BUCUREŞTI – “Capitala Verde a României”!

on

Poate deveni posibil acest titlu doar cu ajutorul vostru, cei care citiţi acest articol, şi care alegeţi să transmiteţi mai departe mesajul următor.

https://i0.wp.com/www.infoo.ro/img/galerie/logo_capitala_verde_a_romaniei-KC649956MB.jpg

Pe scurt, Umbrela Verde a iniţiat campania intitulată „Capitala verde a României”, al cărei scop este acela de a încuraja 10 primării finaliste să-şi continue proiectele de mediu.

La concursul cu premii sînt invitaţi să participe şi bloggeri, care pot vota ca unul din cele 10 oraşe din finală să devină “Capitala Verde a României”.

Mai multe detalii despre oportunităţile promovării acestei campanii găsiţi dînd clik pe Premiul blogosferei.

În calitate de partener al Umbrelei Verzi, am decis să mă alătur acestei minunate iniţiative şi să susţin oraşul meu natal, Bucureşti.

Ştiu că este un oraş sufocat de poluare şi care se chinuie din răsputeri să facă faţă aglomeraţiei de maşini, dar şi construcţiilor care apar haotic pe puţinele spaţii verzi pe care le mai are, dar mai ştiu şi că, cel puţin la nivel de Primăria Capitalei, se încearcă implicarea Bucureştiului în tot felul de proiecte menite să îmbunătăţească cît de cît calitatea vieţii cetăţenilor săi. Campanii precum Capitala creşte verde, prin promovarea bicicletei ca mijloc de transport alternativ, şi proiectul „Acoperişuri verzi” sînt doar două dintre cele iniţiate anul trecut şi care merită atenţie.

https://i0.wp.com/travelsplendid.ro/wp-content/uploads/2011/01/bucuresti1.jpgDeşi Bucureştiul nu are suficiente parcuri şi nici prea multă verdeaţă, deşi retrocedările abuzive, precum şi lipsa unei legislaţii şi a unor oameni competenţi l-au adus în situaţia în care se află acum, pentru încurajarea Primăriei Sect0rului 2, finalistă în concurs, şi pentru atragerea simpatiei faţă de acest oraş care merită mai mult verde, propun următorilor bloggeri să se alăture campaniei şi să voteze BUCUREŞTI – “Capitala Verde a României”!

Mulţumesc anticipat lui Al Phagora, Alianţa dreptei, Ana Usca, Andrew’s blog, Blog de prost, Blog de trei clase, Blogu’ lu’ Mariciu (hai, frate că e sectorul tău în joc!!! 🙂 ), Burli blog, Caius, CharmBracelet, Consiliul Naţional al blogosferei, Cosmin Ştefănescu, Cum vă place, Dansînd cu vorbele, Dispecer blogosferă, Eroic Center, Fata din vis, Gabriela Savitsky, Geeo’s blog, Herry2, Interzis prostilor, Ioan Usca, Link-Ping, No B. Day, Rebusul vieţii, Ştiri hit, Vai România, Alecu Racoviceanu, Cleopatra David, Ela Ilieşi, Florin Chilian, Fata gri, Ioan Mircea Paşcu, Iarna tu eşti marea mea, Moftul român, Moshe&Mordechai, Ping Pang, Băsărica, Succes dublu, Asociaţia Emovere, Sunt Irinuca.

Joy

20 de comentarii Adăugă-le pe ale tale

  1. Nautilus spune:

    Nu sunt din Bucureşti 🙂

    Apreciază

    1. gabriellajoy spune:

      am incercat 😉 insa, daca crezi ca scopul campaniei merita putina incurajare pe blogul tau, poti alege unul dintre cele 10 orase drept propunere de Capitala…

      Apreciază

  2. lehman25 spune:

    Acum am inteles perfect, tu si alti cativa considerati si sperati ca marlanii vor fi coplesiti de aceasta actiune si vor face altfel decat fac de mici ! Sa fim seriosi, iti doresc bafta si tie si iti multumesc ca nu o sa mai trimiti pinguri !

    Apreciază

  3. lehman25 spune:

    Nu stiu cine e in spatele organizatiei Umbrelei verzi, dar daca ai chef de glume , pot sa-ti spun si eu ca sunt presedintele Licuricilor Reiki ! In rest iti doresc numai bine !

    Apreciază

    1. gabriellajoy spune:

      http://www.umbrelaverde.ro/
      detalii despre campanie: http://www.umbrelaverde.ro/capitala-verde-a-romaniei.html

      … si promit ca nu mai dau link catre blogul tau, e prea complicat… scuze inca o data de deranj!

      Apreciază

      1. gabriellajoy spune:

        sau, mai simplu:

        „De ce Umbrela Verde?

        Conteaza daca soferii isi golesc scrumierele pe geam? Conteaza daca lasam locurile unde am fost “la iarba verde” pline de gunoaie si PET-uri? Conteaza daca respectam natura si mediul inconjurator? Noi credem ca da.

        Umbrela Verde este o campanie initiata de Tuborg Romania, care urmareste sa schimbe o mentalitate profund gresita a romanilor: „Gestul meu nu conteaza”. Este o campanie prin care vrem sa convingem ca, impreuna, trebuie sa pastram Romania curata! „

        Apreciază

  4. gabriellajoy spune:

    @lehman25 merci in numele Umbrelei Verzi, eu sint doar un mesager 🙂

    Apreciază

  5. Vlad spune:

    Eu nu pot vota pentru Bucuresti la aceasta sectiune deoarece fac parte dintr-o alta tabara. Oricum, succes!

    Apreciază

  6. lehman25 spune:

    Imi apare un link pe blog , link trimis de catre tine !
    El apare aici : http://basarica.wordpress.com/

    Apreciază

    1. gabriellajoy spune:

      aaa, ok, am inteles… e doar un ping de la un articol postat pe blogul meu, articol care sustine un proiect de mediu in care se pot implica bloggeri…

      daca nu esti de acord cu acest lucru, te sterg, cu scuzele de rigoare din partea mea… nu e primul ping pe care il primesti de la mine… recunosc ca celelate au fost la articole mai apropiate de tema paginii tale…

      imi place blogul tau si acum, fiind o problema mai delicata si un concurs cu premii in acelasi timp, am decis sa dau pinguri si celor carora le citesc paginile, dar cu care nu am neaparat creata o legatura gen blogroll… deci, daca vrei sa sterg numele blogului tau din articol, se rezolva …

      Apreciază

      1. lehman25 spune:

        Acum am inteles,iti doresc succes in campania ta !

        Apreciază

  7. lehman25 spune:

    Doamna, ne cunoastem ?

    Apreciază

    1. gabriellajoy spune:

      daca imi dai mai multe detalii despre tine, ti-as putea raspunde la intrebare. In orice caz, bine ai venit pe Joy. Multumesc.

      Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.