Isteria Flacarii Violet si ce cred „celebritatile” politice despre subiect

Viorel Hrebenciuc, strategul PSD, a dat o explicaţie originală referitoare la succesul lui Traian Băsescu în dezbaterea cu Mircea Geoană, dinaintea turului II al alegerilor prezidenţiale, invocind puterea Flacarii violet: Eu cred în ezoterism. Nu am vrut să pun confruntarea joi. Băsescu e atunci în formă maximă pentru că poartă violet.

Declaraţia sa aproape că a trecut neobservată, dar a fost remarcată de jurnalista Sorina Matei pe blogul ei. Hrebenciuc a vorbit  despre modul în care a vrut să fixeze data confruntării dintre Mircea Geoană şi Traian Băsescu. A vrut să evite ziua de joi, pentru că Băsescu ar fi puternic atunci.

De la declaratia aceasta incoace intreaga clasa politica s-a isterizat complet (nu ca altfel ar fi fost prea normala). Punctul culminant, cel putin pina acum, a fost declaratia doamnei Geoana, care, nu doar ca a sustinut teoria lui Hrebenciuc, ba, mai mult, spune ca si domnia sa a simtit, in timpul dezbaterii dinaintea turului II, puterile „negative” ale Flacarii.

Explicaţiile cu privire la influenţa paranormalului în pierderea alegerilor prezidenţiale au făcut înconjurul lumii, declaraţiile făcute de Mircea şi Mihaela Geoană fiind preluate pe larg de „New York Times”, „Washington Post” şi Associated Press.

Ce parere au „celebritatile” politice:

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a ironizat discutiile despre rolul jucat de Flacara Violet in infrangerea suferita de Mircea Geoana in fata lui Traian Basescu, la alegerile prezidentiale, reamintind ca „suntem in secolul XXI”.
„Ne intoarcem la Nostradamus? Suntem in secolul XXI”, a raspuns el, intrebat de ziaristi cum comenteaza declaratiile legate de „atacurile energetice” la care ar fi fost supus liderul PSD, in cadrul dezbaterii televizate cu Traian Basescu.

„Detalii despre Flacara Violet puteti afla de la Mircea Geoana si de la Mihaela Geoana”. Indemnul vine de la Adrian Nastase, presedintele Consiliului National al PSD, care a declarat ca partidul are alte obiective decat sa faca sedinte de parapsihologie. „Energie exista peste tot, si energie electrica, probabil ca exista si energie de alt tip. Cred ca suntem inconjurati de fenomene, de transferuri de energie, dar nu imi place sa fac speculatii in zone pe care le cunosc mai putin. Daca vreti, organizam un seminar si vin sa ascult comentarii pe aceasta tema. Noi, ca partid, avem alte obiective in aceasta perioada decat sa facem sedinte de parapsihologie”, a explicat Nastase.

Honorius Prigoană ia în glumă ezoterismul şi celebra de acum Flacără Violet. Asta chiar dacă însuşi tatăl său i-a recomandat să poarte cravate violet în timpul campaniei electorale pentru alegerile din Colegiul nr. 1, pierdute în faţa liberalului Radu Stroe.  „I-am spus să poarte cravată violet. El, nimic: Batman, Batman!”, a glumit luni Silviu Prigoană. Contactat de REALITATEA.NET, Honorius i-a răspuns, tot în glumă, tatălui său. „Batman este mai cinstit decât flacăra violetă”.

Mircea Geoană a fost ironizat si în şedinţa conducerii PSD pe tema „flăcării violet” şi a „atacurilor energetice”. „Uite a venit şi flacăra violet”, a intervenit Victor Ponta când pe uşa sălii de şedinţă intrase Nicolae Bănicioiu, liderul organizaţiei de tineret. Ponta tocmai declarase că nu-l va mai susţine pe Mircea Geoană pentru preşedinţia partidului, iar Bănicioiu se angajase să facă „o anchetă personală” asupra acestui fenomen.

Joy

5 comentarii Adăugă-le pe ale tale

  1. alecsro spune:

    Blogul meu este : http://agendaezoterica.wordpress.com/

    Cine doreste sa comenteze e binevenit 😀

    Apreciază

  2. alecsro spune:

    Bine v-am gasit 😀
    Imi pare bine c-am intrat pe acest post, multumesc pt intampinarea cuvenita 😀
    Ai un blog interesant, sper ca nu te-ai referit si la mine cand ai spus „mincinos” :))
    Intr-adevar, Traienel……nu mai are rost sa comentez, nu ca Geoana(sclavul lui Iliescu) ar fi fost mai bun.
    D-aia n-am mers la vot, ca n-ama vut cu cine vota :))

    Apreciază

    1. gabriellajoy spune:

      Nu-mi insult vizitatorii niciodata! Era doar o gluma la adresa lui Base, un joc de cuvinte :)))) Interesant blog, mult succes!

      Apreciază

  3. alecsro spune:

    Bizar este ca Basescu a mentionat intr-o emisiune oa 0tv ca el nu cunoaste niciun paranormal in Romania, chiar daca acestia exista, dar se pare ca avem un presedinte mincinos :))
    Flacara violet este folosita pentru conditionare psihica, generare de energii pozitive in jurul nostru.Aceasta are in general un efect puternic in ziua de joi a fiecarei saptamani.De asemenea necesita si putina meditatie pentru accentuarea efectului benefic dorit sa se produca pe parcursul zilei.Pe mine m-a salvat de multe ori puterea flacarii violet.Pot sa spun ca sunt un mistic modern :))

    Apreciază

    1. gabriellajoy spune:

      Asa o fi si Traienel… Un mistic modern, dar mincinos! 🙂 ) Bine ai venit pe Joy!

      Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.