Către ce dracu te îndrepţi, popor român?

Dacă preşedintele ţării e înrudit (prin alianţă) cu interlopul Bercea Mondialu, Nati Meir, fost catindat la preşedinţie, face pîrnaie, Tribunu’, care era cît pe-aci să iasă preşedintele ţării, acum se bălăcăreşte cu Querida Zăvoranca şi, mai nou, penalul Ogică şi-a anunţat intenţia să intre în cursa pentru fotoliul de primar din satul de baştină, io pot să-mi bag picioru-n el de popor român?

Mergi, pulime, de-l votează, că te reprezintă!

Politica din România nu mai e demult doar o simplă curvă. E mama curvelor, penalilor, infractorilor, paraziţilor şi oligofrenilor. Toate scursurile, care în alt fel n-ar fi reuşit să suprvieţuiască decît sub formă de material didactic, disecaţi şi apoi păstraţi în formol, după ce parazitează un timp un partid politic, ajung în funcţii.

Istoria care se scrie acum va fi o telenovelă de mîna a cinşpea, o combinaţie de can-can cu fragmente desprinse din dosare penale. Degradarea liderilor acestei naţii pare să nu mai deranjeze decît pe o mică parte dintre români. Mersul la vot a devenit doar prilejul de a mai comenta o bîrfă cu vecinul de uliţă şi ocazia de-a mai căpăta o găleată şi-un kil de ulei.

Materialul genetic din care e construit omul politic român pare un amestec dintre un ADN de infractor şi unul de lichea puturoasă.

Trist este că nu doar clasa politică e degradată, ci parcă toată naţia română. Refuzăm exerciţiul gîndirii, anihilăm bunul simţ, amendăm valorile, promovăm prostia.

Şi nu pot să nu mă-ntreb (cu groază): Către ce dracu te îndrepţi, popor român?

Joy

Anunțuri

Un comentariu Adăugă-le pe ale tale

  1. hasuh spune:

    adevar mare !

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s