Best of Vanghelie Marean!!!

on

Ceva funny pentru sîmbătă seara, partea a doua!

După ce  a stat cuminţel în băncuţa lui pe perioada campaniei electorale, nu de alta, dar dădea prost la imaginea partidului şi aşa cam şifonată, Marean, primarele de la sectorul 5  şi liderul PSD Bucureşti, care este, este de două zile iar în lumina reflectoarelor.

La consiliul PSD care a avut loc în urmă cu două zile, acesta a avut un „meci” cu colegul său de partid, Florentin Pandele, primarul Oraşului Voluntari.

Primarul din Voluntari a starnit un adevarat scandal cînd a spus ca el va candida oriunde va candida şi Marian Vanghelie, pentru a-l învinge, chiar şi la un WC public. În replică, Vanghelie i-a raspuns, acuzîndu-l, că i-a vîndut partidul, împreună cu Gabriel Oprea, Elenei Udrea, că trage pe nas şi că bea mult.

Întru-cît tot acest schimb de replici a devenit mult mai interesant decît viitorul Partidului Social Democrat, care, după feelingul meu, cît de curînd se va rupe-n două (trei, sau mai multe părţi, în funcţie de interese!), vă propun să urmăriţi un filmuleţ cu cele mai tari fraze ale edilului de la 5, fraze care l-au făcut pe acesta un adevărat clasic în viaţă.

Distracţie maximă şi aveţi grijă ce votaţi peste cinci ani, că ne ia draqu în ritmul asta!

Joy

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s