Protocoalele de la Toronto, între mit şi realitate

„Sfîrşitul lunii iunie 1967 La Montreal se deschide Expo ’67; la Ottawa au loc ultimele pregătiri ale „Centenarului Confederaţiei”. În Statele Unite se declanşează contestarea Războiului din Vietnam şi, prin toată ţara, se desfăşoară mişcarea ,‚Flower Power”. Ne aflăm în preajma evenimentelor din mai 1968, din Franţa, a exploziei naţionaliste de la Quebec, a festivalului de la Woodstock în Statele Unite… Dar, în acelaşi timp, acest sfîrşit al lunii iunie 1967 marchează ultimele preparative pentru punerea la punct a Planului Căderii Naţiunilor, de către înaltele instanţe ale francmasoneriei anglo-saxone din Toronto.http://meshack737.files.wordpress.com/2009/01/new-world-order.jpg?w=364&h=368

Această reuniune secretă, de o înaltă confidenţialitate, este organizată de către 6.6.6., cum se autointitulează următorii:

– cei care dirijează cele mai mari 6 bănci mondiale (în legătură cu acest subiect, vă recomandăm remarcabila lucrare ,,6.6.6. I’Antihrist”, de Marc Dem, Editions du Rocher  – Âge  du Verseau);

– cele mai mari 6 consorţii energetice de pe planetă, dintre care face parte şi petrolul;

cele 6 mari consorţii agro-alimentare, dintre care face parte şi controlul principalelor rute alimentare ale lumii.

Aceşti „6.6.6.”, fiind cei mai înalţi responsabili ai finanţelor internaţionale, vor defini, în cadrul reuniunii lor, o strategie comună în vederea supremaţiei absolute:

– asupra comerţului mondial;

– asupra posesiunii armei energetice, poartă deschisă spre secolul XXI;

– asupra  controlului internaţional al economiei agro-alimentare, care cuprinde de asemenea, pentru ei, consorţiile farmaceutice ce acoperă, la rîndul lor, piaţa mondială a vitaminelor şi a vaccinurilor.

„Planul” lor se rezumă la trei orientări majore pentru anii 1970-1980: economia, politica şi socialul.

Dacă reuşeşte, Planul trebuie să ducă, în mod iremediabil, la acapararea puterii mondiale, prin instalarea Noii Ordini Mondiale; aceeaşi pe care preşedintele George Bush avea s-o promoveze cu atîta tam-tam la începutul anilor 1990.”

Fragmentul face parte din materialul intitulat „Protocolul de la Toronto”, scris de Serge Monaste, fost ziarist la L’Enquette şi decedat în circumstanţe suspecte.

Protocoalele de la Toronto sau Planul de înrobire a lumii

https://i0.wp.com/cdn2.staztic.com/screenshots/the-toronto-protocol-11-1.jpgDacă Guvernul Mondial, sau oricum s-ar chema cu adevărat autoritatea care conduce omenirea în acest Mileniu III, ar avea un plan de acţiune, acesta ar putea fi o variantă a “Protocoalelor de la Toronto”. Textul în sine este un document grăitor pentru oricine “vede” dincolo de ceea ce oferă presa. O scurtă privire prin planurile “Stăpînilor Lumii” este mai mult decît revelatoare, atît pentru situaţia din prezent, cît mai ales pentru ce ne rezervă viitorul…

Mass-media din prezent abundă în relatarea cazurilor de jafuri, tîlhării, delapidări şi violuri, de creştere explozivă a numărului divorţurilor, de abuzuri sexuale asupra copiilor, de distrugere cu bună ştiinţă a familiei, de creştere a consumului de droguri, de exacerbare a sexualităţii în formele sale abjecte şi degradante, de apologie a imoralităţii, de razboaie “inventate” şi de tehnologizare agresivă şi dezumanizantă. Toate aceste “tare” ale omenirii, înstrăinată cu bună ştiinţă de propriile valori şi destine, nu au apărut deloc întîmplător. Tot acest plan al decăderii, înregimentării şi înrobirii omenirii pare, la prima vedere, nimic altceva decît o farsă cu iz mistico-paranoic. La o analiza detaliată a caracatiţei mondiale, apar însă amanunte care fac pe oricine să îşi pună întrebări despre mersul lucrurilor în lumea înconjurătoare. Cei mai mulţi oameni nu văd lanţurile care-i ţin, nici aşa-zisa libertate controlată în care trăiesc precum oile. Dar lanţurile există, iar în ultimii ani strînsoarea lor începe să se simtă pentru oricine care are curajul să-şi pună întrebari despre direcţia, mecanismele şi destinul lumii în care trăim.

Cînd printr-o simplă întîmplare, planurile celor care vor să instaureze Noua Ordine Mondială cad pe mîna opiniei publice, pedeapsa pentu cel care le-a dezvăluit este una singură: Moartea. Nimeni nu se joacă cu planurile Ocultei Mondiale… Iar cînd vreun detaliu din plasa de oţel cu care vor să prindă omenirea ajunge la cunoştinţa celor mulţi, “greşeala” este remediată printr-o crimă rituală perfect camuflată într-o moarte accidentală sau naturală. Aceasta a fost şi trista soartă a lui Serge Monaste. Dacă Oculta nu a acţionat atunci cînd temerarul ziarist canadian a dezvăluit, în premieră, detalii despre Proiectul Blue Beam, o altă maşinaţiune a celor din umbră, furia stăpînilor lumii nu a avut margini în momentul în care Serge Monaste a dezvaluit parţial manuscrisul cunoscut în cercurile oculte sub numele de „Protocoalele de la Toronto”.

Cine a fost Serge Monaste?

Dezvăluirile lui Serge Monaste sînt printre puţinele documente considerate de o parte din cercetătorii în domeniul conspiraţiilor şi comploturilor mondiale drept o sursă de relatări autentice cu privire la planurile de viitor ale celor care stapînesc lumea. Serge Monaste a fost jurnalist în cadrul publicaţiei canadiene de limba franceză L’Enquette din Quebec. Tot el a fondat şi agenţia de presă independentă International Free Press Network. A fost unul dintre pionierii dezvăluirilor privitoare la aşa-zisele planuri şi documente ale Ocultei din ultimii ani. https://gabriellajoy.files.wordpress.com/2011/09/blue-beam.jpg?w=300Serge Monaste a murit în condiţii cel puţin suspecte la scurt timp după dezvăluirea documentelor Proiectului Blue Beam, Protocoalelor de la Toronto şi Aurora Roşie (pe care le puteţi citi integral accesînd link-ul următor: Serge MonasteProtocoalele de la Toronto). Spus mai clar, încă din anul 1994 Serge Monaste declara într-un interviu dat unei televiziuni americane, cum că primise deja toată gama de ameninţări posibile, de la apropo-uri voalate pînă la ultimatum-uri directe. Ameninţările şi reproşurile au venit inclusv din partea guvernului canadian din acea perioadă, precum şi de la Vatican. Autorităţile canadiene l-au declarat irensponsabil, dezicîndu-se de toată activitatea lui.

Cu toate că se bucura de o sănătate de fier, urma un regim de viaţă naturist şi nu suferise niciodată de probleme cardiace, Serge Monaste a avut un neaşteptat atac de cord în urma căruia şi-a pierdut viaţa. La scurt timp, un alt ziarist, prieten şi colaborator care îl ajutase în investigaţiile sale cu privire la stăpînii din umbră, a murit în urma unui atac de cord la fel de suspect. Ca un paradox ironic-amar al vieţii, Serge Monaste însuşi arata în unele din documentele sale diferite modalităţi de a provoca astfel de atacuri de cord sau  alte tipuri de “morţi accidentale” unor persoane incomode. Relatare corectă sau simplă fabulaţie a unui ziarist, textul şochează pe oricine. Chiar dacă este rolul unei simple plăsmuiri literare cu iz apocaliptico-conspiraţional, ideile textului par a fi uluitor de actuale. Documentele în care Serge Monaste relatează modul în care a intrat în posesia acestor planuri au disparut în  mod straniu din locuinţa sa în decursul aceleiaşi zile în care a avut atacul de cord.

Adevăr sau ficţiune?

https://i0.wp.com/www.razbointrucuvant.ro/recomandari/wp-content/uploads/2009/11/mason_hand_holding_6ad4.jpgConform declaraţiilor lui Monaste, Protocoalele de la Toronto au fost stabilite în urma unei întruniri din anul 1967. În luna iunie a aceluiaşi an, capetele Ocultei se întrunesc la Toronto pentru a stabili direcţia şi ultimele detalii ale planului “Căderii Naţiunilor”. Actorii acelei reuniuni secrete de cel mai înalt grad erau membrii grupului “6.6.6”. Serge Monaste era convins, fără vreo dovadă palpabilă, că acest for cu rezonanţe satanice conţinea la acea dată conducatorii primelor 6 bănci din lume, ai primelor 6 multinaţionale energetice şi primii 6 producători agroalimentari de pe planetă. Planurile lor mergeau doar în trei direcţii principale fără de care nu ne putem imagina societatea modernă. Pe scurt, controlul asupra tuturor factorilor de natură politică, economică şi socială din anii 1970, 1980 şi 1990, va duce, în cele din urmă, la preluarea tuturor formelor de putere mondială prin instaurarea mult trîmbiţatei “Noi Ordini Mondiale”. Punctele urmatoare sînt printre cele mai interesante din textul Protocoalelor de la Toronto. Planul ar continua şi în prezent nestingherit de nimic. Ideile par desprinse din sumbrul roman „1984” al lui George Orwell…

Pînă în acest moment, derularea celor mai importante protocoale prezintă o situaţie de coşmar cu rezonanţe apocaliptice pentru viitorul omenirii. Aici apar însă o serie de contraargumente, unele dintre acestea fiind destul de solide. Serge Monaste a fost atacat de foarte mulţi confraţi de breaslă, care au pus sub semnul întrebării veridicitatea Protocoalelor expuse de acesta. O altă critică vine din partea jurnaliştilor, care afirmă că Monaste era o persoană introvertită, fatalistă şi care  avea, ca singură preocupare, denunţarea “comunismului, masoneriei, forţelor oculte, guvernului din umbră şi a bancherilor internaţionali”. Mai mult decît atît, autori precum Pierre Andre Taguieff şi Emille Poulat, declară că Protocoalele de la Toronto nu sînt altceva decît o copie a Controversatelor Protocoale ale Înţelepţilor Sionului, un alt fals celebru aparut în 1905. Protocoalele în varianta din Toronto nu ar fi decît un scenariu modificat pe ici, pe colo şi modernizat de catre Serge Monaste în persoană, cu unicul scop de a atrage publicitate asupra sa şi a-şi vinde astfel cît mai multe exemplare din cartea omonimă. Alţi specialişti în teoriile conspirative afirmă că au găsit asemănări frapante între modalitatea expunerii narative a Protocoalelor Înţelepţilor Sionului şi documentele despre care Monaste pretindea că sînt însuşi planul de acţiune al Guvernului Mondial. În prezent, opiniile amatorilor de conspiraţii cu privire la autenticitatea “dezvăluirilor” lui Monaste sînt extrem de variate şi controversate. (Sursă: http://www.descopera.ro)

Citiţi mai jos textul Protocoalelor:

1. Vom amplifica asa zisa “Societate a Distractiilor si Placerilor Instinctuale” care va dirija generatiile tinere in directia dorita de noi. Ne vom folosi de aparitia si dezvoltarea tehnologiei audio-video precum si de jocurile de calculator pentru a perverti tineretul. Satisfacerea instantanee a tuturor instinctelor primare este ideala pentu a face oamenii slabi si manipulabili. O persoana cazuta in robia simturilor nu are idealuri nici tarie de caracter. Este “Individualista” si “Independenta” prin natura sa si reprezinta tipologia ideala pentru formarea omului viitorului.
2. Ne vom concentra atentia pentru incurajarea “contestatiilor studentesti” si protestelor anarhiste ale tinerilor. Vom asocia aceste rabufniri violente ale tinerilor cu toate cauzele referitoare la Ecologie. Aceasta dupa ce in prealabil vom forta statele sa adopte politici economice bazate pe exploatarea salbatica a naturii. Asa zisa Protectie a Mediului se va intoarce in avantajul nostru in momentul in care vom obliga statele natiune sa-si rascumpere intreaga “Datorie Interna” cu 33% din propriile lor teritorii ramase in stare naturala de salbaticie.
3. Tot acest “vid interior” al tinerilor si adolescentilor va fi umplut cu o stiinta falsa si virtuala. Vom initia generatiile urmatoare in universul computerelor. In acest scop ne vom servi foarte bine de sistemele de educatie. Vom ajunge in final la un sclav in slujba altui sclav si toti vor fi controlati de noi.
4. Pe o alta directie, vom edifica “Liberul Schimb International” ca pe o prioritate absoluta pentru supravietuirea natiunilor-state. Acesta noua conceptie economica ne va ajuta sa grabim declinul tuturor “Nationalistilor” din toate statele lumii. Astfel vom izola nationalistii in grupari si partide diverse. La momentul oportun o sa-i silim sa se lupte intre ei cu salbaticie, in razboaie intestine care vor slabi si discredita notiunile de patriotism si nationalism in conceptia generatiilor tinere. In final, natiunile stat vor cadea de la sine…
5. Pentru a ne asigura de reusita acestui plan, ne vom planta agentii de influenta in posturile cheie ale Ministerelor de Afaceri Interguvernamentale si de Emigrari ale natiunilor-state. Acolo, agentii nostri vor proceda incetul cu incetul la modificarea legilor acestor ministere. Aceste modificari vor urmari in principal deschiderea portilor tarilor occidentale unui numar crescut de imigranti din Africa, Asia si America de Sud. In paralel vom provoca o serie de conflicte armate in “ Lumea a Treia” pentru a starni exodul saracilor. Prin campanii de presa bine orchestrate si camuflate care vor viza opinia publica din natiunile-stat, vom provoca un aflux din ce in ce mai mare de refugiati. Aceasta va avea ca efect principal destabilizarea economiilor interne si cresterea tensiunilor rasiale. Pentru a amplifica acest efect vom avea grija ca in aceste torente de emigranti sa se afle inclusiv organizatii extremiste religioase care vor incerca sa-si implanteze in mod agresiv-militant propriile religii, obiceiuri si traditii, chiar in mijlocul societatii natiunilor-stat. Cu atat mai usor vom ajunge la destabilizarea sociala, economica si politica a natiunilor luate in tinta noastra.
6. Mult trambitatul “Liber Schimb International” in realitate nu este deloc liber deoarece este coordonat de noi din varful ierarhiei economice mondiale. In scurt timp se va ajunge la escaladarea somajului asociat cu restructurarile multinationalelor noastre.
7.Treptat, vom transfera incet dar sigur multinationalele in tari noi castigate pentru “Economia de Piata”, tari precum cele din Europa de Est, Rusia si China. Pentru moment nu ne intereseaza daca popoarele lor reprezinta un vasta piata de consumatori. Ceea ce ne intereseaza este sa avem acces, in primul rand la o “Mana de Lucru Inrobita” – ieftina si nesindicalizata.
8. Vom crea o “Economie Globala” la scara mondiala, care va scapa controlului statului-natiune. Noua economie mondiala va fi intangibila, nicio presiune politica sau sindicala nu va avea influenta asupra ei. Ea va dicta propriile politici si va obliga omenirea la o reorganizare pe toate planurile. Reorganizare conform principiilor si directiilor noastre, evident.
9. Prin “ Economia Viitorului” care nu are alte legi decat vointa noastra, vom pregati o “Cultura de masa mondiala”, un talmes-balmes in care vom amesteca religii, stiinte, traditii, legi, obiceiuri, totul pentru a dezbina si confuza societatile umane. Prin controlul asupra tuturor mediilor de presa si informare vom lansa o “Noua Cultura” uniforma pentru toti, strict nivelata. Nicio creatie artistica nu va scapa controlului nostru. Artistii viitorului se vor supune hotararilor noastre sau vor muri de foame in deplin anonimat.
10. Prin intermediul aceleiasi  “Economii Globale” vom  avea puterea  de a ne folosi de fortele militare ale statelor-natiuni in scopuri declarat umanitare. De fapt, aceste forte armate vor fi trimise  in tari care nu se supun vointei noastre. Prin urmare, tarile sarace sau rebele nu vor mai fi in masura sa evite vointa noastra de a ne servi de populatia lor ca de o mana de lucru in sclavie.
11. In acesta directie vom lucra pentru a reorganiza “Mandatul International al Natiunilor Unite”. De la statutul de “Forta de Mentinere a Pacii” slaba si fara putere decizionala, o vom aduce la stadiul de “Forta de Interventie” in care se vor contopi si omogeniza toate armatele Natiunilor Unite. Prin acesta manevra vom efectua fara lupta dezarmarea tuturor acestor state, astfel incat pe viitor nicio tara din lume nu va fi suficient de puternica pentru a contesta autoritatea  “Puterii Mondiale”.
12. Ultimele etape ale planurilor noastre au in vedere inclusiv folosirea la scara mondiala a “Armelor Electromagnetice”. Cu ajutorul acesteia vom putea provoca cutremure de pamant in cele mai importante regiuni industriale din natiunile-state. Vom putea produce inclusiv “Schimbari Climatice” care vor distruge recoltele, falimenta producatorii agricoli si vor denatura in ultima instanta alimentele. Toate acestea vor duce la ruinarea agriculturii statelor care nu ne accepta. Viitorul “Controlului Demografic” este in mainile noastre din simplul motiv ca avem control absolut asupra productiei alimentare la scara mondiala, precum si asupra principalelor circuite alimentare de pe Pamant. Din nou stiinta Electromagneticii ne va ajuta pentru destabilizarea climei in statele cele mai productive pe plan agricol. Toti vor cumpara cand vrem noi, ce vrem noi si cu pretul impus de noi. Poluarea mediului va fi tot mai accelerata deoarece populatia infometata se va crede indreptatita sa-l exploateze fara nicio restrictie. Masa de oameni de pe Terra va fi inca mai usor de manipulat si condus.

Joy

Publicitate

Un comentariu Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.