Ştiai că un mărţişor poate ajuta un copil bolnav să zîmbească?

on
Zilele acestea, unul dintre cele mai dezbătute subiecte a fost cel referitor la situaţia de criză  prin care trec bolnavii de cancer din România, din cauza lipsei de morfină.
Totuşi, într-o perioadă în care majoritatea ştirilor pe care le vedem şi le auzim au doar caracter negativ, nu trebuie să uităm că mai există şi veşti bune. Acestea se referă, de cele mai multe ori, la oameni frumoşi şi cu suflet mare.
Aşa că, m-am gîndit să împărtăşesc cu voi o astfel de ştire pozitivă, primită acum cîteva zile  pe e-mail, şi care sună cam aşa:
„Asociaţia M.A.M.E. vinde mărţişoare în scop caritabil
2012 este al treilea an consecutiv în care Asociaţia M.A.M.E. organizează acţiunea caritabilă „Mărţişoare umanitare”, în vederea strîngerii de fonduri necesare susţinerii activităţii pe care o derulează în beneficiul copiilor cu afecţiuni grave din România.

Voluntarii asociaţiei au realizat o multitudine de mărţişoare pentru cei care doresc să le cumpere în scop caritabil. Cu banii proveniţi din comercializarea acestor produse, Asociaţia M.A.M.E. va amenaja locul de joacă aflat în curtea Institutului Clinic Fundeni. Pentru realizarea acestui proiect sunt necesari 8.000 euro, din care s-au strîns 3000. Pentru a strînge suma de care mai au nevoie, cei implicaţi în proiect şi-au propus să vîndă încă 5000 de mărţişoare.

Detalii despre proiect, dar şi despre cum puteţi achiziţiona mărţişoare, puteţi afla accesînd următorul link:

Un loc de joaca mai sigur pentru copiii bolnavi

Iar dacă vreţi să aflaţi mai multe despre Asociaţia M.A.M.E. şi despre proiectele lor, vă recomand să le accesaţi site-ul: http://www.asociatiamame.com.

Joy

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s