Dacă nu ştiai, uite care sînt calităţile şi defectele zodiilor, pe scurt

Dacă ar fi să alegem o singură mare hibă a fiecarei zodii, probabil că cea mai potrivită ar fi: Berbec – egoism, Taur – mulţumire de sine nefondată, Gemeni – superficialitate, Rac – sensibilitate excesivă, Leu – tendinţe dominatoare, Fecioară – spririt cîrcotaş, Balanţă – nehotărîre, Scorpion – caracter obsesiv răzbunător, Sagetator – lipsă de tact, Capricorn – rigiditate, Vărsător – detaşare, Peşti – secretoşenia.https://i2.wp.com/www.1235.ro/admin/images/temp/781226957210__zodii.jpg

Cele trei zodii care au ca element pămîntul – Taur, Fecioară şi Capricorn – sînt pline de calităţi (rabdătoare, protectoare, te poţi baza pe ele la necaz, practice), dar au şi ele lipsuri, ca tot omul: sînt lacome, devin uşor obsedate de lucrurile care nu le convin, se acomodează foarte repede cu sarcina de a nu face nimic şi de a lenevi pur şi simplu. Sînt pradă uşoară cînd e vorba să capete dependenţe.

Semnele de aer – Gemeni, Balanţă şi Varsator – îţi descreţesc fruntea cu optimismul, inventivitatea şi carisma lor, dar de la calitate la defect nu e decît o zvîrlitură de băţ: acţionează împinşi de impuls (care nu e întotdeauna benefic), le cam place să bîrfească (indiferent de sex) şi să-i dispreţuiască pe cei care nu le sînt la inimă, sînt instabili.

Ei… am ajuns şi la semnele de foc! Adică Berbec, Leu şi Sagetător. Aceştia, pe cît sînt de “laudabili” pentru stilul lor înflacarat în orice ar face, pe atît pot fi de răi. De exemplu, nu poţi spune că vreunul dintre reprezentanţii zodiilor sus-numite este apatic, lipsit de curaj şi voinţă. Sau că nu e receptiv la nevoile celor din jur. Sau că nu e loial. În schimb, tot înflăcărarea îi face să se grabească la mînie, să fie gelosi pînă în vîrful urechilor şi să li se pună pata pe ceva sau cineva, fără şansă de revenire rapidă. Tot din pasiune ajung să umble cu capul în nori cam tot timpul, lucru pe care ceilalţi îl interpretează drept egoism şi egocentrism.

Cele trei semne de apă – Rac, Scorpion şi Peşti – pot fi extrem de iubitoare, pline de compasiune, flexibile, dar, la polul opus, îi marchează indiferenţa şi instabilitatea. Îi obsedează gîndul că se complotează împotriva lor (şi nu e nevoie să aibă motive pentru această obsesie) şi că sînt nedreptăţiţi.

Deh! Nimeni nu-i perfect, dar putem sa ne facem mai “frumoşi” din punctul de vedere al obsesiilor noastre. Cîtă vreme le ştii pe ale tale, poţi lucra la anihilarea lor.

Joy

Anunțuri

3 comentarii Adăugă-le pe ale tale

 1. Iulia Mihai spune:

  din cate zodii stiu, cam da 😀

  Apreciază

 2. ady spune:

  Ai uitat cea mai mare hiba a „racului”, chiar la inceput…si prietena mea e direct interesata….:)
  Mersi.

  Apreciază

  1. Joy spune:

   Iti facusem un bine, reiesea ca racii sint perfecti :)) Acum am corectat 😉

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s