Consecinţele flagelului FMI! România, încotro?

https://gabriellajoy.files.wordpress.com/2010/12/memoria_del_saqueo-2.jpg?w=212Fac parte, asemeni multor alţi români, din categoria celor care cred că soluţia ieşirii din criza economică de kkt în care ne afundăm din ce în ce mai rău nu o reprezintă împrumuturile iraţionale la FMI şi la bănci, ci aplicarea unor măsuri sociale şi financiare inteligente, menite să ne aducă relansarea şi echilibrul.

Că ceea ce se întîmplă acum, se întîmplă cu un scop, este evident. Actuala clasă politică ne duce cu cea mai mare viteză, dar voit şi cu ajutorul „experţilor”, spre faliment şi colaps. Austeritatea impusă de FMI în ţările vizate, chipurile pentru redresarea economică, precum şi intervenţia în mersul economic al statelor creditate duc în final la falimentarea acestora.

Un exemplu de ţară trecută prin aceeaşi experienţă pe care o trăim noi acum este Argentina. Căderea, sărăcirea (neplata pensiilor, a salariilor etc.) ajunsă la cote inimaginabile a Argentinei  în cîţiva ani (prin acceptarea de credite FMI, prin corupţia preşedinţilor şi a Parlamentului) au dus la mişcări de masă şi la prăbuşirea regimului.

Din păcate, România se află în acelaşi malaxor bancar internaţional. Vom asista în curînd la aceeaşi prăbuşire? Se vorbeste tot mai mult că anul ce vine va aduce o mare zguduire pentru România.

Renumitul film documentar Memoria del Saqueo – Un raport al jafului, cunoscut la noi sub titlul  „Colapsul Argentinei sub influenţa FMI-ului si băncilor internaţionale”, îl aveţi integral mai jos.

Urmăriţi filmul, e cutremurator, şi gîndiţi o strategie cît mai este timp!

Surse: F. Chilian, rapcea.ro

Joy

5 comentarii Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.