De ce o iubim pe Doamna Măr?

Ieri, la Baby Expo, în prezenţa unor  invitaţi de seamă, precum şi a numeroşilor părinţi şi bunici, împreună cu micuţii lor, a avut loc lansarea cărţii „De ce o iubim pe Doamna Măr?”, prima carte din Colecţia Irinucăi.

Pentru că Irinuca are o mulţime de prieteni, care mai de care mai drăguţi şi mai interesanţi, ea a invitat la acest eveniment şi trei persoane extrem de importante: actriţa Bianca Brad, psihologul Manuela Tiron şi nutriţionistul Şerban Damian.

Ei le-au vorbit celor prezenţi despre tot felul de subiecte deosebit de atractive, cum ar fi importanţa alimentaţiei corecte, felul în care părinţii pot relaţiona cu copiii lor în cazuri mai speciale sau beneficiile sportului în viaţa celor mici.

Partea a doua a evenimentului, cea de după după lansare, a fost la fel de interesantă, pentru că Irinuca i-a provocat pe cei prezenţi la un concurs… care-ţi lăsa apă-n gură :). Părinţi şi copii, în echipe de cîte doi, au trecut la „bucătărit”, folosind, bineînţeles, numai produse sănătoase şi gustoase: fructe, legume, cereale, miere etc.

Toţi cei prezenţi s-au grăbit să se înscrie la concurs, nu de alta, dar după ce pregăteau reţetele, le puteau mînca împreună cu cei prezenţi, iar, în urma tragerii la sorţi, puteau cîştiga trei premii de la Tefal, constînd în aparate electrocasnice extrem de folositoare în bucătăria oricărei gospodine.

În plus, organizatorii au mai oferit şi premii de consolare, produse de la farmaciile Help Net, care i-au încîntat pe cei prezenţi.

Dacă vreţi să vedeţi mai multe poze de la eveniment, eu vă invit să accesaţi următorul link: http://www.facebook.com/?sk=2361831622#!/album.php?aid=32180&id=100001288698510&ref=mf

*

*        *

Despre Irinuca, fetiţa drăguţă care locuieşte la adresa aţi mai citit pe blogul meu. Însă Doamna Măr este un personaj despre care nu prea ştiţi mai nimic.

Tot ce pot eu să vă spun, fără a vă dezvălui prea mult din conţinutul cărţii, este că Doamna Măr e o persoană extrem de drăguţă şi de amabilă,  care iubeşte copiii şi care poate să-i înveţe o grămadă de lucruri noi şi utile, mai ales despre alimentaţia sănătoasă, atît de necesară creşterii şi dezvoltării corecte a celor mici.

Cartea, prima din Colecţia Irinucăi, merită citită, pentru că ea vine atît în ajutorul celor mici, cît şi în ajutorul celor mari, adică a părinţilor şi a bunicilor, care, uneori, nu prea ştiu cum sa-i convingă pe micuţii lor că un măr este mai sănătos şi mai gustos decît o bucată de ciocolată. Ea a fost distribuită gratuit celor prezenţi la eveniment, însă, dacă nu aţi fost prezenţi şi nu aţi apucat să puneţi mîna pe un exemplar, nu-i nimic, pentru că am o veste bună: cartea va fi cadoul lunii octombrie al revistei Baby.

Aşa că, nu mai staţi pe gînduri! Daţi fuga la primul chioşc de ziare şi cereţi vînzătoarei revista, pentru a putea pătrunde, împreună cu cel mic, în fantastica lume a Doamnei Măr.

Joy

Anunțuri

2 comentarii Adăugă-le pe ale tale

  1. jurnalbio spune:

    Baby Expo, editia de toamna 2010: totul despre produsele bio. http://jurnalbio.wordpress.com/

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s