Să o ajutăm pe Maria!

on

Ea este Maria. În luna noiembrie 2010 va împlini 1 anişor.

Săptămîna aceasta, Maria  a primit un diagnostic crud: neuroblastom. Adică, tumoră malignă a glandei medulo-suprarenale sau, mai rar, a ganglionilor simpatici ai sistemului nervos autonom. Este un cancer rar, dar este cancerul cel mai frecvent la copii. Diagnosticul l-a primit în urma unei tomografii facute la Budimex. Cu alte cuvinte, este o tumoare canceroasă care a intrat în coloana vertebrală, dar nu se ştie cît de adînc.

Doctorii care au consultat-o aici, în ţară, au recomandat părinţilor consultaţii la o clinică din Paris, iar specialiştii de acolo au comunicat părinţilor preţul investigaţiilor/operaţiei = 38.000 Euro.

În cazul în care vor decide că nu se poate opera, vor înapoia banii familiei.

Astazi, timpul a devenit principalul duşman al Mariei, întrucît, în maxim o săptămînă, ar trebui să ajungă la Paris pentru această operaţie. Însă, din pacate, familia ei nu dispune de această sumă.

Pentru detalii clik Aici.

Joy

2 comentarii Adăugă-le pe ale tale

 1. As putea sa ajut cu o informatie importanta, zic eu. Recent am auzit de o tehnica ce a ajuns si la noi din America. A stat la baza operatiei extrem de complicate a siamezelor ce au fost mediatizate in urma cu ceva timp. E descoperirerea unui medic american si e non-ivaziva; se numeste tehnica cranio-sacrala. Nu pot sa va dau mai multe detalii, pentru ca nu cunosc. Dar va pot da un nume si un numar de telefon de la care puteti afla mult mai multe. Este o fiinta extraordinara, extrem de pregatita. Este din Bucuresti si se numeste Virginia – 0745152807. Dumnezeu sa va ajute!

  Apreciază

  1. gabriellajoy spune:

   Carmen, eu am preluat articolul, cred ca mai bine ar fi sa postezi acest comentariu direct pe site-ul Mariei, poate parintii ei vor avea si alte intrebari si e bine sa fii tu cea care va initia un dialog cu ei… Adresa este http://mariasentes.wordpress.com/
   Multumesc pentru informatie, este cu siguranta foarte importanta, si ne rugam ca Maria sa se faca bine.
   Bun venit pe Joy!

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.