Jean Constantin nemuritor estem!

on

Mai săraci cu un actor!

Marele actor de comedie, în vârstă de 81 de ani, a fost găsit fără viaţă ieri după-amiază, în locuinţa sa din Constanţa. Trupul neînsufleţit al artistului a fost descoperit de Ionuţ Galani, interpret de muzică grecească. Acesta voia să-i facă o vizită maestrului.

Vestea a căzut ca un trăsnet asupra tuturor apropiaţilor. Zilele trecute, maestrul fusese zărit la o şuetă cu pescarii din Portul Tomis. Starea sa de sănătate era însă destul de precară. Maestrul Jean Constantin a ţinut să onoreze toate invitaţiile la evenimentele unde se dorea prezenţa sa. La 25 martie, a înveselit asistenţa la Ziua Poliţiei Române de la Constanţa, iar o lună mai târziu rememora, la Hotel Vega din Mamaia, împreună cu Draga Olteanu-Matei, turnarea celei mai de succes comedii româneşti „Nea Mărin Miliardar”.

După încă o lună, actorul era sărbătorit la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanţa. Spectacolul aniversar „Frumosul de la Marea Neagră” îi era dedicat, cu ocazia împlinirii a 55 de ani de carieră.

https://i0.wp.com/storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/1/1/1706/4586362/2/jean-constantin-5.jpgUltima petrecere la care a participat Jean Constantin a fost chiar de ziua sa onomastică, de Sfinţii Constantin şi Elena (n.r. – Jean era numele său de familie). Actorul a sărbătorit cu prietenii şi cu familia, la restaurantul Pelican din Constanţa. Luni a susţinut ultimul spectacol, la Adamclisi, la invitaţia comunităţii turce. Actorul trebuia să fie prezent sâmbăta aceasta la zilele comunei Corbu din Constanţa, de unde lipsise anul trecut, din cauza unei internări.

Trupul neînsufleţit al maestrului Jean Constantin va fi depus până joi la prânz la casa mortuară din Cimitirului Central din Constanţa, iar de la ora 13.30 va fi mutat în foaierul Teatrului Fantasio Constanţa. Soţia sa, care urma să sosească aseară la Constanţa, va decide unde va fi înmormântat. (Sursă: Adevărul)

Puteţi citi mai multe Aici

Joy

2 comentarii Adăugă-le pe ale tale

  1. Salut, scuze ca iti scriu aici, te deranjez cu un schimb de link-uri, daca esti interesata.
    Datele mele sunt:

    Nume: Seriale Online
    Link: http://www.serialepe.net/

    Merci, astept un raspuns.

    Apreciază

    1. gabriellajoy spune:

      Salut! Te adaug cu placere in Blogroll…tematic! Bine ai venit pe Joy 🙂

      Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.