Ia-i din fata televizorului! Adu-i in parc si provoaca-i la intrecere!

on

In data de 16 aprilie, copiii cu varste cuprinse intre 6 luni si 10 ani sunt asteptati sa isi aduca parintii la cros. Vor alerga impreuna pentru o viata sanatoasa si vor primi cadouri si sfaturi utile.

Copiii cu varste cuprinse intre 6 luni si 10 ani sunt asteptati sa isi aduca parintii la cros. Vor alerga impreuna pentru o viata sanatoasa si vor primi cadouri si sfaturi utile.

Parintii si copiii sunt invitati sambata 16 aprilie 2011, ora 10:00, pe aleea principala din spatele statuii Al. Ioan Cuza, parcul Al. Ioan Cuza (IOR) din Bucuresti, pentru a participa la crosurile “Campionii Sanatatii”.

Ei vor alerga in cuplu (un parinte si un copil), legati de mana cu o panglica de maxim un metru. Intrecerile vor fi organizate pe categorii de varsta (dupa varsta copilului), avand starturi separate.
Se vor acorda diplome si premii primelor trei cupluri parinte-copil care trec linia de sosire (la fiecare categorie de varsta).

Marsul bebelusilor activi
Incepand cu ora 11:00 cei mai mici „campioni ai sanatatii”, bebelusi cu varste cuprinse intre 6 luni si 2 ani, alaturi de un parinte, vor fi invitati la un mars, la care conteaza sa participi si mai ales sa termini cursa.

Bebelusii vor fi purtati de parinte in sling sau port-bebe si vor savura traseul de la inaltime, in siguranta. Premiile vor fi castigate prin tragere la sorti si vor aduce bucurie atat celui mic, cat si parintelui sportiv.

Nu vor fi admise la mars cupluri parinte – bebelus in carucior.

Eveniment realizat de asociatia EMOVERE (www.emovere.eu) in parteneriat cu Ro Club Maraton cu sprijinul Primariei Sectorului 3 Bucuresti, Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti si Asociatia Bucharest Running Club.

Joy

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s