţific, este vorba de mişcarea de rotaţie a sistemului nostru solar (împreună deci cu toate planetele sale) în jurul soarelui central al galaxiei, numit Alcyone (în constelaţia Pleiadelor). O rotaţie completă se realizează în 25.860 ani. Întregul nostru sistem solar, împreuna deci cu Pământul şi Luna, trebuie să treacă de două ori, în timpul unei rotaţii complete, prin această centură de fotoni. Distanţa de timp între cele două momente este de 10.500 ani, perioadă în care Întunericul este covârşitor. După aceşti 10.500 ani urmează intrarea în centura fotonică ce dureaza 2.000 ani, si este o perioadă de creştere spirituală pentru întreg sistemul planetar. Următoarea întrebare este: „Ce legătură există între centura fotonica şi spiritualitate?”. Atât radiaţia aferentă cât şi centura în sine sunt vehicule ale transformării şi transmutaţiei necesare unui ciclu evolutiv……………
    ….. Cea mai pronunţată „groapă” de câmp magnetic este în regiunile Americii de Sud, Atlanticului de Sud şi a Africii de Sud. Imaginea a fost produsă după măsurătorile câmpului geomagnetic terestru furnizate de satelitul olandez Orsted. …..
    Gary Glatzmaier spune că intensitatea câmpului magnetic al planetei scade destul de rapid iar o mulţime de cercetători arată că urmează o nouă inversare a polilor. Aceasta se întamplă la fiecare 13.000 de ani, după ultimile măsurători. Cea mai recentă inversare detectată în straturile geologice este de aproape 13.000 de ani. Deci ne putem aştepta ca în anii ce urmează să fim martorii unei noi inversari a polilor!
    Sateliţii de deasupra Atlanticului de Sud deja au avut probleme Pentru sateliţii care se afla deasupra atmosferei, câmpul magnetic planetar este singurul scut protector împotriva particulelor aduse de vântul solar. De aceea aparatele se defectează cand trec printr-un câmp magnetic slab. Plasma strălucitoare de la marginea Sistemului Solar a crescut recent de 10 ori în intensitate. Soarele are un câmp magnetic care înglobează întregul sistem solar cu planetele sale. Aceasta este heliosfera care este de forma unei picături, cu alungirea ascuţită în direcţia opusa sensului de mişcare al sistemului. Cercetătorii ruşi au studiat partea frontală a heliosferei şi au observat acolo plasmă strălucitoare. Este ca şi cum întreg sistemul solar a intrat într-o zonă cu energie mult mai înaltă (centura fotonică). Această energie „aprinde” plasma heliosferei în partea frontală care devine astfel mai luminoasă, mai strălucitoare. Această energie pătrunde apoi în Soare care o va răspândi în întreg sistemul solar, saturând spaţiul interplanetar si determinând creşterea vitezei vântului solar, astfel că toate planetele primesc un „supliment” de energie. …Avem confirmarea stiinţifică a faptului că anul 2012 va fi un an cu o foarte bogată activitate solară, unele previziuni afirmând chiar că soarele va trece şi el printr-o inversare a polilor magnetici (solari) tocmai din această cauză. Ca urmare, situaţia de pe Pământ va fi devastatoare. Gândiţi-vă ce ar însemna ruperea echilibrului dintre câmpul magnetic terestru (care acum dă semnele unei inversări magnetice evidente) şi cel solar!. Un lucru e sigur, anume acela că toată această bulversare a climatului terestru la care asistăm acum nu este numai rezultatul încălzirii globale (aşa cum nu mai osteneşte să strige mass-media oficială), ci şi al dezechilibrului magnetic planetar la care se adaugă cel al soarelui. Inversarea polilor magnetici este un proces în care poziţia acestora se modifică gradual. În cadrul acestui proces, se ajunge la un moment dat în care câmpul magnetic al planetei are intensitate zero, ceea ce înseamnă că planeta nu mai are, în acel moment, câmp magnetic. Când acest moment coincide cu cel al fenomenului similar de pe Soare, apare o problemă majoră. NASA a recunoscut public existenţa acestui fenomen, însă a căutat să reducă panica afirmând că Pamantul va avea totuşi un câmp magnetic, foarte slab şi instabil, dar nu zero. Slăbirea extremă a magnetosferei planetare ce apare înaintea unei inversari a polilor poate duce la intensificarea cazurilor de cancer datorită radiaţiei cosmice ce va putea astfel ajunge până la suprafaţa Terrei. ….Deşi aduce mai mult a filozofie, nu este deloc aşa. Autorii arată că descoperirile fizicianului Paul LaViolette sunt esenţiale. El le-a publicat în cartea sa „Pământul incendiat” în care demonstrează că aproximativ la fiecare 13.000 de ani Pământul primeşte un val de energie dinspre centru galactic care duce la catastrofe. Ultima dată s-a întâmplat la sfarşitul erei glaciare. Mai mult, LaViolette a examinat probe din gheaţa Groenlandei şi a descoperit straturi de Iridium, element provenit din centrul galaxiei. Toate aceste „ploi” galactice au perioade de 13.000 de ani. Suspectaţi vreo legatură cu precesia echinocţiilor? Campul magnetic al lui Jupiter s-a dublat iar intre planeta si unul dintre sateliti s-a format un tub de radiatie ionizata.Uranus si Neptun au suferit recente inversari de poli, isi maresc campul magnetic si devin tot mai stralucitoare. Câmpul magnetic al Soarelui a crescut cu 230 % din 1901, afirmă dr. Mike Lockwood (Laboratoarele Naţionale Rutherford Appleton) din California.
    Străvechi texte indiene descriu (cu multe mii de ani înaintea Bibliei) cum Marele Ciclu de 25.920 de ani a fost împărţit în 4 ere: „În acelaşi fel cum anotimpurile decurg unul din altul, cum Luna trece prin perioadele de nastere, crestere, maturitate şi moarte, umanitatea, ca întreg, trece prin cele 4 faze ale acestui Mare Ciclu. Acesta este compus din era de aur (Satya), era de argint (Treta), era de bronz (Dvapara) şi era de fier (Kali).”

    Apreciază

    1. Cristi spune:

      *** Centura fotonică Acest fenomen a fost descoperit în 1962, deci cu mai mult de 40 ani în urmă.

      Conceptul de „centură fotonică” a fost prima oară folosit în 1950 de către Paul Otto Hessa (d. 1958) în lucrarea sa Der Jüngste Tag (cu sensul de Ultima zi). Acest concept a fost repetat și de Samael Aun Weor într-o prelegere pe care a ținut-o în 1977, intitulată „Inelele din Alcyone” și în august 1981, când a fost publicat un articol pe această temă intitulat „And So Tomorrow” de către Shirley Kemp în Australian International UFO Flying Saucer.

      Apreciază

  25. RITA spune:

    cred in evenimentele ce vor venii ,stiintific vorbind cit si spiritual, sa ne lumineze DUMNEZEU sa triim in pace,iubire ,armonie ,nadejde si pace in suflete

    Apreciază

  26. SenioruL spune:

    Nasa are acces la multe informatii pe care nu le dezvaluie, insa astfel de zvonuri, cred ca-s doar inventii.. Nu ale nasei, ci a unuia fara lipsa de ocupatie.

    Apreciază

  27. Andreea spune:

    Interesant…mi-ar placea sa vad si eu totusi linkul de pe pagina NASA care spune asta…apoi mai discutam despre stiri SOC :))

    Apreciază

    1. Joy spune:

      http://search.nasa.gov/search/search.jsp?nasaInclude=2012
      Aici sint multe articole pubicate pe site-ul NASA vis-a-vis de acest subiect. Parerea mea ramine primul rapuns, cel de la comentariul lui Henry. Bun venit pe Joy!

      Apreciază

  28. PAVEL spune:

    de 4 ani am anuntat ca in 2012 raman doar cateva mii de persoane pe terra…din Romania vor scapa in jur de 700…adica doar cei spovediti si care au sufletul curat tot timpul…tot se v-a distruge , nu ramane piatra pe piatra….odata cu plecarea terrei de pe traiectorie, spre IMPARATIA CERURILOR…stiu tot cum v-a incepe si cum v-a fi….pt ca fiul meu Antoniu, s-a nascut cu aceste capacitati ceresti…ADICA A FOST TRIMIS DE DUMNEZEU, LA INTRUPARE, PASTRANDU-SI MEMORIA CEREASCA DE SERAFIM , CUM ERA IN CER….SI V-A FI UN PAMANT NOU, SI O TARA NOUA, TARA AFANTA ORTODOXA ROMANIA, CARE IN CELE 3 ZILE DE INTUNERIC , V-A FI LUMINATA DE STEAUA CARE S-A ARATAT LA NASTEREA LUI IISUS…apoi Mantuitorul se v-a intoarce, sa faca judecata celor din iad, care au slujit satanei…apoi…0743315866

    Apreciază

    1. gelu spune:

      halatul… cat e halatul…

      Apreciază

    2. marius spune:

      vai tu esti nebun omule dar cum poti sa spui asa ceva.este normal sa se schimbe ceva .si eu am vazut la discovery ceva de genu ca sorele se afla la jumatatea varstei si o data cu trecerea anilor (adica milioane de ani)el va creste si se va apropia de pamant .iar datorita mareelor pamantul an loc sa se andeparteza se apropie de soare pana va fi inghitid .dar nu v-om prinde noi acesta momente .

      Apreciază

    3. astai din biblie
      si tera nu va disparea doar polii se vor schimba .
      Cei drept insulele si peninsulele vor disparea sub ape.
      si cred ca stie si fiul tau da nu prea bine ca asa sunt si alte persoane care stiu doar o parte din ce se va intampla.
      iar Biblia arata doar trecutu crestinilor finca am cautat in toata biblia si nu am gasit nimic legat de viitor .
      iar in primu rand vor fi morti dar nu va fi toata populatia 7.000 de oameni .
      Jumatate din Asia va veni an europa finca asia si Australia vor disparea sub ape.
      iar in 2020 si America va fi sub ape .
      iar Romania va fi doar cu cladiri ruinate .
      si Europa va avea probleme.
      si mai cautati si voi informatii despre asta ca un singur baiat nu poate sa stie ce se va intampla cu avdevarat.
      sunt alti oameni care stiu exact numai ca nu vrea sa spuna mai departe casa nu ai sparie pe oameni .!!!!
      Pana la anu numai bine!!!

      Apreciază

  29. Atanas spune:

    Bull shit.Daca ati citi Apocalipsa, ati realiza ca e o incercare de explicare pseudo-stiintifica a vremurilor de pe urma care nu inseamna in nici un caz sfarsitul, ci un nou inceput. Cel mai tare imi place faza cu inutilitatea lovelelor. E scris si despre asta in Apocalipsa, cititi-o cu intelepciune multa, e f grea, indeed. Veti vedea si ca dupa o serie de evenimente cosmice si telurice -la pecetea a 6-a, cap 6, v.12-14,se afirma si ca „noapte nu va mai fi” si ca „insusi Dumnezeu le va fi lor lumina” cap 22,5. In fine, sunt prea multe de spus, ma indoiesc ca aceasta poveste ar fi o versiune NASA si cred ca talcuiri la Apocalipsa se gasesc si pe internet. Ce ma doare insa e ca toti betivii vorbesc pela 0TV impresiile lor din carciumi despre Dumnezeu, deasemeni comenteaza despre Dumnezeu si niste atei, cei mai multi boshorogitzi, care nu si-au pus macar serios in viata lor aceasta dilema! La fel, s-a ajuns sa talcuiasca Apocalipsa tot felul de sectanti importati din America, ce nici macar nu au carte de identitate (au aparut pela 1840) si la fel ca fariseii care il acuzau pe Iisus ca scoate pe demoni cu ajutorul demonilor, ne fac pe noi, ortodocsii, sectanti!

    Apreciază

  30. gigi spune:

    mananca rahat prea mult nasa

    Apreciază

  31. vlad spune:

    chiar nu am avut rabdarea necesara sa mai citesc si restu’….as dori sa fac o precizare pentru cei ce incarca paginile de blog cu „senzatii”.
    in primul; rand un act sa fie credibil trebuie dovezi, o bibliografie „NASA a lansat o avertizare, cel putin ciudata, anuntand faptul ca in 2012 lumea va fi maturata de o furtuna solara.” Nu exista asa ceva.
    ma intreb oare cat la suta din toti blogarii amatori de senzatie pot denumi „dinamica fizicii quantice?”, dar ce sa mai vorbim de aceasta centura fotonica…. este bine ca este…nu? e mai usor sa faci un copy si paste la ce au scris altii….
    din primele randuri am avut senzatia chiar ca re..re…retraiesc un dejavu, citind inca odata pentru a mmia oara ce au scris altii.
    revin.”NASA a lansat o avertizare, cel putin ciudata, anuntand faptul ca in 2012 lumea va fi maturata de o furtuna solara.”o furtuna solara nu matura nimic…. depinde de ce sarcina are….eventual daca e una care e incarcata pozitiv e posibil sa ramanem fara internet si curent luni de zile. dar ma rog
    insa centura fotonica…… LOLLLL am multe de explicat si chiar mie lene imi fierbe mancarea si mie foame….
    vreau sa inchei aici”ziua va avea efectiv 0 ore in loc de 24″ tE rog sa intelegi si tu draga blogarita ca timpul terestru, daca ai vrea sa faci un calcul sa vezi ce raport iti da intrun an nr de zile a cate un minut sa zicem:)))) fizic vorbind ar trebui aceleratia miscarii de rotatie in jurul axei sa fie acelasi in raport cu cel in jurul soarelui….asta ar insemna o catastrofa…..asa ceva este imposibila…..probabil ca aceasta metafora a fost inteleasa gresit de catre acesti amatori fiind defapt vorba de timpul biologic al organismului uman in care acesta isi modifica structura la nivel „spiritual” incat sa credem ca o zi nu ne este suficienta…..etc!
    sunt ceasuri atomice ce masoara timpul avand o eroare de milisecunda la un miliard de ani. si se pare ca sau inselat dragii tai conspirationisti
    sunt multe dovezi stiintifice cu care pot ucide aceste conspiratii, dar acum nam chef.
    tema: „daca pamantul ar fi fost mai mare 2 doua ori ca cel de acum cate ore ar fi avut o singura zi?”

    Apreciază

    1. Joy spune:

      Draga Vlad, recunosc: ma pricep la fizica cuantica si astronomie cam tot atit cit te pricepi tu la gramatica… insa nici n-am afirmat ca sint specialist, nici ca materialul de mai sus este unul plauzibil… asta ramine la latitudinea fiecarui cititor sa decida…

      ce n-ai avut tu rabdare sa citesti este doar un articol care mi s-a parut interesant, asa ca, Joy fiind un blog personal, mi-am permis sa-l postez…

      raspunsul acesta este valabil pentru toti cei care nu-nteleg ca asta nu e o pagina specializata, ci un blog personal…

      multumesc pentru intelegere… bun venit pe pagina mea!

      Apreciază

  32. elena spune:

    crede cineva ce scrie aryana Havah?

    Apreciază

    1. Joy spune:

      Probabil cei care-i cumpara si citesc cartile.. Bun venit pe blog!

      Apreciază

  33. VALERIU spune:

    foarte interesant scenariul, mi-a placut. am mai auzit undeva la TV un scenariu asemanator, o modalitate de transformare a corpurilor material- umane.as dori sa cunosc mai multe, in acest sens.

    Apreciază

    1. gabriellajoy spune:

      Materialul de mai sus este preluat. Asa cum am promis, daca voi mai gasi articole pe aceasta tema, le voi posta pe blogul meu, cu specificarea sursei, evident. Bine ai venit pe blog, Valeriu!

      Apreciază

  34. marian spune:

    incredere nu avem nimeni din lumea asta in nimeni si nici in dumnezeu,numai cu vorba prin lume dar degeaba.numai asa poti afla adevarul.

    Apreciază

  35. Andrei.1971 spune:

    Va salut pe toti!!! Este normal sa aflam lucruri ce ne aduc informatii sper eu „pertinente” si vom vedea cat de adevarate. Tot ce pot eu sa spun este ca, suntem „creatii” ale unui DUMNEZEU ATOTPUTERNIC si SFANT!!! EL este LUMINA si NEPRIHANIRE si cu siguranta nu vom ajunge in prezenta LUI, daca nu vom fi la fel, daca nu ne vom disciplina „mintea” si „inima” incat,sa dorim sa fim ‘lumini” asemeni LUI. Va salut si va astept sa ne vedem cu totii in ziua aceea „luminata”!!!

    Apreciază

  36. criss89dark spune:

    sincer din cate se vede in prezend dau dreptate acestui articol lumea se schimba fie ca ne place sau nu. nu vreau sa par paranoic pentru ca nu sunt. pot spune ca am 20 ani si nu ma prea grabesc s-o sfarsesc asa de repede dar tinand cont ca o sa avem parte de un eveniment astrologic de mare amploare orice e posibil

    Apreciază

    1. gabriellajoy spune:

      Multi ani frumosi inainte! O sa traim si-o sa vedem ce-o sa fie. Bine ai venit pe blogul meu!

      Apreciază

  37. Laurentiu spune:

    Deci e o vrajeala de ultima mana , or legat toate intre ele incepand de la planeta si ajung pana la vietati dand impresia ca e adevarat dar defapt e doar o chestie pshiologiva tot discursu asta inutil dar felicitari primele aliniate chiar erau convingataore restu deja se vedea lipsa de imaginatie!

    Apreciază

    1. gabriellajoy spune:

      Vezi comentariul meu de mai sus. Bine ai venit pe blogul meu!

      Apreciază

  38. mario spune:

    buna gabriela…ai cumva idee unde este articolul ala de la NASA? nu te contrazic…dar chiar vreau sa vad articolul !!!
    Daca era sa fie ceva adevarat..se iesea intr’o conferinta de presa..si totul era spus in fata! astept raspuns

    Apreciază

    1. gabriellajoy spune:

      buna mario.. intii de toate tin sa precizez ca te afli pe un blog personal, nu pe un site al vreunei publicatii, ca atare o sa-ti raspund in calitate de bloger, nu de jurnalist… materialul de mai sus mi-a parvenit intr-un mail, l-am citit si mi s-a parut interesant si oarecum documentat… asa ca m-am hotarit sa-l postez, lasind la latitudinea fiecarui cititor in parte acceptarea veridicitatii informatiilor de mai sus… ce pot sa-ti spun e ca aceste informatii le-am regasit si pe alte pagini de pe Net, asa ca las la latitudinea ta sa hotarasti daca sint adevarate sau nu… vreau sa mai precizez ca tot pe mail am primit, nu de mult (postasem deja acest material), un alt articol despre Romania si cum aceasta va ajunge un fel de pol al magnetismului Pamintului dupa 2012, articol care, mie cel putin, mi s-a parut exagerat si n-am vrut sa-l pun pe blog… acum, daca vrei sa faci munca de cercetare, poti incepe prin a cauta alte materiale ale Academiei Nationale de Stiinte din Siberia, de exemplu, privitoare la acest subiect, sau despre civilizatia Maya si profetiile sale… multumesc pentru interesul acordat acestui subiect si bine ai venit pe Joy!

      Apreciază

  39. Maik spune:

    Mersi de informatie dar alceva în afară de comentari ai mai aflat ceva noutăti

    Apreciază

    1. gabriellajoy spune:

      Nu, din pacate. Cum aflu, cum postez! 🙂

      Apreciază

  40. DUMITRU AUREL spune:

    Informatiile din Capitolul „2012 pe Terra ” parca ar fi preluate din cartile Aryanei Havah , ale lui Radu Cinamar sau din ale lui Melfior Ra .
    Problema se pune daca acestia au intuit prognozele NASA , ceea ce le-ar da o mare credibilitate si in continuare ca scriitori “vizionari” ori in articol s-au inserat aceste informatii ca fiind comunicate de NASA ?
    Ma intereseaza foarte mult in prezent atat informatiile oficiale cat si cele esoterice , pentru a le compara si a trage niste concluzii cat mai aproape de realitate pentru ca asa cum spunea un personaj cinematografic acum vreo 10 – 12 ani ,, adevarul este dincolo de noi ”

    Apreciază

    1. gabriellajoy spune:

      daca mai gasesc ceva interesant despre acest subicet, promit sa postez pe blog… bine ai venit pe Joy!

      Apreciază

  41. dorel spune:

    toate sunt la timpu lor ,de asemenea multi dintre noi a avut o reveltie si e infricosetoare ,precm suntem noi asa devine si pamantu si universul

    Apreciază

    1. gabriellajoy spune:

      se poate… Bine ai venit pe Joy!

      Apreciază

  42. Maik spune:

    Mersi pt email dar cred k ai cev noutăti

    Apreciază

  43. Ionis spune:

    Imi place ce ai in blog si deasemenea tu „rostro”-ceva asemanator cu al meu.
    In final, inclin sa cred ca vor avea loc fenomene surprinzatoare si omenirea va fi nepregatita – fapt pentru care prezic o mare anarhie en la Tierra DATORITA imensei diveritati spirituale mai mult sau mai putin periculoase si a tuturor evenimentelor negative de care omenirea a dat dovada de-a lungul timpului si inca continua…. A nu vorbi de aceste situatii care pot avea loc e ca si cum e a nu-ti lua umbrela vazind ca ploua afara….
    Aici apar 2 aspecte generale: 1)Informatia tehnica si 2)Boom-ul de soc popular ce va aparea la timpul lui.
    Succes si MERCI pentru posibilitatea de a avea informatii si prieteni buni…Ionis

    Apreciază

    1. gabriellajoy spune:

      Cu placere! Bine ai venit pe blogul meu. 😉

      Apreciază

  44. gabriellajoy spune:

    ok Geo, bine ai venit pe blog 😉

    Apreciază

  45. geo spune:

    DA, eu cred! ADEVARUL ,nu mai poate fi ascuns, nici macar de biserica. Suntem ENERGIE, suntem LUMINA, toti oamenii sunt ENERGIE ,LUMINA IUBIRE. Dar, aceste vibratii divine sunt acoperite, astupate de starile noastre negative, gandurile negative, vorbele negative.Trebuie sa ne debarasam de ele.

    Apreciază

    1. marian spune:

      scuze ca intervin ! la multi ani in primul rand si multa sanatate !
      biserica chiar asta promoveaza : energia necreata a lui Dumnezeu;
      lumina lui Hristos ; religia iubiri ; si ADEVRUL !
      nu ascunde nimic , le tot zice de vreo doua mii de ani!

      Apreciază

      1. Joy spune:

        La multi ani! Bun venit pe blog!

        Apreciază

      2. iulyan spune:

        daca nu se va intamla nimic ,oare vom crede iar ji iar aceleaji minciuni?

        Apreciază

  46. Mihai spune:

    Asa să faci ms pt informatia cu pozele

    Apreciază

  47. Mihai spune:

    Am uitat imi plac ft mult imaginile unde le aş putea găsi si eu k să le pot lua in tel

    Apreciază

    1. gabriellajoy spune:

      Google pentru poze… detalii deocamdata nu mai am, dar daca imi mai pica ceva, promit sa pun pe blog 😉

      Apreciază

  48. Mihai spune:

    Mersi pt urare miar face plăcere să aflu mai multe detalii

    Apreciază

  49. Mihai spune:

    Frumoasă lectură insă dk e sau nu adevărat vom sti atunci cînd vom ajunge dar eu nu cred k se va intimpla in viitorul apropiat cred k se mai si exagerează

    Apreciază

    1. gabriellajoy spune:

      ‘Om trai si ‘om vedea… Bine ai venit p-aici! 😉

      Apreciază

  50. gabriellajoy spune:

    Sau Boc 🙂 mic si stralucitor!!! 🙂 🙂 🙂 ca un licurici!

    Apreciază

  51. Nautilus spune:

    ar fi foarte tare sa fie Base fluorescent

    Apreciază

  52. gabriellajoy spune:

    Bine ai venit pe blogul meu! Nu stiu daca stie cineva adevarul, se prea poate… alte materiale despre subiectul asta nu mai am, mai avusesem un interviu cu Dr. Berrende Fox, dar l-am sters… sorry! 😦 Daca mai fac rost de ceva despre subiectul asta o sa mai postez pe blog, promit! 🙂

    Apreciază

  53. gheorghe bebi spune:

    trimete mi mai multe detali

    Apreciază

    1. pelin.mihai. spune:

      asistam.la.o.campanie.electorala.murdara.multi.nasa.stimati.tot.ce.se.putea.din.nu.va.lasati.nasa.dumneavoastra.nasa.

      Apreciază

  54. gheorghe bebi spune:

    frumos material,dar cine stie cu adevarat ,adevarul?

    Apreciază

    1. yogy spune:

      PRIETENII TREZIREA MAI ESTE O SAPTAMNA….ATI MURAT DE NU M AI ZICE TI NIMIC

      Apreciază

  55. gabriellajoy spune:

    Civilizatia Maya ramine inca un mister pentru oamenii din ziua de azi, iar multe dintre profetiile acestei civilizatii s-au adeverit de-a lungul timpului. Nu stiu daca sa cred sau nu, mie nu-mi place sa traiesc paranoic si sa ma gindesc ca daca apare un articol pe nu stiu unde care prevesteste ca ne ia draqu pe toti in anul de gratie X, este automat si adevarat 🙂 Povestea asta am primit-o „din greseala” pe mail si mi s-a parut interesanta. Cert e ca Pamintul se transforma, nu mereu in bine, iar noi, oamenii, avem o contributie majora. Acu’ mi-e greu sa cred o sa devenim translucizi si o sa avem aura de sfint… sau ca o sa ne adaptam la alta atmosfera… Vom trai si vom vedea 😉

    Apreciază

    1. ciprian spune:

      buna.parerea mea este ca nu stim sigur ce se va intampla in 2012,dar sa psp ca ce sp aia e adev asta ar insemna chiar sf lumii!!!chiar si faptul ca nu va mai exista timp arata acest lucru caci nici in cer nu este timp.Dar cel mai sigur va sp ca nimeni nu stie cand va fi sf lumii inafara de Dumnezeu,nici macar IIsus,asa ca daca noi am aflat cand va fi ne inselam.Sf lumii poate fi mai devreme sau mai tz de 2012.Asa ca vegheati ca sa nu fiti luati pe nepregatite!!!!

      Apreciază

      1. MiniFizicianul de pe Blog spune:

        Aici te contrazic, si citez „Sfarsitul Timpului nu inseamna Sfarsitul Lumii”. Trage tu concluzia.
        Conform cercetatorilor in fizica, astrofizica, si fizica pamantului, cel mai mult vom avea de suferit in domeniul comunicatiilor, telecomunicatiilor si infrastructurii; iar tot ceea ce in prezent exista sub forma de gprs si notiuni tehnice strict legate de domeniul energiei in comunicatii, va disparea

        Apreciază

    2. iuly spune:

      Soarele aintrat deja in centura fotonica hmm… Pai si pamantul trebuia sa intre din maxim urmatorul an daca nu stiai pamantul are o orbita in jurul soarelui.Deci pamantul face o rotatie completa in jurul soarelui in 365 zile,adica acopera tot spatiul din jurul soarelui unde ar trebui sa fie centura fotonica

      Apreciază

      1. alex spune:

        ai dat maxim!!!! hahaha

        Apreciază

      2. gigi spune:

        Imagineaza-ti ca , intr-un camp deschis , te invarti continu in jurul unui punct la o raza , sa zicem de 15 metri , deci un diametru al cercului de 30 de metri. Pornesti la ora 12. Exact la aceesi ora , punctul respectiv incepe sa fie patruns de varful unui con care are diametrul la baza 40 de metri. Viteza ta in jurul puncului dat e de 5 km pe ora. Viteza conului ce patrunde in acel punct e de 0,1 km pe ora. Vitezele vor fi amandoua constante. Facand un calcul al datelor de mai sus , vei vedea ca dupa un timp (minute sau ore) , vei intra in in interiorul conului , tu continuand sa mergi in jurul punctului. E o explicatie nu foarte stiintifica la ceea ce ai intrebat. Acum imagineaza-zi ca punctul respectiv e Soarele , tu esti Pamantul , iar conul e Centura Fotonica. Asta ar putea fi o teorie de ce nu am intrat in aceasta centura in acelasi moment cu Soarele. Iar toate astea daca intr-adevar se intampla. E interesant ce am citit . Vom vedea ce va fi la momentul respectiv. E bine totusi sa nu incepem sa facem credite prin banci doar pentru ca vor disparea banii din decembrie 2012. 😀 . Sau …. de ce nu 😀

        Apreciază

  56. Herry spune:

    sh chiar crezi in toate chestiile astea????

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.