Invitaţie la „Bazarul de Crăciun”

Odată cu venirea iernii, Fundaţia “Copii in Dificultate” se pregăteşte de organizarea evenimentului care a devenit deja o tradiţie: Christmas Bazar. Numeroase obiecte (gentuţe, paturi, quilt-uri) şi hăinuţe (pulovere, mănuşi, eşarfe) confecţionate de către sponsorii Fundaţiei din Anglia vor fi expuse la restaurantul Chez Marie. Organizatorii speră ca un numar cît mai mare de persoane să fie interesate de minunatele creaţii lucrate manual şi să ofere donaţii pentru copiii cu dizabilităţi aflaţi în centrele Fundaţiei: Centrul pentru Copii cu Dizabilităţi Profunde “Sf. Margareta”, Centrul de Recuperare şi Dezvoltare “Sf. Nicolae”, Centrul pentru Copii cu Autism “Sf. Mihail”.

Sînteţi aşteptaţi, cu mic cu mare, la Christmas Bazar, eveniment organizat în data de 7 decembrie 2011, orele 18:00 în cadrul restaurantului Chez Marie. Seara de Crăciun Magic va fi asigurată de invitaţii speciali: Florin Chilian, Radu Drăgănescu, Eusebiu Ştefănescu, Cornelia Tihon şi Quartus qvartet.

*

*         *

Fundaţia Children in Distress a fost înfiinţată cu sprijinul Bisericii Anglicane şi a Arhiepiscopilor de Canterbury şi York. În România, activitatea Children in Distress a început în anul 1990, dar abia în anul 2003 a apărut fundaţia Copii în Dificultate. Parteneriatul cu Biserica Ortodoxă Română reprezintă un sprijin important, garant al responsabilităţii muncii depuse în cadrul C.I.D. şi a imaginii fundaţiei ce îşi desfăşoară activitatea în România.

Sursă: Fundaţia Copii in Dificultate

Joy

Anunțuri

Un comentariu Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s