Vadim susţine că Traian Băsescu este bolnav de cancer!

on

Vadim: „Băsescu are cancer generalizat”

http://roxanaiordache.files.wordpress.com/2009/04/basescu-jale-gandul.jpgCorneliu Vadim Tudor, preşedintele PRM,  susţine că preşedintele Traian Băsescu se confruntă cu probleme grave de sănătate şi îl îndeamnă să-şi dea demisia şi să aibă grijă de el.

Politicianul a mărturisit în emisiunea „Acces Direct” că are informaţii potrivit cărora şeful statului a mers, în ianuarie,  la două clinici din Indonezia, unde a aflat că suferă de o boală foarte gravă.

„Istoria ne-a demonstrat că starea de sănătate a unui şef de stat este o chestiune de siguranţă naţională. Băsescu este foarte grav bolnav. Aşa se şi explică marile lui erori de sute de ani.  Băsescu trebuie să se retragă, trebuie să iasă la pensie pe caz de boală şi să se facă alegeri anticipate. Pe 8 ianuarie, Băsescu a luat un avion particular şi  a mers în Italia. Ştiu ce a făcut acolo, pentru că toţi cei de lângă el nu mai suporta minciuna. După aceea a fost la două clinici din Indonezia, unde a făcut un RMN şi un tomograf şi nu au ce să-i mai facă. Rezultatele sunt foarte grave. Nu vreau să intru în amănunte”, a  declarat Vadim.

De cealaltă parte, Cezar Preda, vicepreşedintele PD-L, neagă afirmaţiile preşedintelul PRM şi susţine că acestea sunt „poveşti de adormit copiii”.

„Eu nu pot să vă spun decât un singur lucru: preşedintele nu are nicio problemă de sănătate. Este speculaţia domnului Vadim şi nu este nici prima, nici ultima. Este stilul domniei sale, iar din câte ştiu eu starea preşedintelui Traian Băsescu este starea normală de sănătate şi nu avem de ce să ne îngrijorăm cu minciuni”, a declarat Cezar Preda pentru „Acces Direct”.

https://i0.wp.com/www.tribuna.ro/images-up/2008_05_30_0_2_cum-a-urlat-vadim-la-tvr-video_66432.jpgContactat de Libertatea.ro, Corneliu Vadim Tudor a intrat în detalii legat de situaţia prin care trece Şeful Statului: „Să fie clar, Băsescu nu e bolnav, e deja un muribund. Are cancer generalizat. Altfel de ce credeţi că a amânat conferinţa de presă de vineri? De ce credeţi că nu a mers cu PD-L-iştii la munte?”, a spus preşedintele PRM. Acesta  a adăugat: „Eu nu mă bucur pentru răul nimănui, vreau doar binele ţării”. (Sursă: libertatea.ro)

Joy

43 de comentarii Adăugă-le pe ale tale

  1. clara spune:

    voi nu vedeti ce fata umflata are Base de la enargizantele japoneze?Si cit de urit era in campania din toamna de te temeai cind il vedeai in afise .E bolnav saracu.

    Apreciază

    1. gabriellajoy spune:

      Energizante japoneze??!! Bine ai venit pe Joy. 🙂

      Apreciază

  2. hue spune:

    n-are nimic canalia basista mai ales ca suge in continuare bani de la pensionari ,bolnav pentru bani ,de mic cand ii fura banii lui tat-su si lui masa

    Apreciază

    1. gabriellajoy spune:

      Se poate… Bine ai venit pe Joy!

      Apreciază

  3. gabriellajoy spune:

    ??? Bine ai venit p-aici!

    Apreciază

  4. obiectiva spune:

    a stranit furia MEA. nu conta ca este bolnav…TRATAMENTUL ARE EFICACITATE. de acum MOARTEA Va ATINGE CU ARIPILE SALE, PE CEL DE A DERANJAT….LINISTEA mea!

    Apreciază

  5. whatever spune:

    daca moare ce ?altii cum mor pentru ca nu au bani sa dea mita doctorilor sau sa isi cumpere medicamente?cati caini de pe strada nu a omorat gunoiul asta de basescu ?cati copii nu mor de foame pe strada ?sincer ar face un bine planetei daca ar disparea .nu e o tragedie.cand moare vecina de la 3 din nu stiu ce oras de ce nu o plange nimeni?nu vreau sa moara .nu pentru ca as avea pic de mila fata de persoana lui.nu merita,imi pare rau.sunt prea multe tragedii in jurul meu ca sa ma impresioneze un gunoi de om care a distrus mii de famili,copii pentru ca au fost nevoiti din cauza saraciei sa plece in alte tari si sa isi abandoneze familile.nu cred in mila,oameni cu “frica de dumnezeu”care se feresc sa gandeasca ca sa nu pacatuiasca,eu cred in dreptate si cred ca fiecare gunoi de om cum e basescu va plati penru fiecare lucru pe care l-a facut.tocmai de aceea daca ar muri nu ar plati.asa ca ii dorec multa sanatate si sa traiasca bine!

    Apreciază

    1. gabriellajoy spune:

      Whatever… Bine ai venit pe blogul meu!

      Apreciază

  6. Andrei spune:

    Inca ceva : anul trecut , in 2009 , la inceputul lui octombrie Traian Basescu a vizitat Institutul Oncologic din Cluj Napoca . Acolo i s-au prelevat probe biologice. Dumnezeu sa ocroteasca Romania !

    Apreciază

    1. gabriellajoy spune:

      Asa o fi, cum spui tu… Bine ai venit pe blogul meu!

      Apreciază

  7. Andrei spune:

    Da , este adevarat , Basescu este foarte bolnav. Cititi din cand in cand blogul lui Ion Istrate. Daca pesedistii nu-l sacrifica prosteste , Mircea Geoana devine presedintele Romaniei.

    Apreciază

  8. Nera spune:

    PS.

    Am fost la concertele lui Chilian!

    Apreciază

    1. gabriellajoy spune:

      Am ascultat live Chilian si am ascultat live si Madonna. La Chilian mi s-a ridicat parul pe miini de emotie… La Madonna, din lipsa de emotie, mi s-a sculat la un moment dat sa plec 🙂 … Iar mie chiar imi place artista, o am si-n lista de Piese de suflet de pe blog.
      La Chilian am dat banii pe bilet, pe doua bilete chiar, desi puteam sa nu-i dau, sa-mi fac rost de invitatie, iar la Madonna n-am dat niciun ban si n-am avut niciun regret!
      Tocmai vin de la un recital Chilian… cineva de la masa mea, la „Chiar daca”, avea lacrimi in ochi.
      Putin imi pasa de popularitatea unui artist, daca nu ma „atinge” (emotional vorbind) poate sa aiba si toata planeta la picioare! 😉

      Apreciază

  9. Nera spune:

    Da, dar ca popularitate, Madona se poate compara cu Elvis iar pe Clapton (ca ne place sau nu) il intrece cu mult.
    Atentie, nu discutam aici de calitatea muzicii ci de popularitate si de numarul de fani!

    Asa ca, pt mine, Chilian ramane un ilustru necunoscut care, bineinteles are si el o mana de fani. M-as bucura ca partitura respectiva sa se vanda pe 1 milion de euro.

    Apreciază

  10. Nera spune:

    Omul trebuie ajutat. categoric. dar nu prea vad in ce consta valoarea acelei partituri? Ca fie vb intre noi, Chilian nu-i nici Bach nici Mozart nici Clapton nici Elvis. Nici macar nu stiu daca mai canta ceva in afara de vechile sale pitzigaieli.

    Apreciază

    1. gabriellajoy spune:

      Daca Madonna isi scotea chilotii la licitatie era mai interesant, nu? Desi nu-i nici Bach, nici Mozart, nici Clapton, nici Elvis. Mergi la concert live Chilian. Vorbim dupa… 😉

      Apreciază

  11. gabriellajoy spune:

    Dati-mi voie sa va propun un subiect mai important si mai real decit asta cu Vadim si Basescu, de care cred ca s-a cam saturat lumea.
    Drama unui tinar de 29 de ani bolnav de leucemie.
    Vedeti articolul despre evenimentul de la Timisoara, cel cu Chilian. https://gabriellajoy.wordpress.com/2010/02/21/chilian-scoate-la-licitatie-partitura-piesei-zece-pentru-o-actiune-caritabila/
    Astept parerile voastre sincere. 😉

    Apreciază

  12. ElenutZa spune:

    Deci, mai pe scurt, daca Basescu e bolnav, e clar ca plateste pentru anumite chestii mult mai devreme decat se astepta, iar daca nu, inseamna ca Vadim mai are decat o jumatate de neuron, si ala bolnav.;)

    Apreciază

    1. gabriellajoy spune:

      CIne stie… Bine ai venit pe blogul meu!

      Apreciază

    2. Nera spune:

      Hai sa nu ne hazardam, ca de cancer mor si copii de 5 anisori. Ei ce vina or fi avand. Pt ce platesc? Cumva pt pacatele parintilor, bunicilor sau ai cine stie carui stramos?

      Apreciază

  13. Nera spune:

    Si in alta ordine de idei, daca (prin absurd) ar fi sa dam crezare 100% trinerbunului cum ca marinarul e un alcoolic inveterat de cand se stie, se pune totusi o problema.

    De aproximativ 15 ani Basescu este o persoana publica si chiar foarte publica. Ministru al transporturilor, sef de partid, primar al capitalei, presedinte de stat…
    Cum naiba poate un om care este vanat zi si noapte de o multime de „prieteni” din toate taberele politice sa-si ascunda cusurul atata amar de vreme?
    In toti acesti ani a stat umar la umar si nas in nas cu o multime de oameni care nu-l inghiteau deloc si totusi absolut niciunul n-a afirmat (ca sa nu spun de dovedit) ca l-a vazut macar o data pe Basescu baut. NU beat. Nici macar baut! Cum va imaginati ca un alcoolic isi poate ascunde viciul 15 ani de zile fiind mereu in atentia presei, a opiniei publice si a zecilor de inamici politici?

    Povestile astea lansate de Vadim sau de o anumita presa cum ca marinarul e betivan, marinarul e curvar, marinarul e asa si pe dincolo n-au fost insotite pana acum de absolut nicio dovada, cat de mica.

    Asa ca domnul Vadim va da si de data asta cu mucii in fasole. Nu de alta dar Vadim s-a hazardat in declaratii si a sustinut ca Basescu va ramane in Japonia vreo 2 luni pt tratament.
    Ei bine, ce-o sa inventeze Vadim daca Basescu se va intoarce de acolo la termenul stabilit, dupa o saptamana sau 10 zile, vesel si hahaind asa cum il stim cu totii?

    Sigur, Vadim va spune ca ori s-a vindecat miraculos pe la vreun vraci asiatic, ori e gata cu el si japonezii l-au trimis sa moara in patul lui. De la tribun ne putem astepta la absolut orice. Insa, tare ma tem ca Vadim va ajunge pana la urma in camasa de forta cu foarte multi ani inainte ca marinarul sa-si dea obstescul sfarsit!

    Si ca sa inchei, va spun sincer, ca femeie care e mai atenta decat un barbat la fizionomia, la hainele, la comportamentul celor din jur (sau de la TV) va pot spune ca Basescu imi pare neschimbat de ani de zile. Ba dimpotriva chiar, de fiecare data cand apare si are de lucru, mai ales printre oameni, imi pare tot mai viguros si mai sprinten. Daca asa arata un muribund…n-am ce sa mai spun. Vom vedea. Sper ca Vadim sa se insele cu privire la Basescu iar la randul meu si eu sa ma insel in privinta sanatatii mentale a tribunului 🙂

    Apreciază

    1. gabriellajoy spune:

      Bine ai venit pe Joy!

      Apreciază

  14. Nera spune:

    Daca ne gandim ca deja de prin 2007 Vadim declara ca Basescu mai are doar cateva saptamani de trait…e usor sa ne dam seama de infantilismul tribunului. Prin modul in care se manifesta – nu doar legat de presedinte , Vadim denota el insusi o grava tulburare mentala. De fiecare data cand candideaza undeva el se viseaza invingator, si declara ca ii spulbera pe toti, el castiga tot pt ca asa vrea poporul si asa i-a spus lui insusi Dumnezeu.

    Hai sa fim totusi seriosi. Adica Basescu amana o amarata de sedinta cu PDL din cauza bolii insa a 2-a zi se duce linistit la Bruxelles. Si de atunci a mai fost de doua ori. A fost in Moldova, utrmeaza sa mearga la Kiev si dupa aceea , la invitatia imparatului va merge in Japonia. Sa fie asta programul unui muribund? N-as prea crede.

    A iesit in public de n ori doar ca acum presa nu prea se mai agita sa-l filmeze pt ca nu mai prezinta interes. Campania s-a terminat asa ca sunt alte subiecte, mai „rentabile”

    Iar faptul ca din toata armata de „spioni” care-l vaneaza 24 din 24 pe marinar, Vadim e absolut singurul care a aflat ca marinarul „e pe moarte”, trebuie sa ne dea de gandit si totodata sa-l tratam pe trinebun cu condescendenta necesara celor de teapa lui.

    Apreciază

  15. Dorin spune:

    Cine jura pe BIBLIE ar trebui sa stie ca rapunsurile nu-i sunt departe. Sa va dea DUMNEZEU numai bine la toti !

    Apreciază

    1. gabriellajoy spune:

      Numai bine si tie si bine ai venit pe Joy!

      Apreciază

  16. alin spune:

    Ileana…ar trebui sa iesi la o cafea cu Basescu si sa aveti o mica discutie…va asemanati perfect la vocabular!!

    Apreciază

    1. gabriellajoy spune:

      Cu conditia sa dea Vadim cafeaua 😉 Bine ai venit pe blogul meu!

      Apreciază

  17. ileana spune:

    toti care scrieti aici impotriva lui basescu,sunte-ti mai rau decat animalele.Dar Dumnezeu va da fiecaruia dupa inima si mintea voastra.MAI DOBITOCILOR !!!NICI CELUI MAI MARE DUSMAN AL VOSTRU SA NU_I DORITI MOATREA.CA VINE LA VOI.DE V_AR LUA DRACU’PE TOTI NEMERNICII

    Apreciază

    1. gabriellajoy spune:

      Draga mea, esti cea mai inversunata comentatoare a sarmanului meu blog, de la infiintarea lui si pina acum.
      Calmeaza-te, trage aer in piept si lasa oamenii sa aiba opinii. Rugaminetea mea este sa ai grija la vocabular cind mai comentezi aici, pentru ca data viitoare iti sterg comentariul. Daca vrei mahalagisme, fa-o in alta parte! E valabil pentru toti „inspiratii” care-si varsa dejectiile verbale pe pagina mea.
      Multumesc si bine ai venit pe blogul meu!

      Apreciază

  18. gabriellajoy spune:

    Dat fiind faptul ca articolul are drept sursa gazeta de mare angajament „Libertatea”, iar cel citat e Vadim, ramine le latitudinea fiecaruia sa creada ce doreste 😉
    Bine ai venit pe blogul meu, l-am vizitat si eu pe al tau si am constatat cu surprindere ca dupa 20 de ani de pauza inca imi mai aduc aminte limba rusa :))))

    Apreciază

  19. Chiar sunt curios daca e pe bune informatia

    Apreciază

  20. gabriellajoy spune:

    Sau l-a pedepsit ca a rivnit la nevasta altuia, recte madam Cocos 🙂 Bine ai venit pe Joy!

    Apreciază

  21. Mihaela spune:

    Eu nu cred ca Basescu este bolnav ,s-a mai scris asta.
    Daca este adevarat ,atunci l-a pedepsit Dumnezeu ,ca a jurat stramb pe biblie.

    Apreciază

  22. gabriellajoy spune:

    Asta nu stiu, dar sper sa fie noua tema de gindire pentru urmatorii cinci ani. Bine ai venit pe Joy! 😉

    Apreciază

  23. Dan spune:

    Bine ca Vadim nu poate fi suspect de inteligenta …

    Apreciază

  24. gabriellajoy spune:

    Eu nu am nicio culoare politica… mi-a placut campania lui Crin Antonescu din alageri, nu sint inregimentata la niciun partid, desi mi s-a propus, si nici nu-mi doresc asa ceva… Bine ai venit pe blogul meu!

    Apreciază

  25. KATYUSHA spune:

    oameni buni, fereasca dumnezeu de asa ceva! nimeni nu trebuie sa se bucure sau sa batjocoreasca un om bolnav, cu atat mai mult, cand e vorba totusi de presedintele romaniei. cand o sa invatam sa ne respectam presedintele??? daca a iesit a doua oara presedintele tarii, inseamna ca asa a dorit mai mult de jumate din poporul roman. eu va spun clar, sunt psd-ista, dar foarte umana, mai ales intr-o astfel de situatie. fereasca-ne dumnezeu sa chiar fie atat de bolnav presedintele, incat sa fie nevoie de alte alegeri, de alte cheltuieli uriase! daca tot este presedintele nostru, mai bine sa ne rugam pentru sanatatea dumnealui, cu respectul cuvenit, ca altfel, dovedim infinit, ca se voteaza in gluma, ca sa nu zic la misto, daca iese omul presedinte si dupa alegeri, e injurat, nerespectat etc! haideti romanii mei dragi, sa fim adevarati romani, in toate situatiile dar si atenti pe unde apasam cu stampila!!!

    Apreciază

    1. dan spune:

      dar el ne respecta pe noi?a iesit presedinte a doua oara ca a stiut sa ciuruiasca…..

      Apreciază

  26. gabriellajoy spune:

    Cine stie… Bine ai venit pe Joy!

    Apreciază

  27. muresanalin spune:

    mie imi vine sa rad cand il vad pe vadim cum se agita…dar cred ca era mai bine el presedinte decat basescu…

    Apreciază

  28. machiaveliq spune:

    haha:))

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.