Actorul Toni Tecuceanu, de la Cronica Carcotasilor, a murit de AH1N1

https://i1.wp.com/cronica.primatv.ro/assets_local/photo_galleries/17/img_3995.jpgActorul Toni Tecuceanu, colegul de echipă al „Carcotaşilor” de la Prima TV, a incetat din viaţă in această dimineaţă (5 ianuarie), la varsta de 37 de ani, transmite Realitatea.net. Diagnosticat in Ajunul Crăciunului cu virusul AH1N1, la spitalul „Matei Balş”, starea de sănătate a actorului s-a agravat. Toni a făcut pneumonie, suferind complicaţii severe la plămani care, in cele din urmă, i-au fost fatale.

Născut pe 13 ianuarie 1972, Tony Tecuceanu a participat la misiuni de menţinere a păcii sub comanda Organizaţiei Naţiunilor Unite. Tony Tecuceanu a jucat in mai multe spectacole de teatru, in filme şi producţii de televiziune. Tony Tecuceanu ii interpreta, de obicei, pe Adrian Năstase şi Gigi Becali in scenetele din emisiunea „Cronica Carcotaşilor”.

Pe site-ul „Cronicii Carcotaşilor”, el se descria ca fiind „un monstru cu sensibilitate de copil, cateodată nervos”. In 2006, la Gala Tanărului Actor – HOP, Tony Tecuceanu a caştigat premiul pentru cel mai bun actor, pentru rolul „Lomeier” din spectacolul „Noapte arabă”, in regia Theodorei Herghelegiu, piesă ce a fost jucată pe scena Teatrului Foarte Mic din Capitală. „Amintiri din Epoca de Aur 1 – Tovarăşi, frumoasă e viaţa!” este o altă producţe in care Tony a jucat, de aceasta dată in rolul unui miliţian.

Carcotasii: <<Echipa Cârcotaşilor îl aşteaptă încă pe „uriaşul blajin” să iasă din culise şi să ne spună râzând că a fost o farsă! Şi noi o să-l aplaudăm şi o să-l iertăm. Aşa cum o să facă şi ultimul lui spectator, de după cortina finală>>

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s