Comunicat OMS – Vaccinati-va Urgent!!!

CITITI CU DEOSEBITA ATENTIE CA NU ESTE DE GLUMA!

https://i2.wp.com/dmax.ro/wp-content/uploads/2009/11/gripa-porcina.jpgPotrivit experţilor Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS), în viitorul apropiat lumea va fi cuprinsa de o pandemie de guturai elefantin african, de diaree şi gonoreea furnico-ariciasca din Rusia. Deosebit de ingrijoratoare pentru epidemiologi este ameninţarea proliferarii a tulpinilor australiene de schizofrenie a ornitorincului şi de hemoroizi “mama Kangaroo”. Dar oamenii de stiinta cred ca virusul cel mai periculos este cel al impotenţei caprine, care, deşi nu e o boală mortală, în mod fatal ameninţă omenirea cu dispariţia.
Ca urmare a gripei aviare, ne vom confrunta cu boli cumplite, cum ar fi pojarul gândacului de bucătărie, guturaiul pisicesc, scolioza canina şi diareea cetaceică.  Amenintarea sifilisului de popândău este mai puternică ca niciodată.Oamenii de stiinta cercetează în acest moment care sunt necazurile pe care ni le poate aduce vulpea polară.

P.S.Trimiteti mesajul de urgenta la toti cunoscutii si necunoscutii planetei sa-si ia masurile de siguranta impuse de OMS , (vezi Romania de d-nul Cercel).

Masurile impuse le voi posta maine! 🙂

gripa_porcina.jpg porcina image by clickberty

Joy

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s