Adrian Mutu, al doilea caz de dopaj din cariera

on

Atacantul Adrian Mutu este implicat intr-un nou scandal de dopaj, la mai bine de cinci ani dupa ce a fost depistat pozitiv cu cocaina la un http://dusty93.files.wordpress.com/2009/04/mutu.jpgcontrol antidoping efectuat la un antrenament al echipei la care evolua atunci, Chelsea Londra.

Astazi a izbucnit un nou scandal de dopaj in care Mutu este implicat. El a fost depistat pozitiv in urma unui test antidoping efectuat la 10 ianuarie 2010, dupa meciul cu Bari, din campionatul Italiei, a anuntat, joi, Comitetul Olimpic Italian (CONI).

„CONI comunica faptul ca, in urma testelor efectuate de Laboratorul din Roma, s-a descoperit un rezultat pozitiv. In urma analizarii primului esantion s-a descoperit prezenta de metaboliti ai sibutraminei in cazul lui Adrian Mutu, in urma unui control antidoping dispus de Comisia de control antidoping pe data de 10 ianuarie 2010, la Florenta, cu ocazia meciului de campionat Fiorentina – Bari”, se arata in comunicatul CONI.

Scandalul „Mutu-Cocaina” a izbucnit pe 17 octombrie 2004, cand „Mail on Sunday”, suplimentul de duminica al cotidianului britanic „Daily Mail”, a anuntat ca Mutu a fost depistat pozitiv la un test antidoping efectuat in urma cu citeva saptamini la baza de antrenament a echipei Chelsea de la https://i0.wp.com/www.clopotel.ro/muzica/funclubfoto/funclub34783.gifHarlington. Insa, el a fost precedat de numeroase alte scandaluri in care a fost implicat fotbalistul roman, scandaluri ce au culminat cu cearta dintre el si antrenorul sau Jose Mourinho.

Cotidianul britanic „The Sun” a detonat bomba: „Mutu este dopat, dar nu cu o substanta care i-ar mari performantele sportive, ci cu un stupefiant, cocaina”.

Joy

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.