Ţepe pentru şomeri!

on

Cea mai bună afacere pe timp de criză rămîne pentru unii, după părerea mea, aceea de a profita de pe urma disperării acelora care şi-au pierdut serviciul. Şi cum poţi face asta cel mai bine decît fie exploatînd la negru forţa de muncă ieftină şi disperată, fie vînzînd iluzii.

https://i0.wp.com/www.financiarul.ro/wp-content/uploads/Sustin-ANTITEPARI-ww2.jpgIluzii cum ar fi… CD-uri cu sfaturi pentru şomerii care vor să-şi deschidă afaceri!

Dacă ai fost angajat pe un salariu obscen de mare şi ai reuşit să strîngi ceva „cheag”, atunci cînd rămîi fără job ai putea, într-adevăr, să te găndeşti să te apuci de propria ta afacere… Cu banii cîştigaţi poţi să o faci. Asta dacă nu cumva aveai deja un business, de care acum te poţi ocupa full-time.

Dar dacă ai rămas fără un serviciu care îţi aducea venituri medii sau sub-medii, atunci ideea înfiinţării propriei afaceri rămîne doar un vis frumos. Realitatea imediată e alta!

Am găsit pe Net o „ofertă” pentru şomeri: un CD care să te înveţe ce afacere ţi-ai putea deschide dacă ţi-ai pierdut jobul!

Luati startul in afaceri cu Cele mai profitabile 27 de afaceri pentru piata romaneasca in 2010!

La achiziţia CD-ului ai reducere dacă trimiţi dovada că eşti şomer. Ţeapa sună cam aşa:

„Aici va veti gasi afacerea potrivita fie ca sunteti femeie sau barbat.
Doamnelor, va puteti deschide: un salon de frumusete, o ciocolaterie sau bombonerie, o sala de fitness, un centru de zi pentru persoanele in varsta, un atelier pentru realizarea de invitatii de lux, o pensiune, o gradinita particulara etc.
Domnilor, dumneavoastra puteti fi un recuperator cu costum si cravata, un video-reporter sau un info-broker de succes. Sau va puteti deschide o berarie-bistrou, o spalatorie auto, o agentie de reparatii casnice sau gestiona un teren privat de minifotbal.”

http://fricadeintuneric.files.wordpress.com/2009/04/mincinos.jpgPe scurt, nicio afacere pe care s-o porneşti fără să n-ai nevoie de un capital consistent. Iar dacă nu ai manageriat măcar o perioadă scurtă de timp un astfel de business habar nu ai de cîte te poţi lovi, iar rezultatul poate fi dezastruos!!!

După părerea mea, dacă ai ceva capital strîns pe vremea cînd munceai atunci ştii exact în ce să-l investeşti… îl investeşti în ce te pricepi să faci mai bine, că doar nu te apuci în an de criză să experimentezi, iar dacă n-ai capital nu cred că te mai lasă sufletul să arunci banii pe tot felul de prostii care nu te ajută în niciun fel…

Deci, atenţie, nu mai lăsaţi toţi imbecilii să profite de necazurile voastre.

Şi dacă vreţi într-adevăr să găsiţi idei de afacei, dacă aveţi ceva bani şi nu ştiţi în ce să-i băgaţi, daţi un search pe Google că sînt cu duiumul idei şi sînt free nu cu bani!

Joy

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s