„Blonda, chiorul şi piticul” nu se mai joacă la Dalles!

Se întîmpla la fel în timpul comuniştilor! Spectacole interzise, artişti care nu erau lăsaţi să joace. În orice ţară democratică, acest lucru poartă un singur nume: CENZURĂ!

Piesa de teatru „Blonda, chiorul şi piticul” a fost interzisă de pe scena Sălii Dalles din Capitală, după premieră. Regizorul Stefanis Lupu a declarat că directoarea instituţiei, Iustina Cornel, i-a cerut să schimbe titlul, însă aceasta susţine că a oprit piesa pentru că avea un conţinut vulgar. https://i2.wp.com/lideruldeopinie.ro/images/2011/mai/blonda20.jpg

Comedia „Blonda, chiorul Şi piticul” a fost interzisă la Sala Dalles. Regizorul Ştefanis Lupu a acuzat cenzura, susţinînd că a fost ameninţat că dacă nu va schimba numele piesei, aceasta nu se va mai juca, fapt care s-a şi întamplat.

„E urît, nu mă aşteptam să se ajungă aici”, spune regizorul.

Ştefanis Lupu declara că, înainte de premiera piesei, a avut o discuţie cu Iustina Cornel, directoarea Sălii Dalles,  care i-a spus că trebuie să schimbe titlul piesei sau aceasta nu se va mai juca, spunînd că: „Eu sînt pusă de ei, cu spectacolul ăsta m-aţi terminat”.

Blonda, chiorul şi piticul” s-a mutat în Club La Scena, imediat după premiera de la Sala Dalles, cînd afişele şi bannerele care anunţau piesa au fost luate şi depozitate într-o debara chiar în momentul în care spectatorii începeau să îşi ocupe locurile în sală. (Surse: StiriRol.ro, HotNews.ro)

Joy

Anunțuri

Un comentariu Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s