Despre schimbare…

Ştiţi care este subiectul fierbinte al zilelor noastre?

SCHIMBAREA!

Schimbarea Puterii, schimbarea mentalităţii, schimbarea Schimbării… Niciodată, dar absolut niciodată, nu ne gîndim că, poate, cei care ar trebui să se schimbe sîntem chiar noi…

« Cînd eram tînăr şi liber, şi imaginaţia mea nu avea limite, visam să schimb lumea. Pe măsură ce îmbătrîneam şi deveneam mai înţelept, am descoperit că lumea nu vrea să se schimbe, aşa că am hotărît să privesc mai puţin departe, şi anume să-mi schimb doar ţara. Dar şi ea părea să fie de neclintit. În amurgul vieţii, într-o ultimă încercare disperată, am încercat să-mi schimb doar familia, pe cei apropiaţi mie, dar vai, nici ei nu au vrut asta. Iar acum, cînd zac pe patul de moarte, îmi dau seama că dacă m-aş fi schimbat pe mine, mai întîi, atunci, prin acest exemplu, mi-aş fi schimbat familia. Încurajat şi însufleţit de ei, aş fi găsit putere să-mi fac ţara mai bună şi, cine ştie, poate chiar aş fi schimbat lumea. »

… din testamentul unui episcop din Westminster.

Joy

4 comentarii Adăugă-le pe ale tale

  1. Marius Grosu spune:

    Mersi Julia ! Interventia mea vine intr-o perioada chiar de SCHIMBARE pt mine!
    Sper sa am inspiratia, taria de caracter si puterea sa devin un alt om, acel care pana acum nu a reusit in tot ceea ce si-a propus neavand de cele mai multe ori un obiectiv clar !
    Iar ca sa intaresc cela spuse mai sus , primul semn al schimbarii in mine este ca am reusit sa zic STOP dupa o relatie de 4 ani ce nu a mers mai deloc bine! Ispita a vrut sa ma arunce dinnou in bratzele fostei..insa sunt alt om, simt schimbarea in mine si nu mi-e teama sa o imbratisez !
    Te salut Gabriela, merci si tie de primiea calduroasa..chiar daca afara temperatura e in media 37-40 grade ! 😉

    Apreciază

  2. gabriellajoy spune:

    Bine ati venit pe Joy, Marius Grosu si Julia! 😉

    Apreciază

  3. juliacastorp spune:

    frumos post

    Apreciază

  4. Marius Grosu spune:

    Este o mare problema ! De la schimbare pleaca totul, prima data trebuie sa vina in noi schimbarea si apoi sa o ”vada” si ceilalti si cu ajutorul nostru sa ii intzeleaga scopul !
    Marius Grosu saluta orice SCHIMBARE dar evident sa fie benefica !

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.