Apa trece, din România ce-o să mai rămînă? România are nevoie de soluţii, nu de campanii de imagine!!!!!!

on

Urmăriţi cu atenţie următoarele clipuri, după care, vă invit să citiţi şi conţinutul articolului!

1. 2007

2. 2008

3. 2009

Aseară m-am enervat. Rău de tot!

Cineva, nu spui cine, mi-a sugerat să dau pe Antena 3, la emisiunea „Ştirea zilei”. Am nimerit fix la publicitate (multăăă, că emisiunea e în prime time), după care au intrat in direct cu teledonul pentru sinistraţi.

Ei, şi teledonul asta a fost motivul enervării, indignării şi, pe româneşte, spumelor mele de aseară. Am senzaţia că sîntem, nici mai mult, nici mai puţin, un popor cu prostia trecută în codul genetic. Iar acei cîţiva, puţini cei drept, care mai au sclipiri de inteligenţă, nu sînt altceva decît nişte românaşi născuţi cu anomalii genetice. Inteligenţa, în România, este o anomalie genetică!

Să precizez de la început că sînt pro într-ajutorarea persoanelor aflate în nevoi, indiferent de natura nevoilor lor. Am susţinut şi am scris despre astfel de campanii pe blogul meu, convinsă fiind că merită să mă implic. Şi o voi face în continuare, atunci cînd cred că este cazul.

Dar acum, cînd adevărata problemă în cazul sinistraţilor nu este faptul că apa le distruge vieţile, ci DE CE APA LE DISTUGE VIEŢILE ŞI CE E DE FĂCUT PENTRU CA SITUAŢIA SĂ NU SE MAI REPETE?, refuz să mă implic în acelaşi mod în care autorităţile, politicienii şi media au ales să se implice.

Toţi sînt vinovaţi de faptul că situaţia se repetă de la an la an, autoriţăţi, politicieni şi media, pentru că nu fac altceva decît să profite de necazul acelor oameni pentru a-şi face imagine (în cazul politicienilor), pentru a-şi creşte audienţa (în cazul mass-media) şi pentru a mai face rost de nişte bani la   buget pentru reconstrucţie, cică!, dar a căror destinaţie ajunge să fie alta la final (în cazul autorităţilor).

Anul asta, România arată aşa după inundaţii (clip sugestiv în care apar media, politicul şi autorităţile):

La anul, România va arăta la fel!

Ruşine media, ruşine politicieni, ruşine autorităţi!

Joy

13 comentarii Adăugă-le pe ale tale

 1. costel spune:

  Daca doriti sa facem link exchange cu siteul http://www.filmeonlinegratis.gougou.ro cu titlul „filme online gratis”
  P.S Daca sunteti de acord va rog sa imi trimiteti un mail cu numele siteului si titlul cu care doriti sa va adaug
  Astept mailul dumneavoastra
  Multumesc

  Apreciază

 2. Foarte bine ai punctat aici:
  „adevărata problemă în cazul sinistraţilor nu este faptul că apa le distruge vieţile, ci DE CE APA LE DISTUGE VIEŢILE ŞI CE E DE FĂCUT PENTRU CA SITUAŢIA SĂ NU SE MAI REPETE?”
  Din pacate ai perfecta dreptate.

  Apreciază

  1. gabriellajoy spune:

   Pai, nu asta e realitatea? E si motivul pentru care am initiat evenimentul pe FB. Poate te razgindesti si participi. Bine ai venit pe Joy! 😉

   Apreciază

 3. Basarica spune:

  Desi nu cautam vinovati plusez prin a spune ca si cei de acolo sunt vinovati. In 2008 au luat sacosici de la basescu iar acum daca nu ii mai ajuta ala astepta de la noi. Poate ca e momentul sa plateasca si ei.
  Altfel sunt buni. Pentru toti. Politicieni, media, vedete. Problema e ca ei nu inteleg asta si se bucura de o ciocolata. Asta e romania si asa o sa fie.

  Apreciază

  1. gabriellajoy spune:

   Eu ii gasesc vinovati pe cei de acolo pentru faptul ca si-su defrisat padurile irational, pentru ca au furat si au vindut bucati din constructiile (diguri) care ii pazeau de astfel de nenorociri… Dar vina lor este diminuata de faptul ca au facut toate astea de foame. Unui popor flamind nu poti sa-i ceri sa fie rational. Iar vina nu-i apartine doar lui Basescu, ci tutror celor care au fost la conducerea tarii.. Basescu continua doar linia inceputa de cei de dinaintea lui, din pacate…
   Bine ai venit pe Joy!
   PS: Ai un blog foarte tare 🙂

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.