Minunea de la Timişoara!

Weekend-ul care tocmai a trecut, o mînă de oameni cu talent imens şi suflet pe măsură au organizat,  la Timişoara, un eveniment caritabil menit să-l ajute pe Daniel Răduţă, tînărul  de 29 de ani  bolnav de leucemie, să strîngă o parte de bani, din cei peste 120000 de euro necesari operaţiei de transplant de măduvă.

Nume precum Mile Cărpenişan, Florin Chilian sau Cosmin Contra  s-au implicat în „minunea” asta, demonstrînd că, dacă vrei cu adevărat să ajuţi pe cineva, se poate!

Astfel, partitura piesei „Zece”, donată de Chilian cu acest prilej, adjudecată de Clubul Fratelli, a strîns 3000 de lei, iar casca de război care i-a salvat viaţa în timpul transmisiunilor din Irak jurnalistului Mile Cărpenişan, adjudecată de Emil Cristescu, a adunat 2.500 de lei.

Minunea de la Timisoara!De asemenea, fotbalistul Cosmin Contra a licitat un tricou cu autografele fotbaliştilor de la FC Timişoara, pentru care s-au mai obţinut 1700 de lei.

Cei de la Monte Banato din Reşiţa au cumpărat un banner, ce va sta pe Iulius Mall o lună de zile, pentru 2300 lei şi au dat 1800 lei pentru un echipament purtat de  Contra la unul dintre meciurile Naţionalei. Contra a cumpărat, la rândul său, primul disc de vinil al formaţiei Phoenix, din 1968, scos la licitatţie de bloggerul Doru Sîrb, cu 1000 lei. Şi a primit bonus un autograf de la Moni Bordeianu, primul solist al legendarei formaţii.

S-au mai oferit 400 lei pentru o rachetă originală folosită de Boris Becker, iar o fotografie cu Traian Băsescu, ţinânând în mână o mămăligă, a fost cumpărată de deputatul PD-L Marius Dugulescu pentru 300 lei. S-au mai licitat obiecte precum bijuterii, tablouri sau colecţii de pixuri.

Una peste alta, s-au strâns 32.000 lei. Nu ştiu dacă e mult sau e puţin… Dar sînt, cu siguranţă, o parte din speranţa la viaţă a unui om! (Sursă: tot Florin Chilian :), poză: de pe blogul „Tomata cu scufiţă”)

Joy

Anunțuri

Un comentariu Adăugă-le pe ale tale

  1. machiaveliq spune:

    Frumos!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s