Senatul a votat, în sfîrşit, pentru reorganizarea Agenţiei Naţionale Antidrog în cadrul M.A.I.

https://gabriellajoy.files.wordpress.com/2011/03/your-kids-and-drugs-413911825.jpg?w=300Lupta cu drogurile nu înseamnă neapărat militarea pentru interzicerea lor, ci, în primul rînd, înseamnă educarea maselor, prin promovarea şi susţinerea acţiunilor de conştientizare a pericolului pe care aceste substanţe nocive îl au asupra organismului uman.

*

*        *

Actul normativ al Guvernului care prevede reorganizarea unor instituţii din subordinea MAI a fost adoptat cu 98 de voturi ”pentru”, trei ”împotrivă” şi o abţinere.

Astăzi, Senatul a reluat votul în legatură cu Proiectul de lege privind aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 20/2009 pentru modificarea art. 13 alin. (2) şi (3) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 30/2007 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Administraţiei şi Internelor şi pentru reorganizarea unor unităţi din subordinea Ministerului Administraţiei şi Internelor. Altfel spus, în legatură cu reorganizarea Agenţiei Naţionale Antidrog sub formă de direcţie în cadrul MAI. Proiectul de lege s-a aflat pe pozitia 24, pe ordinea de zi, primind votul favorbil al plenului.

https://i1.wp.com/bop.nppa.org/2007/thumbnails/512/00011900/OES_odessa/00011900-OES-odessa-002.JPGProiectul a fost respins de plenul senatului în urma cu două săptămîni, cazînd la numai un vot. Desi a a primit vot negativ din partea plenului, proiectul a fost reîntors de la promulgare. (Detalii aici: “Chiar dacă” Senatul României a dat liber la droguri, tu SPUNE NU DROGURILOR!)

Votul de atunci a fost urmat de numeroase poziţii ale unor personalităţi publice, printre care Florin Chilian, acad. C-tin. Bălăceanu Stolnici, Tudor Ciuhodaru, Optimal Media etc. (Sursă: Optimal Media)

Despre acest subiect, mai puteţi citi şi aici:

Senatul a votat, in sfarsit, pentru reorganizarea Agentiei Nationale Antidrog in cadrul MAI

 

Senatul a votat, in sfarsit, pentru reorganizarea Agentiei Nationale Antidrog in cadrul MAI

 

 

Joy

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.