Mariana Mihut a primit o stea pe Aleea Celebritatilor

on

Mariana Mihut a primit o stea pe Aleea Celebritatilor din Bucuresti, alaturandu-se astfel altor mari personalitati ale teatrului si filmului din Romania, care au primit aceeasi distinctie: Ileana Stana Ionescu, Sebastian Papaiani, Tamara Buciuceanu-Botez, Florin Piersic, Victor Rebengiuc, Radu Beligan, Amza Pellea, Maia Morgenstern, regizorul Alexandru Tocilescu si Draga Olteanu Matei.

„Romanii sunt foarte talentati, asa ca in curand, sunt convinsa ca piateta aceasta va fi prea mica pentru stelele care trebuie inscrise aici in pavaj”, a declarat actrita Mariana Mihut dupa ce a multumit celor prezenti la eveniment.

Absolventa a Institutului de Arta Teatrala si Cinematografica „I.L. Caragiale” Bucuresti, promotia 1964, Mariana Mihut este actrita a Teatrului Bulandra din Capitala, unde a jucat în numeroase spectacole, în regia unor reputati oameni de teatru, ca Liviu Ciulei, Gelu Colceag, Ion Cojar, Andrei Serban, Silviu Purcarete si Catalina Buzoianu.
A interpretat, de asemenea, numeroase roluri în teatrul radiofonic, teatrul TV si cinematografie. A jucat în filme memorabile, precum „Padurea spanzuratilor”, de Liviu Ciulei, „Profetul, aurul si ardelenii”, de Dan Pita, „De ce trag clopotele, Mitica?” si „Balanta”, de Lucian Pintilie, si „Cel mai iubit dintre pamanteni”, de Serban Marinescu.Sursa foto si text: Primaria Municipiului Bucuresti – Serviciul pentru Relatia cu Mass-Media (Comunicat de presa)

Ileana Stana Ionescu şi Sebastian Papaiani au primit Placheta Oraşului Bucureşti

Tamara Buciuceanu-Botez va primi o stea pe Aleea Celebrităţilor

Radu Beligan a primit o stea pe “Bulevardul Celebrităţilor” din Bucureşti

Draga Olteanu Matei şi Mircea Albulescu au primit stele pe “Bulevardul Celebrităţilor”

Joy

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s