Remember M. J. – un an de la moartea Regelui!

Articol dedicat prietenei mele, Dana, cea mai mare fană a lui Michael, care „m-a tîrît” la unul din concertele artistului pe care acesta le-a susţinut la Bucureşti şi care m-a „obligat”, astfel, să vă unul dintre cele mai frumoase show-uri din cîte au existat vreodată!

Tot ce nu stiai despre Michael Jackson

Astăzi  se împlineşte un an de la moartea lui Michael Jackson.

365 de zile în care publicaţiile s-au întrecut în aberaţii şi controverse legate de King of Pop, 365 de zile în care unii au încercat să câştige bani pe seama lui, dar, cel mai important, au fost 365 de zile în care fanii adevaraţi i-au simţit lipsa şi l-au plans.

Michael Jackson a murit după ce a fost internat de urgenţă în comă la un spital din Los Angeles, în urma unui stop cardiac.

Dupa o îndelungată anchetă a Poliţiei, s-a ajuns la concluzia că Michael a murit din cauza unui cocktail de medicamente.

Vinovat pentru decesul artistului este considerat doctorul său, Conrad Murray, care îl ingrijea la domiciliu. Acesta a fost acuzat de ucidere prin imprudenţă, dar continuă să-şi practice meseria în California.

Rezultatele preliminare ale autopsiei au relevat că artistul avea, în momentul decesului, coaste rupte, patru înţepături de ac în zona inimii şi alte cîteva în zona coastelor şi a şoldurilor, nici un strop de mîncare în stomac şi o greutate de numai 50 de kilograme.

Top muzica Michael Jackson

Michael Jackson purta o perucă, atunci cînd a murit, suferind de calviţie în stare avansată. În stomac, medicii au descoperit numai urme de pastile şi nici un aliment ingerat în ultimele 24 de ore de viaţă. Cicatricele demonstrau că megastarul a suferit cel puţin 13 operaţii estetice.

Autopsia mai releva că avea răni inexplicabile în genunchi, mici echimoze şi tăieturi pe spate, indicînd o căzătură recentă. Urme de injecţii au fost decoperite în mai multe părţi ale corpului.

Deasupra urechii drepte, Michael avea o bucată de piele lipsă, rezultat al unui accident petrecut în 1984, pe vremea cînd filma o reclamă la Pepsi. Coastele rupte au fost explicate prin încercările disperate de resuscitare.

Trei injecţii cu adrenalină au fost făcute în inimă, penetrînd miocardul, în timp ce o a patra a ratat `ţinta`, oprindu-se într-una dintre coaste.

Gandurile tale pentru Michael

După ce vestea care anunţa moartea megastarului Michael Jackson a şocat diverse personalităţi din industria muzicală, P Diddy, The Game, Usher, Chris Brown, Mario Winans, Polow Da Don şi Boyz II Men şi-au unit forţele pentru a înregistra o melodie-tribut, dedicată `Regelui Muzicii Pop`. Piesa se numeşte `Better On The Other Side`. (Citeşte mai mult pe Bestmusic.ro)

Joy

Reclame

Un comentariu Adăugă-le pe ale tale

  1. Michael Jackson a fost cel mai mare artist al lumii. Lasa si tu un comentariu memorial pe http://wewillremembermichael.com/

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.