Afirmaţie şocantă! Reducerea populaţiei lumii prin vaccinuri. Adevăr sau minciună?

https://i0.wp.com/i.ytimg.com/vi/yWSAxnx0tMs/0.jpgÎntr-o prezentare la o conferinţă TED, Bill Gates, miliardarul Microsoft  care a donat sute de milioane de dolari pentru noi vaccinuri, vorbeşte despre problema emisiilor de CO2 şi efectele sale asupra schimbărilor climatice.
Gates prezintă o formulă de urmărire a emisiilor de CO2, după cum urmează: CO2 = P x S x E x C, unde:P = Persoane / locuitori ai globuluiS = Servicii/ persoanaE = energie/ servicii

C = CO2 / unitate de energie

Apoi, el adaugă faptul că, în scopul de a ajunge la zero cu nivelul de CO2, „probabil unul din factorii acestei înmulţiri ar trebui sa fie aproape de zero.”

Ca urmare a acestei concluzii, Bill Gates începe să descrie modul în care primul număr – P (pentru persoane) – ar putea fi redus. El spune: „Lumea de azi are 6.8 miliarde de oameni … număr ce va ajunge pînă la aproximativ 9 miliarde. Acum, dacă facem o treabă foarte bună, cu noile vaccinuri, cu serviciile medicale, cu serviciile de sănătate reproductivă, am putea, cel mai probabil, să reducem acest număr cu 10 sau 15%”. Puteţi urmări aceste afirmaţii, în limba engleză, AICI.

Reducerea populaţiei lumii prin vaccinuri

https://gabriellajoy.files.wordpress.com/2011/05/billgates.jpg?w=208Această declaraţie a venit din partea lui Bill Gates fără urmă de ezitare, fără a se bîlbîi sau a da vreun semn că face o greşeală de exprimare. Se pare că a fost o parte deliberată şi calculată dintr-o prezentare bine dezvoltată şi coerentă.

Deci, ce înseamnă urmatoarea afirmaţie a lui Bill Gates „dacă facem o treabă foarte bună cu noile vaccinuri, cu serviciile medicale, cu serviciile de sănătate reproductivă, am putea, cel mai probabil, să reducem aceste numere cu 10 sau 15%?”.

În mod evident, această afirmaţie implică faptul că vaccinurile sînt o metodă de reducere a populaţiei. La fel şi „serviciile de îngrijire a sănătăţii”, despre care toţi cititorii NaturalNews deja ştiu că sînt, de fapt „servicii de perpetuare a bolilor” şi aduc mai multe prejudicii decît ajută oamenii.

Cum pot fi utilizate vaccinurile în asa fel încît să ducă la reducerea populaţiei lumii?

În cazul în care vaccinurile sînt utilizate în scopul reducerii populaţiei, există doar trei moduri reale în care acestea ar putea fi, teoretic, „eficiente” din punctul de vedere al celor care doresc să reducă populaţia globului:

1) Ar putea ucide oamenii încet, într-un mod care trece neobservat, efectele apărînd poate peste 10 – 30 de ani, prin accelerarea unor boli degenerative.

2) S-ar putea reduce fertilitatea şi, prin urmare, rata natalităţii în întreaga lume ar scădea, reducînd astfel populaţia lumii pentru mai multe generaţii succesive. Această metodă prin care e provocată ”moartea lentă” ar putea părea mai acceptabilă pentru oamenii de ştiinţă care doresc să vadă populaţia mondială în scădere, dar nu au destul curaj să ucidă oamenii direct, prin medicina convenţională. Exista deja dovezi că vaccinurile pot provoca avorturi spontane. Vezi dovezi AICI.

3) Vaccinurile ar putea creşte rata de deces în cazul unei viitoare pandemii. Teoretic, eforturile de vaccinare pe scără largă ar putea fi urmate de o eliberare deliberată a unei tulpini de gripă extrem de virulentă, cu o rată de mortalitate ridicată. Această abordare a vaccinurilor ca „arme biologice” ar putea duce la uciderea a milioane de oameni al căror sistem imunitar a slăbit ca urmare a vaccinarilor anterioare.

Fundaţia Bill şi Melinda Gates

https://gabriellajoy.files.wordpress.com/2011/05/vaccineneedlebottle.gif?w=200Poate ca nu întîmplător, Fundaţia Bill şi Melinda Gates a canalizat sute de milioane de dolari în programe de vaccinare destinate oamenilor din întreaga lume. Unul dintre aceste programe este destinat cercetarii şi dezvoltării de „vaccinuri activate de sudoare”, care ar putea utiliza nano-materiale cu învelişuri speciale pentru a transmite vaccinurile în organismul uman fără a utiliza injecţiile.

Mai interesant, fundaţia sa a investit, de asemenea, milioane de dolari în tehnologii de sterilizare care au fost numite soluţii de „castrare temporară”.

Se pare ca acţiunile Fundaţiei Gates sînt în totală concordanţă cu formula pentru reducerea emisiilor de CO2 pe care a menţionat-o Bill Gates în discursul său de la conferinţa TED: CO2 = P x S x E x C.

Prin reducerea natalităţii (prin tehnologiile de sterilizare) şi creşterea penetrării vaccinurilor către întreaga populaţie a lumii, scopul său declarat de reducere a populaţiei globale cu 10 pînă la 15% ar putea fi atins în doar cîţiva ani.

Cine va ramane în viaţă? Oamenii inteligenţi

Lucru interesant despre toate acestea este faptul că această campanie de reducere a populaţiei la nivel mondial prin intermediul vaccinurilor nu va avea impact asupra oamenilor, care le vor evita în conştient. Iar acei oameni sînt, în general, mai inteligenţi decît media, oameni capabili, care au, de fapt, o capacitate sporită de a duce mai departe civilizaţia umană prin analiza serioasă a lucrurilor.

În cazul în care umanitatea se va salva de la distrugerea proprie şi va deveni o specie competitivă în univers, uciderea membrilor mai puţin inteligenţi ai societăţii ar putea părea, pentru cei ce conduc lumea, o abordare perfect rezonabilă. Autorul acestu material spune că nu este de acord cu această abordare, dar poate fi exact ceea ce gîndesc ei.

Oricum, decizia de a primi un vaccin antigripal sezonier este, fără îndoială, o dovadă ca aţi picat un fel de test de IQ universal, indiferent dacă demararea acestei testari este sau nu intenţia reală a celor ce influenţează lumea, cum e Bill Gates. Mai important, aceasta este şi o trădare a propriei biologii, deoarece indică faptul ca nu aveţi încredere în capacitatea propriului dvs. sistem imunitar de a va proteja chiar şi de infecţii uşoare.

Incercaţi sa nu fiţi printre cei 10 – 15% care sînt sacrificaţi prin intermediul programelor de vaccinare la nivel mondial!

Fiţi sănătoşi şi înţelepti şi veţi supravieţui eforturilor de depopulare a lumii, care fac victime în rîndul gînditorilor convenţionali ce nu au suficientă inteligenţă cît să pună la îndoială ce li se spune să facă de către propriile guverne corupte. (Sursă: e-mail)

Joy

2 comentarii Adăugă-le pe ale tale

  1. Sis spune:

    bun articolul

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.