Secrete din „Afacerea Roşia Montană”!

https://i1.wp.com/think.hotnews.ro/wp-content/uploads/2010/01/Salvati-Rosia-Montana.jpgDupă o absenţă cam lungă pe blog, nu din lipsă de subiecte, ci din lipsă de timp, m-am decis acum să-i mai acord şi lui ceva atenţie.  Informaţia de mai jos am primit-o pe e-mail. Tema: Roşia Montană! Textul circulă de ceva timp pe Internet (n-am inventat eu apa caldă şi nici mersul pe jos 😉 ). Nu ştiu cît este de adevărat, dar, pentru a-i da un plus de greutate, am căutat nişte informaţii vizavi de subiect şi v-am făcut trimiteri pe cîteva pagini (clik pe cuvintele care linkează). Rămâne la aprecierea voastră să decideţi dacă ceea ce veţi citi este adevărat sau nu!

„De la Khandahar la Roşia Montană, între SUA israelinizată şi Rusia mafiotizată

Între criză şi terorism, România şi Afganistan sînt singurele puteri ale lumii în domeniul materialelor strategice!

America nu are zăcăminte de uraniu, tot aşa cum Rusia nu deţine zăcăminte de wolfram. Fără aceste două elemente, SUA şi Rusia sînt zero în materie de supremaţie militară.

Wolframul, un metal mai scump decît aurul şi mult mai preţios, greu de găsit, este foarte necesar în industria militară şi spaţială, iar uraniul în industria nucleară.

Primul se află, în cantităţi inepuizabile şi în starea cea mai pură (nemaifiind necesare procedee industriale costisitoare de decantare a lui) doar în România. La Roşia Montană!

Zbaterea de a pune gheara pe minele de aur de la Roşia Montană are acum o miză periculoasă, cu atît mai mult cu cît Exploziv-News si GIS-SSR o dezvăluie în premieră. Zăcăminte de wolfram, neexplorate niciodată, se gasesc însă, în cantităţi uriaşe, şi în Munţii Retezat, în zona Gugu-Şureanu, axa care le uneşte trecand prin Vîrful Peleaga, ca punct de reper. Exact zona în care a căzut, în urmă cu cîteva luni, avionul militar israelian (n. r. – evenimentul a avut loc la sfîrşitul lunii iulie, anul trecut); posibil neîntîmplător în misiune în acea zonă! Şi, înainte de 1989, aceste zăcăminte au fost păzite cu straşnicie de către Departamentul Zero (detalii despre acest Departament şi cu ce scop a fost înfiinţat găsiţi AICI)

Cel care le-a detectat, extrasenzorial, era să plătească cu viaţa, în urma unui atentat psihotronic al ruşilor, curajul de a dezvălui adevarul, în cadrul unor cursuri speciale, destinate profesioniştilor din serviciile secrete militare ale României. Numele lui este Vasile Rudan, cel care, de altminteri, este şi părintele legendarului departament.

În aceeaşi zi în care profesorul Rudan era găsit aproape mort în apartamentul său din Bucureşti (cu cîteva zile înainte, el dezvăluise unor apropiaţi din SRI si DGIA că fusese de două ori ameninţat cu moartea de un anume rus Fonareff, fost ofiţer KGB), generalul David h. Petraeus, comandantul forţelor americane din Afganistan, avea aproape aceeaşi soartă cu a profesorului român.

https://i1.wp.com/www.bzi.ro/public/upload/photos/146/rosia_montana_43753.jpgGeneralului american i se întîmpla asta deoarece, într-o conferinţă de presă, scăpase un alt adevăr: motivul prezenţei NATO în Afganistan nu erau teroriştii ?!!!, ci uriaşele zăcăminte de uraniu pur!

În munţii Khwaja Rawash, situaţi la nord de Kabul, dar şi în Koh Mir Daoud, lîngă Herat si Kharkiz, în provincia Kandahar, există cele mai mari zăcăminte de uraniu din lume, la fel cum, în materie de wolfram, România deţine supremaţia mondială.”

 Joy

Anunțuri

5 comentarii Adăugă-le pe ale tale

 1. Tiberiu Bucur spune:

  Am citit si am ramas putin confuz. Acum stiu foarte bine ca daca invarti ceva departamente secrete, ale unor servicii secrete si le amesteci cu putina infomatie fara pic de suport logic, ca sa nu mai vorbim de dovezi si documente iese asa un coktail destul de al dracului. Ca sa nu intru in amalgamul de informatii complet eronate pe care le-ai expus referitor la zacaminte secrete pazite de departamente si… care are Afganistanul si n-are nimeni altcineva iti pot spune doar atat . Ce detine USA in materie de zacaminte minerale nu stie absolut nimeni . Au chiar o politica de conservare a rezervelor minerale pe propriul teritoriu preferand sa cumpere de la altii atat timp cat exista stoc disponibil. Asa ca informatia precum USA nu are zacaminte de uraniu este 100% falsa ,ca nu le exploateaza este cu totul si cu totul altceva. In materie de wolfram Romania nu a fost si nu va fi niciodata numarul unul in zacaminte …de ce ? Pentru simplu fapt ca aceasta tara este China. China este cel mai mare exportator de wolfram din lume si nu numai atat 85% din productia mondiala de wolfram se extrage din China . Un alt amanunt este ca stocul acesta de wolfram se imparte in mare intre doua tari si una dintre ele este USA . Cealalta tara nu este Rusia asa cum te asteptai ci Israel . O mica surpriza nu? Si ca sa nu zici ca am rasarit ca ciperca dupa ploaie si ma bag aiurea in seama la tine pe blog si nu stiu ce vorbesc sau si mai rau ca fac parte din vreun departament de contrainformatii toate aceste informatii sunt publice la pagina de web a departamentului de resurse a guvernului Statelor Unite.

  Apreciază

  1. Joy spune:

   Tiberiu, despre veridicitatea informatiilor am scris la inceputul postului. Insa, din cele scrise de tine reiese ca „Ce detine USA in materie de zacaminte minerale nu stie absolut nimeni.”, dar si ca „toate aceste informatii sunt publice la pagina de web a departamentului de resurse a guvernului Statelor Unite.”. Deci?

   Nu ma supar pentru comentariu, chiar iti multumesc. Bun venit pe blogul meu!

   Apreciază

   1. bucurTiberiu spune:

    Uite din presa americana de astazi referitor la ceea ce ai dezbatut tu pe blog si vorbeam mai luna trecuta .
    http://finance.yahoo.com/news/China-Consolidates-Grip-on-nytimes-2650144197.html?x=0&.v=1

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s