Zilele Europene ale Autismului şi 10 ani de AUTISM ROMANIA

on

„Să fii autist nu înseamnă să fii neuman. Însă înseamnă să fii un străin. Înseamnă că ceea ce este normal pentru mine, nu este normal pentru alţi oameni. Sub anumite aspecte, eu sînt foarte prost echipat pentru a putea supravieţui în această lume, precum un extraterestru eşuat fără un manual de orientare… Acordaţi-mi demnitatea de a mă cunoaşte în termenii mei- recunoaşteţi faptul că sîntem în mod egal străini unii faţa de ceilalţi, că felul meu de a fi nu este doar o versiune defectă a felului vostru de a fi. Suspendaţi pentru o clipa propriile voastre prezumţii. Definiţi-vă propriii termeni. Lucraţi cu mine pentru a construi punţi între noi.” Jim Sinclair – persoană cu autism

Ţi-ai imaginat vreodată o zi fără telefon? Dar fără prietenii de pe Facebook, Twitter, mail, messenger, fără televizor sau Ipad? O persoană cu autism se confruntă întreaga viaţă cu probleme legate de comunicare şi interacţiune socială, cu izolarea şi marginalizarea. Fii alături de persoanele afectate de autism şi de familiile lor, participînd la concertul caritabil organizat de AUTISM ROMANIA pentru a celebra Zilele Europene ale Autismului (luna octombrie), dar şi 10 de la înfiinţarea asociaţiei.

Concert Florin Chilian, Berti Barbera şi prietenii, surprize

https://i2.wp.com/blog.autismromania.ro/wp-content/uploads/2011/10/portraitFRRGB-211x300.jpgAUTISM ROMANIA sărbătoreşte cele două evenimente prin organizarea unui concert cu strangere de fonduri. Miercuri, 26 octombrie, sînteţi aşteptaţi la concertul caritabil ce va marca 10 ani de AUTISM ROMANIA şi Zilele Europene ale Autismului, concert susţinut de Florin Chilian, Berti Barbera şi prietenii săi la Music Club. Sunteţi aşteptaţi împreună cu prietenii şi cu prietenii prietenilor..!

Florin Chilian, Berti Barbera & friends (Nicu Patoi, Jimmy Cserkesz, Petra Acker) vor susţine un recital miercuri, 26 Octombrie, ora 20:00, în Music Club (adresa: Str. Bărăţiei Nr.31, sect. 3, Bucureşti, în spatele magazinului Cocor).

Fondurile strînse în urma vînzării biletelor şi a donaţiilor vor fi utilizate de către AUTISM ROMANIA pentru implementarea proiectelor derulate în prezent:
• Clubul de art terapie: program săptămînal de terapie ocupaţională – art terapie pentru copiii cu autism ( 6 – 18 ani)
• Centrul multifuncţional pentru tineri cu autism (18-35 ani)

Susţinătorii evenimentului sînt:

• Fundaţia Culturală Berti Barbera
• Music Club
• Ghost Town Event
• Maria Radu
• Cornel Ilie (trupa Vunk)

Cum puteţi sprijini?

• Prin implicarea, ca artist, în concert
• Devenind partener media
• Prin promovarea concertului pe site-ul dvs./social media/blog etc.
• Prin participarea la eveniment
• Prin donaţii directe în următoarele conturi deschise la BCR sector 4:
RO16 RNCB 0075 0352 1615 0001 –RON
RO59 RNCB 0075 0352 1615 0003 –EURO

Pentru mai multe informaţii despre asociaţie, activitatea şi proiectele acesteia, vă invit să accesaţi: www.autismromania.ro

(Sursă: http://blog.autismromania.ro)

Joy

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s