Povestea “De ce o iubim pe Doamna Măr?”, cadou pentru copii şi părinţi!

https://gabriellajoy.files.wordpress.com/2010/09/doamna-mar.jpgPentru copiii şi părinţii care vor să devină prietenii merelor, simbolul alimentaţiei sănătoase, Asociaţia EMOVERE oferă acum cadou povestea “De ce o iubim pe Doamna Măr?“  în interpretarea actriţei Bianca Brad. Ea poate fi descarcată în format audio de pe site-ul www.emovere.eu de către orice prieten al asociaţiei, oameni care vor să se implice activ în promovarea unui mod de viaţă sănătos.

“De ce o iubim pe Doamna Măr?” este prima poveste din colecţia de “Cărţi ale Irinucăi” propusă copiilor şi părinţilor de Asociaţia EMOVERE încă din anul 2010. Această poveste a fost gîndită pentru a ajuta părinţii să comunice micuţilor mai usor principii de alimentaţie sănătoasă.

*

 *         *

EMOVERE – Asociaţie de consiliere, educaţie şi suport emoţional este o organizaţie neguvernamentală, un grup de oameni – psihologi, jurnalişti, economişti, jurişti, medici, părinţi etc. – care au ales să se implice, să caute răspunsuri la întrebările din viaţa de zi cu zi pentru a trăi mai sănătos, mai armonios, mai multumiţi. Membrii EMOVERE se implică activ în acţiuni care promovează echilibrul între alimentaţia sănătoasă, mişcarea adaptată personalităţii fiecăruia şi un psihic armonios pentru o viaţă mai bună, la orice vîrstă.

Joy

Reclame

Un comentariu Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.