Lasă-ţi, bă, maşina acasă!

De fiecare dată cînd ninge, chiar dacă nu atît de mult ca acum, televiziunile se întrec, care mai de care, să dea imagini cu oameni rămaşi înzăpeziţi pe diverse şosele ale patriei. În acelaşi timp, autorităţile care se ocupă cu deszăpezirea şi deblocarea drumurilor sînt în permanenţă ţinuţi sub observaţie. Ceea ce este şi firesc, pînă la urmă.

https://i2.wp.com/www.romanialibera.ro/foto/173/172780/art_172780_1.jpgNu spun că trăim într-o ţară unde lucrurile merg şnur şi unde autorităţile îşi fac treaba ca la carte. Ba dimpotrivă!

Dar hai să fim obiectivi…

De dimineaţă, la un post TV, în cadrul unei legături prin telefon, un maimuţoi rămas blocat pe una dintre şoselele înzăpezite era întrebat de moderatoarea din platou cîţi kilometri de drum reuşise să parcurgă, în condiţiile actuale, într-un anumit interval de timp.

Individul, care era undeva pe la Belciugatele (Ilfov, pentru cine nu cunoaşte zona), răspunsese că vreo 10 kilometri în trei ore. Asta era pe la ora 8 dimineaţa.

Faza de doi lei e alta! La Bucureşti ninge de ieri de dimineaţă în draci, de cîteva zile se anunţă cod portocaliu de ninsoare în tot sudul ţării, zăpada acoperă maşinile mici (ca să vă faceţi o idee despre grosimea stratului), autorităţile sînt practic neputincioase (e viscol, cu natura nu te pui!), iar papuaşul plecase pe shtrase în provincie de aseară de la zece!!!

Acestea fiind spuse, nu mai am de adăugat decît mesajul de la titlu: cînd vezi că e groasă, LASĂ-ŢI, BĂ, MAŞINA ACASĂ! că altfel o beleşti ca boul şi dai vina pe autorităţi că eşti tu cretin…

Joy

Reclame

3 comentarii Adăugă-le pe ale tale

 1. gabriellajoy spune:

  Doar pe boul cu permis de conducere 🙂

  Apreciază

 2. Zamfir POP spune:

  Vai, tu! Să-i spui aşa în faţă adevărul? Păi, ai jignit …. boul!

  Apreciază

 3. machiaveliq spune:

  Nu se poate! suntem legaţi ombilical de maşină!:))

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.