IRINUCA TE INVITĂ LA LANSAREA SITE-ULUI www.alimentatiecopii.ro!!!

on

La sfarsitul acestei saptamini are loc lansarea oficiala a site-ului

Evenimentul se va desfaura in doua etape, astfel:

Vineri, 28 mai, la BABY EXPO (editia de vara de la la Sala Polivalenta, Bucuresti), specialistii http://www.alimentatiecopii.ro va propun, de la ora 17:00, in sala D, workshop-ul “Invata sa faci din orice o poveste pe gustul copilului tau!”. Psihologii Manuela Tiron si Monica Andrici vor ajuta parintii sa identifice noi metode de a relationa cu bebe, chiar si in cele mai dificile momente.

Pornind de la modul in care a fost creata “Povestea Doamnei Mar”, pe care o va citi invitata speciala Bianca Brad, fiecare parinte isi va putea regasi resusele creative ale eu-lui copil, atat de inhibat de provocarile vietii cotidiene moderne.
* *
*

Cu ocazia zilei de 1 Iunie, http://www.alimentatiecopii.ro impreuna cu RO CLUB MARATON lanseaza si o invitatie la sport in aer liber tuturor parintilor cu copii de varste cuprinse intre 6 luni si 12 ani.

Acestia sunt asteptati sambata 29 mai 2010, ora 10.00, in parcul Al Ioan Cuza (fost I.O.R.) la Campionii sanatatii – crosuri pentru copii si parinti.

In spatele statuii Al. Ioan Cuza vor fi organizate crosuri la care vor participa cupluri copil-parinte, legate printr-o panglica de mana (1 m). Aceasta competitie se adreseaza in egala masura copiilor si parintilor, concurentii fiind stimulati sa colaboreze si sa comunice cat mai bine, bucurandu-se de sport si familie in acelasi timp.

Toti copiii vor primi “gustarea campionilor” – mere de la Irinuca (mascota http://www.alimentatiecopii.ro), diplome “Campionul sanatatii”, jucarii, face-painting, iar castigatorii fiecarei curse vor primi cadouri adaptate varstei, tricouri si gentute frigorifice Danone.

VINO SA FACI CUNOSTINTA CU IRINUCA!

VA INVITAM SA NE FITI PARTENERI!

Pentru informatii suplimentare:
e-mail: contact@alimentatiecopii.ro
web: http://www.alimentatiecopii.ro

3 comentarii Adăugă-le pe ale tale

  1. Pingback: Taras « Nataşa

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.