Invitaţie

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc4/76313_167289983303663_100000679862947_358861_7250229_n.jpgMîine, 5 octombrie, în cadrul Clubului Insieme Grand Resort se va deschide Centrul de Bună-Stare şi Rezidenţă Privată Insieme”, un concept inedit în România ce îşi propune promovarea unui stil de viaţă sănătos, având la bază o idee care îmbină elemente de socializare cu pachete de servicii şi activităţi diverse.

Obiectivul principal al acestui proiect va fi dezvoltarea relaţiilor interpersonale prin socializare şi incitarea la comunicare, susţinute de un stil de viaţă natural, bazat pe o alimentaţie sănătoasă şi o gamă variată de activităţi, toate desfăşurate într-un mediu natural, unde doritorii se vor bucura de cele mai bune servicii rezidenţiale.

Centrul de Bună-Stare şi Rezidenţă Privată Insieme” va beneficia de un cadru exclusivist, creat special pentru a oferi oaspeţilor săi un nou stil de viaţă, o a doua casă, ce poate fi adaptată perfect preferinţelor fiecăruia.

https://i0.wp.com/www.insiemegrandresort.ro/images/logo.gifInspirat de tine!

Invitaţie

Club Insieme Grand Resort vă invită miercuri, 05 octombrie 2011, să participaţi la deschiderea Centrului de Bună – Stare şi Rezidenţă Privată.

Acest inedit concept prezintă un nou stil de viaţă care îmbină într-un mod armonios dragostea pentru natură, auto – cunoaşterea, exprimarea de sine şi echilibrul în relaţiile cu ceilalţi.

Inaugurarea va avea loc pe Domeniul Clubului Insieme Grand Resort din strada Nicolae Grigorescu  nr.1, Loc. Potlogi, Sat Pitaru, Jud.Damboviţa.

Împreună. Experienţe.

12.00 Bine ai venit!

12.30 Insieme, adică Împreună! De ce? Cum? Cui?

14.00 Să simţim Bună – Starea. Conversaţie. Bufet…!

E-mail: vanzari@insieme.ro

Tel: 0788 348 300

Website: www.insiemegrandresort.ro


Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s