Hand 2 Hand Music & Art Marathon – Vedete ale muzicii cîntă pentru 40 de copii orfani!

on

ZECI DE ARTISTI VOR IESI CU CHIATARA PRIN LOCURILE PUBLICE DIN BUCURESTI SI VOR CANTA IN ACEEASI IDEE :HAI SA AJUTAM! CEREM NOI, PENTRU CA EI SA NU AJUNGA SA CERSEASCA”. HAI SI TU CU GASCA TA! E SUFICIENTA O SINGURA CHITARA!

O chitara pentru Marius!

https://i1.wp.com/agentiadeimplinitdorinte.ro/wp-content/uploads/2010/05/flashmob.jpgJoi 27 mai – chitaristi din toata Romania se aduna sub umbrela „Hand 2 Hand Music & Art Marathon” – un eveniment cu scop caritabil, care isi propune sa implineasca dorintele a 40 de copii frumosi, ramasi orfani sau provenind din familii sarace ori dezmembrate. Trei dintre ei isi doresc cu ardoare cate o chitara si un profesor care sa i invete sa o foloseasca. Nu laptop, nu IPod, nu scuter, nu PSP: chitara.

Pe intreaga perioada a zilei, grupuri de chitaristi, insotiti de prieteni sau artisti consacrati, vor canta in spatii neconventionale (metrou, parcuri, piete publice) pentru a implini aceasta dorinta. Incepand cu orele 19, toata lumea se aduna pe dealul Politehnicii, unde se va incheia la unison cu „Axioma copiilor/Vali Sterian”.

Asteptam fiecare grup sa se inscrie si sa solicite „palaria” hand2hand, cu mesajul campaniei : ”HAI SA AJUTAM! Cerem noi, pentru ca ei sa nu ajunga sa cerseasca” la flashmob@hand2hand.r0

Cum si cine implineste cele 40 de dorinte?

1. Adrian Ardelean (realizatorul emisiunii “Romania in direct” de la Europa FM) impreuna cu gasca sa “de chitara”, prieteni si reporteri BBC, vor canta intr un loc public din Bucuresti, cu palaria ”HAI SA AJUTAM! Cerem noi, pentru ca ei sa nu ajunga sa cerseasca!”.

2. Miki, ex- K pital, impreuna cu chitaristul Calin Grigoriu si un saxofonist, vor forma o alta gasca, in alt loc public, tot langa o palarie ”HAI SA AJUTAM! Cerem noi, pentru ca ei sa nu ajunga sa cerseasca!“.

3. Tom Andreassen, fondatorul Hand2Hand Norvegia, impreuna cu Magnus Granholt, solistul trupei Glorification din Norvegia insotiti de cativa chitaristi romani, preiau si ei, pentru alt colt de strada, palaria ”HAI SA AJUTAM! Cerem noi, pentru ca ei sa nu ajunga sa cerseasca!“.https://i2.wp.com/agentiadeimplinitdorinte.ro/wp-content/uploads/2010/05/Guitar1.jpg

4. Florin Chilian, isi ia chitara si ceva prieteni si revine in strada, unde a trait si cantat cativa ani buni. O sa-l recunoasteti dupa palaria ”HAI SA AJUTAM! Cerem noi, pentru ca ei sa nu ajunga sa cerseasca!”. 🙂

5. Dan Teodorescu (Taxi) a comandat si el palaria ”HAI SA AJUTAM! Cerem noi, pentru ca ei sa nu ajunga sa cerseasca!“.

6. Echipa 220.ro va iesi si ea in strada cu palaria ”HAI SA AJUTAM! Cerem noi, pentru ca ei sa nu ajunga sa cerseasca!“.

7. Toma Bucur (2 ani si jumatate) va canta muzica rock cu chitara rock, pentru pitici, mamici, tatici bunici si bone, in Parcul Florilor / Pantelimon. A comandat deja palaria ”HAI SA AJUTAM! Cerem noi, pentru ca ei sa nu ajunga sa cerseasca!“.

Detalii aici!

Joy

3 comentarii Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.