Elvis ar fi împlinit astăzi 75 de ani!

Elvis Presley, regele muzicii rock’n-roll, este comemorat astăzi de fanii săi. Legenda Elvis este celebrată printr-o serie de concerte, care vor avea loc în diverse colţuri ale lumii. Artistul ar fi împlinit 75 de ani!

Ceremoniile debutează la ferma regelui rock’n-roll, Graceland, din Memphis, unde fosta soţie a cântăreţului, Priscilla Presley şi fiica sa Lisa Marie organizează anual o petrecere.

Artistul a murit în vara anului 1977, la numai 42 de ani, în urma unui stop cardiac. După mai bine de 30 de ani fanii îi sunt încă fideli. Milioane de albume sunt vândute peste tot în lume. Numai anul trecut, muzica sa a adus companiei Elvis Presley Enterprise, gestionată de familia artistului, suma de 55 de milioane de dolari.

2 comentarii Adăugă-le pe ale tale

  1. gabriellajoy spune:

    Va pup pe amindoi(trei) 🙂 si v-o dedic si eu din tot sufletul… Si ca sa pastrez traditia: bine ai venit pe blogul meu! 😉

    Apreciază

  2. Alin spune:

    Iti multumesc enorm pentru ca melodia pe care ai inserat-o aici si pentru ca ne-ai reamintit de Elvis. As dori sa dedic din tot sufletul aceasta melodie sotiei mele!

    Te sarut!

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.