Forever green!

Am primit o leapşă. Cum de la cine??? De la el, tot el, acelaşi el, furnizorul meu de lepşe, colegu’ de blogosferă, Mariciu 🙂 !

Trebuie să alcătuiesc un Top 5 melodii vechi, care îmi plac mie. Cum nicio leapşă nu e uşoară, nici asta nu se lasă mai prejos, mai ales că mie îmi place muzica veche de un infinit de ori mai mult decît cea actuală, gen Madam Gaga sau „Plec în Marte cu satelitu'” (în vorbirea curentă ştiţi că „Marte” era înlocuit de un cuvînt care, deşi masculin, din punct de vedere gramatical este de gen feminin, dar eu am un blog decent şi nu-mi permit 🙂 ).

Aşa că o să mă străduiesc să fac un Top… şi, deşi o să-l numerotez de la 1 la 5, din punctul meu de vedere toate piesele sînt de locul I.

1. Inegalabila Edith Piaf cu melodia „Non, je ne regrette rien” (1961):

2. O formaţie care a făcut istorie, Queen, cu o melodie care mie îmi place la nebunie, „Bohemian Rhapsody” (1975):

3. De ei, „The Manhattans”, nu ştiu cîţi dintre voi aţi auzit, dar au scris una dintre cele mai frumoase piese de dragoste din cîte există azi- „Kiss And Say Goodbye” (1976) – pe care vă invit să o ascultaţi:

4. Dintr-un asemenea Top (cel puţin, dintr-unul făcut de mine!) nu poate lipsi Regele rock&roll-ului, magnificul Elvis Presley, de la care mi-e greu să aleg doar o melodie. În fine, vă ofer „In The Ghetto” (1969), un cîntec a cărui forţă pe mine mă răscoleşte:

5. Deşi sînt mult mai tineri, cei de la Take That au reuşit să-şi înscrie cu succes numele în rîndul celor mai importanţi muzicieni din toate timpurile. Am ales o piesă mai puţin cunoscută, „A Million Love Songs” (1992):

Dau leapşa mai departe tuturor celor care vor s-o preia şi, în mod special, următorilor: Fata din vis, Iarna tu eşti marea meaCharmBraceletDansînd cu vorbele şi Blog de prost.

Joy

Publicitate

9 comentarii Adăugă-le pe ale tale

 1. Lexa spune:

  Multumesc mult pentru leapsa, am preluat-o cu drag!

  Apreciază

  1. gabriellajoy spune:

   Cu placere! 😉

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.